folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hazırlanın Müridler Ttneti Toplu Şikayet Edecez Yine Bir Kota Kazıgı

Hazırlanın Müridler Ttneti Toplu Şikayet Edecez Yine Bir Kota Kazıgı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler Elimde Mütiş Bir Kanıtvar Mahkemeye Versek %100 Kazanırız Sizlerde Şikayetçiyseniz Hazırlanın Topluca Şikayet Edelim

Olay Şöyle Gelişti Bugün 1 Haziran 2010 Yani Kotmın 0 Lanmış Olması Gerek Bugunde Kotaya Bakcağım Tuttu :) İşte Alta Kotam Daha 10 Dakika Felan Oldu Neti Açalı Ve Hiç Birşey İzlemedim Download Etmedim Sadece Sayfalarda Geziyorum Oda 2 Sayfaya Girdim Biri Tbt Biri Rapid Sayfası 10 Dakikada Nasıl Böyle Bir kota Yapmış Olabilirim Şaşkınım Elimde Sistem Loglarım Var Kayıt Altına Aldım Bu Sefer Harbi Yaktım Çıralarını

2010 Haziran 20.014.999
     (19,088 MB)

307.833.386
     (293,573 MB)

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

mahkemeye vermeden önce programların güncelleme yapmadıgından yada pcnde virüs olmadıgından emin ol

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

nerden şikayet edicez ben varım

I am Jack's inflamed sense of rejection
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bayzin bunu yazdı:
    -----------------------------

mahkemeye vermeden önce programların güncelleme yapmadıgından yada pcnde virüs olmadıgından emin ol

Hepsini Kontrol Ettim :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bugdur o düzelir. Geçen ay benim kota ayın 18inde falan 300küsür gb idi, sonra 0 lanmıştı sonra yeniden düzelttiler vs. 1-2 gün sonra yeniden kontrol et. Mahkemelik bişey yok, başvursanda hiç bişey alamazsın, boşuna koşturmuş olursun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

bugdur o düzelir. Geçen ay benim kota ayın 18inde falan 300küsür gb idi, sonra 0 lanmıştı sonra yeniden düzelttiler vs. 1-2 gün sonra yeniden kontrol et. Mahkemelik bişey yok, başvursanda hiç bişey alamazsın, boşuna koşturmuş olursun.

Ben Koşturmayacamki :) Avukatlar Koştursun Ben nie Koşturuyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

aynen. pcde virüs spy olmadığına emin misin. ttnet'in 300 mb ile işi olmaz. kime neyi ispatlayabilirsinki. bu sistem tamamen otomatik. senin modeminde kullanılan miktarı gösteriyo. tutup elle 300 mb girecek değiller. bi kere mantıklı düşün.böyle kasıt olsa zaten sana geçirmek isteseler ay başında değilde ortalarında filan 2-3 gb geçirirler. anlamazsın bile...

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

aynen. pcde virüs spy olmadığına emin misin. ttnet'in 300 mb ile işi olmaz. kime neyi ispatlayabilirsinki. bu sistem tamamen otomatik. senin modeminde kullanılan miktarı gösteriyo. tutup elle 300 mb girecek değiller. bi kere mantıklı düşün.böyle kasıt olsa zaten sana geçirmek isteseler ay başında değilde ortalarında filan 2-3 gb geçirirler. anlamazsın bile...

Hacı Bu İşlerin Nasıl Döndüğünü İyi Bilirim Ayrıca Ben Boşa Kürek Sallamam Haberin Ola :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
      • Sistemsel değişiklikler nedeniyle gösterilen kota miktarı ay içerisindeki toplam transfer miktarınızdan farklı olabilir.
    • Bu nedenlerle, bu sayfada herhangi bir zamanda görüntülenen kota kullanım miktarına itiraz veya talep vasıtası olarak kullanmanız mümkün olmayacaktır.
    • Farklı programlarla yaptığınız kota kullanım ölçümleri ile sistemimizde kayıtlı bulunan kota kullanım miktarınız arasında farklı ölçümleme metotlarından kaynaklanan farklılıklar bulunabilir. Sistemimizde bulunan kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılır.
    • Kota kullanımı aylık olarak ücretlendirilmektedir. İlgili ay içinde kullanılmayan kota miktarı, ertesi aya aktarılmaz.

bunu okudun dimi hocam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

sanırım irwa bir mail vermişti, ttnetin kendi sitesindende bakmıştım.

iletisim@ttnet ... gibi bişiydi tam hatırlamıyorum. Buraya mail attım müşteri hizmetlerinin sorumsuzluğunu yazdım.

Ne cevap verdiler nede başka bişi.

Ama eminim iltifat dolu sözler yazsam ertesi gün geri dönerler.

Bukadar sorumsuz bir müşteri hizmetlerine sahip internet kullandığımdan dolayı kendimden utanıyorum.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mramor
    mramor's avatar
    Erkek

Benimde aynı 1 günde 700mb yakın kota yapmışım pek bişi yaptıgımda söylenemez evde bile değildim.

Cagito ergo sum.
Toplam Hit: 2902 Toplam Mesaj: 25