Hazırlanın Müridler Ttneti Toplu Şikayet Edecez Yine Bir Kota Kazıgı
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
-
- Sistemsel değişiklikler nedeniyle gösterilen kota miktarı ay içerisindeki toplam transfer miktarınızdan farklı olabilir.
- Bu nedenlerle, bu sayfada herhangi bir zamanda görüntülenen kota kullanım miktarına itiraz veya talep vasıtası olarak kullanmanız mümkün olmayacaktır.
- Farklı programlarla yaptığınız kota kullanım ölçümleri ile sistemimizde kayıtlı bulunan kota kullanım miktarınız arasında farklı ölçümleme metotlarından kaynaklanan farklılıklar bulunabilir. Sistemimizde bulunan kayıtlarınız esas alınarak faturalandırma yapılır.
- Kota kullanımı aylık olarak ücretlendirilmektedir. İlgili ay içinde kullanılmayan kota miktarı, ertesi aya aktarılmaz.
bunu okudun dimi hocam
-----------------------------Okudum :)
-
-
hala avukat mahkeme vb. düşünüyormusun :D
-
gokcan bunu yazdı:
hala avukat mahkeme vb. düşünüyormusun :D
-----------------------------Evet çünkü Yasal Olarka Haklı Durumdayım :)
-
ya vay arkadas bu TTnet resmen intahar..
-
değilsin çünkü devam tuşuna bastığın anda o sözleşmeyi kabul etmiş oluyorsun..şöyle düşünelim tek akıllı biz değilizdir heralde dimi..adamlarda boyle bir durumun oluşacağını düşünemeyecek kadar mal değillerdir
-
bendede netlimitsiz var 1,5 aydır 512 ye sınırladılar bugun aradım siz fatura kesim tarihinde modeminizi resetlememişsiniz bu yüzden sistem algılamamıs dedi halbuki ben hergün resetliyorum yükseltmişlerdir diye neyse sesimi çıkarmadım resetledi yine düzelmedi bir saat sonra düzeldi daha sonra aradılar sistem şimdi alıgıladı düzeldimi diye birşey diyemicem resmen enayi yerine koyuyorlar bizi
-
Planzero bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
bugdur o düzelir. Geçen ay benim kota ayın 18inde falan 300küsür gb idi, sonra 0 lanmıştı sonra yeniden düzelttiler vs. 1-2 gün sonra yeniden kontrol et. Mahkemelik bişey yok, başvursanda hiç bişey alamazsın, boşuna koşturmuş olursun.
-----------------------------Ben Koşturmayacamki :) Avukatlar Koştursun Ben nie Koşturuyorum :)
-----------------------------Kaç paran var?
-
Boş işler peşinde koşuyorsun...
Hiç bir şeyi ispat edemezsin.
Bu sözümü log olarak al ve sakla.
-
karatahta bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
HoLyZone bunu yazdı:
bugdur o düzelir. Geçen ay benim kota ayın 18inde falan 300küsür gb idi, sonra 0 lanmıştı sonra yeniden düzelttiler vs. 1-2 gün sonra yeniden kontrol et. Mahkemelik bişey yok, başvursanda hiç bişey alamazsın, boşuna koşturmuş olursun.
-----------------------------Ben Koşturmayacamki :) Avukatlar Koştursun Ben nie Koşturuyorum :)
-----------------------------Kaç paran var?
-----------------------------Para Önemli Deil Halledicim Bu İşi
-
yaşasın paranın dibine koduk