Hazır İrsalieli Fatura Ornegi Lazım :|
-
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------du bakim arşive olması lazımdı bi program
-----------------------------yahu anlatamıyorum ben yok yok cidden anlatamıyorum :S
program var, parasını verip almislar .. ama benim peder kullanamıyor, dukanda tek olunca beceremiyor iste.
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------yahu anlatamıyorum ben yok yok cidden anlatamıyorum :S
program var, parasını verip almislar .. ama benim peder kullanamıyor, dukanda tek olunca beceremiyor iste.
-----------------------------Hoja ne dediğini anlatıkda, bahsettiğin olay o şekilde olmuyor. Git bi matbaaya ne demek istediğimi anlarsın.
-
Swool bunu yazdı:
ruhastasiTBT bunu yazdı:
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------Hoja ne dediğini anlatıkda, bahsettiğin olay o şekilde olmuyor. Git bi matbaaya ne demek istediğimi anlarsın.
-----------------------------yahu adamın programıda var matbaaya bastırılmış faturasıda var anladığım kadarı ile. sadece babası yalnız iken kullanabileceği wordden basit bi şablon. boşlukları dolduracak. faturaya basacak. hocam faturayı tarattırıp sende yapabilirsin onu.
-
bugrahan45 bunu yazdı:
Swool bunu yazdı:
ruhastasiTBT bunu yazdı:
pompaci bunu yazdı:
-----------------------------yahu adamın programıda var matbaaya bastırılmış faturasıda var anladığım kadarı ile. sadece babası yalnız iken kullanabileceği wordden basit bi şablon. boşlukları dolduracak. faturaya basacak. hocam faturayı tarattırıp sende yapabilirsin onu.
-----------------------------he ya, aynen oyle.. onumde var bi ton irsaliyeli fatura. sag ust kosesinde dukanin amblemi adresi vb.. seyleri felan var..
bak haklisin tarayıcı aklima gelmemisti, bi deneyelim. sagol.
-
hoca kusura bakma amma yanlış anlamışım he kafa dağınık biraz.