Hayvanlara Eziyet
-
Elixir bunu yazdı:
ağzı , dili , olan ve sana karşı koyabılıcek hatta senden güçlü bir insana kafa tut..Bak noluyor o zaman adamın anasını sikiverirler....Dene ve gör...
niye sen çokmu denedin.
-
benim 8 tane kedim var her türlü hayvana yapılan işkenceye karşıyım. a.q onların hepsinin.
-
Bu videoyu www.snuffx.com sitesindede gormusdum, bunu yapanin anasini kesin o tilkimi neyse o zavalli yaratiklar mikmis. Yoksa boyle bir hareket asla ne mutlu turkum diyene.
-
MitNickKevin bunu yazdı:
Elixir bunu yazdı:
Bu tür şeyler Forum'da yazılan hayvanlara işkence olayları bana göre tam bir şerefsizliktir!!!
sen ne biçim konuşuyon ya, burası özgür bir ortam kediye işkence yöntemide yazarım herşeyde yazarım tamammı...ona bakarsan köpekler, yılanlar vb üst seviye vahşi hayvanlarda insanları tuttukları yerde affetmiyorlar züküyorlar ya buna ne demeli ha...
eğer illa konuyu müslümanlığa getiriyorsan o zaman kurban kesmekte işkencedir ha ya bu na ne demeli, bunlar doğanın kuralları tamammı orda kürk yapılması gerekiyorsa tabiki o hayvanları kesip yapacaklar senin postunumu yüzüp kürk yapacaklar...
özgür bir forum oldugunu düşünerek amına koyayım diyorum senin mitnick başka birşey söylemiyorum . özürlü hasta ruhlu velet herhalde bi hayvan sikti seni bu kadar nefret ediyorsun.. tql..
-
mitnick senin bu hayvanlarla alıp weremediğin ne küçüklükten kalma bir anınmı war(miktilermi)ne yaptılar sana.bişi warsa aranızda geçenleri bilelimde sanada bişi demiyelim senin akıl saglıgın yerinde degilll
-
birazcık zahmet edipte VoLaTiLe arkadaşımızın yazdıklarını okusaydınız böyle ötünüzden uyduruk mesajlar yazmazdınız...
-
aslında bunu yapan kişi yakalıcan onu uçurumdan aşa atacan
-
ne yazdıgı umrumda değil hayvana eziyet etmek kafana yatıyorsa " işkence " etmekten olumlu bi yorum çıkarabiliyorsan hastasındır. dini inançdan bahsetmiorm insanlıktan bahsediorm inş hayvanlar tarafından düzülürsünüz işkenceden hoşlananlar. eşşeğin altına koymak lazım sizin gibileri
-
MitNickKevin Hala aynı fikirleri savunduğuna şaşırıyorum :)
Eziyet edilen ; aklı ,fikri , düşüncesi olmayan , ama acıyı hissedebilen , senden,benden mazlum canlı varlıklara eziyet ,işkence yapılmasını hala savunuyorsan ben artık bu foruma sana bunlardan vazgeçmeni ve düşüncelerini böyle ( Sapıka çok güzelmiş gibi ) yansıtmanı hoş göreceğim... Çünki sen dengesizsin arkadaşım...
Arkadaşlar benim gib düşünen arkadaşlar'a teşekkür ederim Yanımda olduğunuz için..!
-
musLumanLıkta bOle bısı oLmadıgı kesın bısıdır allah her kotuLugun cezasını verır ınsanlık dısı bu yaa yuce rabbım her ınsanı korusun ve turkLerı yuceltsın amen.....