Hayırlı Olsun.
-
Bu bölümde cıvıtmak yok. Başlığa uygun konularda yazabılırsınız. Herturlu hıkaye / şiir / masal / roman / deneme / kaside / destan / efsane / hiciv / senaryo / vb. gibi her türlü nazım yada nesir farketmez ciddi anlamda emek sarfettiğiniz amatör yada profesyonel çalışmalarınızı bu başlık altında diğer müritlerin beğenisine sunabilirsiniz.
Şimdiden konu hakkında çalışmaları olan arkadaşlarıma kolay gelsin dileklerimi sunarım.
Hayırlı olsun tekrar. -
edebiyata döndü :)
güzel bölüm, dediğin gibi hayırlısı olsun -
Hikaye nin her türlüsü oluyo dimi? Sonra ban yemeyelim :D
-
Eklemeyi unutmuşum. Hikaye bölümü bir süre deneme yayını yapacak eğer beklediğimiz düzenlemeyi ( forumda sağa sola attırma olayı) sağlamaz yada murıtler tarafından hos karsılanmazsa silinecek. Buyrun cenaze namazına o zman. Ama tersi olursa zaten bir eksikliği doldurmuş olur. Başından beri tahribatın salt hack içeriği olan bir site olmadığını savundum. Herkese hitap eden bir tarafı olmasını arzu ettim. Bugune kadar bu konuda basarılı oldu. Şimdiden sonra da aynı başarısını surdurecegıne emınım.
Netıce ıtıbarı ıle Tahribat bir tek kişinin değildir. Benim olduğu kadar a nın b nin c nindir. Tahribat .com kişi yada kişilere mal edilemeyecek kadar büyük bir kardeşlik topluluğudur. Bu bakımdan bu vesile ile biraz daha sahip çıkmanızı isterim. Her başlık altında kaynayan bilgi ışığının yanında bu tur aktıvıtelerınde olması gerektıgı hakkında ki düşüncelerim inşallah beni yanıltmaz. Güzel çalışmalarınızı bekliyorum. -
ertan iş /güç bölümü var araba alım satımı mı yapılıyor orada?
bu sıtede kac tane hıkaye yazıldı cızıldı. Bosuna acılmıs bır baslık olmadıgı kanaatındeyım. -
merak etmeyin ben doldururum burayi :)...ha bu arada amk azitip sex hikayesi yayinlamaya kalkmasin kimse :)...super baba ne dion bu ise :)
-
hoca bu kadar kızma,edebi bir bölüm dedim ve güzel dedim,yanlış anlama yaaf
Arkadaşlar bazen hikayeler veriyorlar onlar için iyi olur -
Tugrul baba sen devam et ben arkandayım :D Ama önce senin yazmanı beklerdim.. cesaret acısından :D
-
bence buraya sadece kendi çalışmalarımı koyalım yoq amacından sapar(bence...)
kitabımın 5. sayfasındayım 10'a geliym yayınlıycam züper bişi olcak:D -
oLééy! Çok sevindim buna.. Umarım amacından sapmaz böyle bir bölüme ihtiyacımız vardı..
Sağolasın TugruLBaba ..
İnşallah güzel paylaşımlar olur..
Paylaşımlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..
Ohh be çok sevindim :) -
sex hıkayesı yok anında sılerım..
Toplam Hit: 1872 Toplam Mesaj: 16