folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hayvanlar İle İlgili Kafama Takılan 2 Soru?

Hayvanlar İle İlgili Kafama Takılan 2 Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

1. doğada insandan başka kendi canına kıyan intihar eden başka canlı varmı?

2. hayvan diyoruz iç güdü diyoruz basit bir zeka yapısı var filan diyoruz ama genel olarak kedi köpek gibi hayvanlarda baktığımızda onlarda bizim gözlerimize bakıyorlar. yani göz göze gelme olayı. bizimde ordan gördüğümüzü anlamaları ilginç değilmi?

3.iyi değilim sanırım şu sıralar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------

1. doğada insandan başka kendi canına kıyan intihar eden başka canlı varmı?

2. hayvan diyoruz iç güdü diyoruz basit bir zeka yapısı var filan diyoruz ama genel olarak kedi köpek gibi hayvanlarda baktığımızda onlarda bizim gözlerimize bakıyorlar. yani göz göze gelme olayı. bizimde ordan gördüğümüzü anlamaları ilginç değilmi?

3.iyi değilim sanırım şu sıralar

-----------------------------

1 - akrebin etrafını ateşle çevirince kuyruğundaki o zehirli iğneyi kafasına saplıyor diye biliyorum :|

2- -

3- bencede :|

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Hayvanların intihar edeceğini sanmam, çünkü;

İntiharın sebepleri bellidir; sıkıntı (bunalım, üzüntü), iflas etmek, kız arkadaşından ayrılmak vs vs. Yani psikolojik ve duygusal. Hayvanlarda da akıl yok, düşünemezler, bu nedenle de intihar olmaz sanırım :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

Yalnız kalınca strese girince intihar eden hayvan Deve Kuşu varmış.

Varmış diyorum çünkü düne kadar olduğunu ben de bilmiyordum.

Prince of Persia filminde deve kuşu yarışı yaptıran bir adam vardı o anlatıyordu...

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

1. Akrebin etrafını ateşle çevirdiğin zaman kurtulamayacağını anlar ve intihar eder diye bi geyik vardı tam emin değilim.

2.bu konu daha derin çözümü çok zor

3.havalardandır...

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

yunusların insanlar gibi sosyal hayvanlar olduğu bilinen birşey, intihar eden yunuslar var ve bunlar kendilerini bilerek kıyıya atıyorlar, hatta insanlar yunusu suya geri çekiyorlar o ise tekrar kendini kıyıya vuruyor bunların sosyal gruplarından dışlandığı falan söyleniyordu ne kadar doğrudur bilemiyeceğim

ikinci söylediğin gerçektende ilginç hiç böyle düşünmemiştim ama her nekadar bilinçsizde olsalar, ona seslendiğimiz onu gördüğümüz yer hep kafamız, kafamıza baktığındada ona dikili 2 göz görünce gözlerimize bakıyodur heralde

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

strese giren balıklarda kendini cama vurarak öldürüyor papağanlar yine stresten dolayı önce tüylerini yoluyor sonra ölüm orucu tutup ölüyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emre_gss
    emre_gss's avatar
    Erkek

1) war
    2) normal
    3)onu bilemem

yorgun senarist .]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Balinalar başta olmak üzere çoğu memeli hayvanın intihar ettiği görülmüştür, hayvanların iç güdüsü sandığımızdan daha da gelişmiştir aslında.

Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

deniz yıldızı yakalamştım bi keresinde.ölüceğini anlayıp kendi bacaklarını kesmeye başlamştı süreci hızlandırmak için.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

1- kendi kendini bilinçlı öldüren yani intahar eden hayvan yok. tamamen stres yada başka sebeplerle werdikleri tepkiler sonucu kendilerine verdikleri zararlardan dolayı ölüyorlar yani sonunu bilmeden ölüyorlar buna intahar denmez.

2- ewet gözlerimize bakıyorlar bizimle iletişim kurabilirler anlaya bilirler anlata bilirler fakat bunları aşırı algılamamak lazım.

Akrep olayına gelirsekyanan ateşten dolayı etraktaki oksijen tükenir daha fazla oksijen almak için kuyruğunu kaldırır doğal bir reflex olarak sonunda kendi iğnesi kendine batar we zehirlenerek ölür.

Vet.Hek. PawloW

Toplam Hit: 2334 Toplam Mesaj: 12