folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Hayvan Ölümleri Devam Ediyor

Hayvan Ölümleri Devam Ediyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    can498
    can498's avatar
    Erkek

dreamth bunu yazdı:
    -----------------------------
    adamgibi bunu yazdı:

belkide  bunlar  olağan şeylerdır yanı hep oluyodur  ?

Katılıyorum. Domuz gribi dedikoduları yayıldığında da haberlerde hep gripten ölen insanlar yayınlandı. Halbuki hersene o kadar insan gripden zaten ölüyor. Fasafiso bunlar. Çevre kirliliği derseniz doğrudur ama biz bu çevreyi geçenseneden bu yana kirletmedik. Nosturadamus muydu neydi bi ara da onlarla uğraştık. Sonra Bulgar bi kahin çıktı. Şimdi de mayalar. Ömer Çelakıl vardı bi de:) Yarın da başka bi şeyler çıkacak. Bitmez bu geyik :))

bu olanlar olağan şeyler olmadığını düşünüyorum.

domuz gribi felan insanların yaptığı virüslerden ibaret.

ama dünyadaki gelmiş olan düzenin bozuluyor olması ilginç. daha 10 yıl öncesi ile bu yılki mevsimler arasında dağlar kadar fark var.

eskiden buzul çağı gibi büyük mevsimsel çağ değişimleri binlerce  yıllık süreçte oluyormuş.

1980li yıllara kadar mevsimler tıkırındaydı hava ısısı günümüz kadar çok sapma yapmazdı

son 10 yılda tüm dünyada değişimler oldu bu kadar ani ve hızlı değişim olması garip değil mi?

nostradamus dediğimiz adamda 2012yi işaret ediyor ve yeni bir başlangıç yapıcaz diyor. ha bu ne olur neye başlarız orası tartışılır.

nostradamus ile mayaların ortaya attığı bulgular birbiri ile örtüşmekte.

2012 olaylarına mayalara inanıyor muyum? Evet

neden evet =

çünkü mayalar bize şu tarihte şu yıldız olayı olacak gibisinden birsürü bilgi bıraktı ve bunu kimse takmadı ama bu yıldız olayları hep oldu. şu olacak dedi hep oldu. hiç yanılmadılar. bu yüzden 2012 konusunda da yanılmamış olduklarını gözlemlemelerim ile görüyorum. vs vs

Bir bulutun aya ulaşma mücadelesiydi hayat...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

can498 bunu yazdı:

dreamth bunu yazdı:
    adamgibi bunu yazdı:

belkide  bunlar  olağan şeylerdır yanı hep oluyodur  ?

Katılıyorum. Domuz gribi dedikoduları yayıldığında da haberlerde hep gripten ölen insanlar yayınlandı. Halbuki hersene o kadar insan gripden zaten ölüyor. Fasafiso bunlar. Çevre kirliliği derseniz doğrudur ama biz bu çevreyi geçenseneden bu yana kirletmedik. Nosturadamus muydu neydi bi ara da onlarla uğraştık. Sonra Bulgar bi kahin çıktı. Şimdi de mayalar. Ömer Çelakıl vardı bi de:) Yarın da başka bi şeyler çıkacak. Bitmez bu geyik :))

bu olanlar olağan şeyler olmadığını düşünüyorum.

domuz gribi felan insanların yaptığı virüslerden ibaret.

ama dünyadaki gelmiş olan düzenin bozuluyor olması ilginç. daha 10 yıl öncesi ile bu yılki mevsimler arasında dağlar kadar fark var.

eskiden buzul çağı gibi büyük mevsimsel çağ değişimleri binlerce  yıllık süreçte oluyormuş.

1980li yıllara kadar mevsimler tıkırındaydı hava ısısı günümüz kadar çok sapma yapmazdı

son 10 yılda tüm dünyada değişimler oldu bu kadar ani ve hızlı değişim olması garip değil mi?

nostradamus dediğimiz adamda 2012yi işaret ediyor ve yeni bir başlangıç yapıcaz diyor. ha bu ne olur neye başlarız orası tartışılır.

nostradamus ile mayaların ortaya attığı bulgular birbiri ile örtüşmekte.

2012 olaylarına mayalara inanıyor muyum? Evet

neden evet =

çünkü mayalar bize şu tarihte şu yıldız olayı olacak gibisinden birsürü bilgi bıraktı ve bunu kimse takmadı ama bu yıldız olayları hep oldu. şu olacak dedi hep oldu. hiç yanılmadılar. bu yüzden 2012 konusunda da yanılmamış olduklarını gözlemlemelerim ile görüyorum. vs vs

Hocam Maya takvimlerinde 2012 yılında kıyametin kopacağına dair bir bulgu yok. Veya sıradışı olayların gerçekleşeceğine dair bir bulgu yok. Sadece takvim bitiyor. Bu kadar. Ki takvimin belki devamı vardır da bulunamıyor. Veya yok olmuştur takvimin devamı. Böyle düşünülüyor. Benim bu yazıtları araştıran araştırma ekibinde olan bir arkadaşımdan öğrendim. Çoğu belgeselin gerçekleri ne kadar yansıttığını bilmiyoruz. Ben şahsen bu gibi belgesellerin (mayalar üzerine , nostradamus üzerine) çarpıtılmış olduğunu düşünüyorum. He dünyada sıradışı olaylar oluyor doğrudur ancak bunlara bile bir güvensizlik ve şüpheyle yaklaşılmalı bence. Kıyamet endüstrisi diye birşey oluşturuldu resmen bunun çevresinde dönüyor dolaplar.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

Uzmanlar, kuş ölümlerinin travmadan kaynaklandığını ve buna da yılbaşındaki havai fişek gösterilerinin neden olmuş olabileceğini düşünüyor.

07 Ocak 2011 Cuma, 09:28:06

ABD’de Arkansas, Louisiana ve Kentucky eyaletlerindeki kırmızı kanatlı karatavuk ve sığırcık; İsveç’in Falköping kentindeki karga ölümlerinden sonra, ABD Texas’taki 155 no’lu otoyola da 200 ölü kuş düştü.

Florida’da ise binlerce ölü balık sahile vurmuş olarak bulundu.

Brezilya ve Yeni Zelanda’dan da kötü haber geldi. Bilim insanları, Brezilya sahilinde 100 ton sardalye ve kedibalığının ölü olarak karaya vurduğunu; Yeni Zelanda’da ise balık ölümlerine rastlandığını açıkladı.

İngiltere’deki Kent sahilinden de 40 bin yengecin öldüğü haberi geldi.

Uzmanlar, kuş ölümlerinin travmadan kaynaklandığını ve buna da yılbaşındaki havai fişek gösterilerinin neden olmuş olabileceğini düşünüyor.

Arkansas’ta sadece karatavukların ölmediğini, 100 bin balığın Arkansas Nehri’nin kıyılarına vurduğunu anımsatan uzmanlar, balık ölümlerinin kuşlarınkinden farklı bir nedenden; büyük olasılıkla da bir hastalıktan kaynaklandığını tahmin ediyor.

Kaynak: Habertürk

Olaya bakın arkadaşlar uzmanlar nediyormuş her yıl havai fişek gösterisi oluyor onca yıl bişey olmadı bu yıl neden oldu acaba işin içinde farklı bir dolap dönüyor ama ne dönüyor bilmiyoruz.

Milyonlarca hayvan harab oldu öldü yazık yaa çok yazık dünyanın haline bakın daha ne gariplikler olucak bakalım

yazık çok yazık

goruyonuzmu hep amerika мы avrupa bolgesi adi dangalavuklar yaptiklari ipnelikten baslarina gelenden ders almiyorlar allah belasini veriyor yinede uslanmiyorlar...kuslara uzuluyom keske ebeleri geberseydi... az gelismis lagam fareleri...

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

flashforward da işlemişlerdi bu konuyu önce birileri dünyaya çok kötü deneyler uyguluyor bir nevi dayanıklılığını ölçüyorlar bu akdar hayvanın ölmesi sorun değil ne kadarı kaldı bu sorun

I am Jack's inflamed sense of rejection
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

post apokaliptik bir dünyaya dogru yelken açıyoruz hadi hayırlısı...

Edit: Dünde beşiktasta kuslar gokyuzunde değişik şekiller yaparak uçuyorlardı.İlginç geldi daha oncede kuş göçleri gordum ama boylesini ilk defa gordum.

http://www.vidivodo.com/525855/kuslarin-dansi

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kapil
    kapil's avatar
    Erkek

paranoyaklaştıramadıklarımızdanmısınız

Orman Mühendisi //
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

orospu çocuğu israilliler gene biyolojik silahlar deniyo yine deneyler yapıyolar belliki...

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JohnD
    JohnD's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

birşey olmaz.

DOM..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek
    arkadaslar, bilerek yapilan bir ko9rkutma teknigidir bence. kaldi ki elit gruplar kiyamet alametlerini koırku salmak icin birer birer deniyorlar. 2012 ye de yaklastigimiz icin korku senaryolari, felaket senaryolarini destekleyen aktiviteler yapiliyor.

Shaban Interactive Pro.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar milenyum zımbırtısını hatırlayın anlarsınız ne olduğunu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
Toplam Hit: 6561 Toplam Mesaj: 43