Hayırlı Olsun.
-
Tiyatro senaryo falan benim neyime ama bazen full ses müzik dinlerken aklıma bişi geliyo bende yazıyorum.
Seneryoyo girerse bu acıklama bu raya koyayımm yazıyorum öyle arada
Sosyal mühendislik ;komplo yada tahmın edılen davranışlar falan kendı kendıme bişiler yazıyorum ama karsımdakının nerle duşünüp ne yapacagını hesaba katı hayal gucümle saçmalıyorum daha yeni bi tane yazdım çok hoş oldu böyle bişi de olabilrimi süper baba -
tabiki kardeşim.
bakın şöyle açıklayayım. Bir yerlerde okuduğunuz isimsiz yazılar, dedenizin bir kış gecesi anlattığı hikaye, eski bir söylentinin edebi şekilde düzenlenmiş halleri, arkadaşınızdan duyduğunuz komik yada hüzünlü bir öykü, kendi yazdığınız hikayeler, senaryolar edebi ve edepli olmak kaydı ile burada paylaşılabilir. Ve profesyonelce yada amatörce farketmez bekliyorum yazılanları.. -
Hobaa!Çok güzel olmuş,edebi anlamda da burada bir şeyler paylaşmak güzel olacak.
-
tuttu bu bölüm inşallah. Hadi bakalım daha yokmu :):)
(Bende yazmıştım caner okudu yayınlamalısın dedi bakalım burda okuduğunuzda beğenecekmisiniz türü fantastik-kurgu)
-
iyiki açmışız bu bölümü bakın eski konular yeniler hepsi yerini buldu ne guzel oldu be forum duzene gırıyo ınsallah :D:D
Toplam Hit: 1907 Toplam Mesaj: 16