Hayvan Ölümleri Devam Ediyor
-
cccbozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
Matchup bunu yazdı:
İklim değişikliği , buzulların erimesi , küresel ısınma, uzay vb. birçok konuyla ilgili etkin araştırma yapan kuruluşlar abd kontrolünde. Yani belli bir zaman sonrası için hedeflediklerinin gerçekleşmesi çok yıkıcı olacağı ve bunun kontrolünün kolay olamayacağı öngörüldüğü için dünya üzerinde psikolojik hazırlık yapıldığını düşünüyorum. Dünyanın neredeyse her yerinde basına istediğini haber yaptırtabilen bir güç sözkonusu ve bu güçten kaynaklı haberlerin , doğru olmayabileceğini , bir sonraki stratejik hamle için ön hazırlık olabileceği gerçeğini unutmayalım. 2012 de söylenilenlerin olacağını düşünmüyorum. Fakat yakın gelecekte savaşların sivrisineklerle yapıldığına hep beraber şahit olacağız. Gözümüz silahlı boyalı ramboların yalanlarıyla boyanırken mikro biyolojik gelişmelerin ışığında insan dışı faktörlerle ne kadar etkili olunabileceği gerçeğini ıskalıyoruz. Dünyadaki birçok doğal afetin biyolojik silah denemeleri , genetiği değiştirilmiş organizmalar ve bakterilerin etkileriyle meydana geldiği ileri sürülüyor. Zamanında oksijen pompalayarak metan gazı seviyesini düşüren bakteriler yüzünden buzul çağı yaşanmıştı. Şimdi de tam tersi oluyor dünya ısınıyor. Hep beraber göreceğiz ama ben bugün ulaşılan teknolojinin çok azından haberdar edildiğimizi düşünüyorum ve dünya üzerindeki organize güçler bunu çok iyi kullanıyor.
sen hala ölmedinmi ?
Bakıyorum da sen hala ölmemişsin? interesting.. :P :D -
ToR5 bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
arkadaslar, bilerek yapilan bir ko9rkutma teknigidir bence. kaldi ki elit gruplar kiyamet alametlerini koırku salmak icin birer birer deniyorlar. 2012 ye de yaklastigimiz icin korku senaryolari, felaket senaryolarini destekleyen aktiviteler yapiliyor.
-----------------------------Seninle ilk defa aynı fikirdeyim hocam :D
Aynen bende Size katılıyorum bu tur seyler Amerikanın oyunları Dunyaya Harcama yaptırmak icin Boyle iddalar Atıyolar ortaya