Hazır İrsalieli Fatura Ornegi Lazım :|
-
dukkanda kullanilmak icin lazım :S
bosluk doldurmali soru gibimsi bisey olacak iste, hazir bi kalip;
''buraya duzenleme tarihi giriniz'' yazan yere tarihi(01.01.2008) gireceksin;
yazicidan cikti alindigi zaman
Düzenleme Tarihi : 01.01.2008
seklinde cikacak :|
hazır kalıp olacak, doldurmasi gerekilen yeri dolduracagim..
var mıdır boyle birsey ? baktim google e de bisey bulamadım :|
bi el atin ya acil lazım :S
-
yok mu muridler/murideler? ;|
-
Maliyeden habersiz faturamı keseceksin. Bu tür faturalar maliye ile anlaşmalı matbaalarda bastırılır. Dikkat et başına iş alma sonra.
Edit : Arkadaşın dediğine göre saçmalamışım. Arkadaşım kusura bakma saçmaladığım için. Sadece yardım etmek istemiştim. Tekrar kusura bakma.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------
Maliyeden habersiz faturamı keseceksin. Bu tür faturalar maliye ile anlaşmalı matbaalarda bastırılır. Dikkat et başına iş alma sonra.
-----------------------------ne sacmaliyorsun?!
sirket var, sirket adina fatura kesilecek. programini satin almislar, babam kullanamiyor;
word den bi taslak gibi bisey istedi benden, musteri bilgilerine gore editleyip yazicidan fatura ciktisi alacak :| suc mu?
-
noterden onaylatman gerekiyo benim bildiğim kadarıynan yoksam laylon fatura oluyo.taslak istiyosan worlde bak.
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------
noterden onaylatman gerekiyo benim bildiğim kadarıynan yoksam laylon fatura oluyo.taslak istiyosan worlde bak.
-----------------------------world ? :|
-
Banada lazım kanqa ii para war o işte :)
-
noter moter saçmalık üzerinde maliye logosu olması gerek o kadar
onuda tarat marat googleden bul falan ekle hazır fatura şablonu exelde var herşeyi kendi hesaplıyo al onu kullan
yazıcın siyah beyazsa renkleri düzelt falan..
-
Kullandığın yazılım bi tür ön muhasebe programı felan sanırım, için de ayarlanabilir özellikler olması lazım. Herhangi bir matbaaya gidip, istediğin ölçülerde, (A3 Kağıt kullanılır genelde, kullandığın makinaya ve programa görede değişebilir) cilt halinde kağıt bastıracaksın. Program, çıkardığın kağıdı, boş bir yüzeymiş gibi görür, bazı kısımları doldurursun sadece. Programın ismini yazarsan, daha iyi yardımcı olurlar... -
smartsecure bunu yazdı:
-----------------------------noter moter saçmalık üzerinde maliye logosu olması gerek o kadar
onuda tarat marat googleden bul falan ekle hazır fatura şablonu exelde var herşeyi kendi hesaplıyo al onu kullan
yazıcın siyah beyazsa renkleri düzelt falan..
-----------------------------o zımbırtı var iste. ya ben derdimi anlatamıyorum galiba :|
yazılıdasınız, hoca bosluk doldurmalı soru sormus. soruya gore ............... geri dolduruyorsunuz :|
Sayın : ........................
..................................
..................................
.................................
Düzenleme Tarihi : ....................
Fiili Sevk Tarihi : .....................
Düzenleme Tarihi : .................
bunun gibi ya :S babam sadece bosluklari musteriye gore dolduracak. word deki taslak faturaya uyacak. yazıcı ya fatura kagidi koyulup, cikti alinacak :S
-
du bakim arşive olması lazımdı bi program