HD Filmler DVD"Si 3 Lira [Her Dvd 4 Film]
-
300 Gb'lık Film Arşivim Var.
1 Dvd Yaklaşık 4 Film Alıyor.Film kalitesine göre boyut değişsede ortalam oarak 1 gb dosya boyutu diyebiliriz.
Yani 4 Film 3 lira olmuş Oluyor.Buda Film Başına 75 Kuruş Demek.Filmler Divx Film..İstanbulda En uygun 2 Liradan bi Film satılırken 75 Krşa Oldukça uygun gibi gözüküyor.. :]
Toplu alımlar için bu fiyat geçerli..Min. 3 Dvd İçin Bu Zahmete katlanırım :)
İstanbul Anadolu yakasından elden teslim yapılabilir.Diğer illere ise kargo ile yollanır.(Zaten taş çatlasa 3 lira kargo parası tutuyor)
Ücreti ise garanti bankası hesabına gönderilecek.
İlgilenenler istedikleri filmlerin listesini konu altına eklerlerse ve msn adreslerini pmle yollarlarsa 3-4 saat içinde kargoya verilir :)
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------300 Gb'lık Film Arşivim Var.
1 Dvd Yaklaşık 4 Film Alıyor.Film kalitesine göre boyut değişsede ortalam oarak 1 gb dosya boyutu diyebiliriz.
Yani 4 Film 3 lira olmuş Oluyor.Buda Film Başına 75 Kuruş Demek.Filmler Divx Film..İstanbulda En uygun 2 Liradan bi Film satılırken 75 Krşa Oldukça uygun gibi gözüküyor.. :]
Toplu alımlar için bu fiyat geçerli..Min. 3 Dvd İçin Bu Zahmete katlanırım :)
İstanbul Anadolu yakasından elden teslim yapılabilir.Diğer illere ise kargo ile yollanır.(Zaten taş çatlasa 3 lira kargo parası tutuyor)
Ücreti ise garanti bankası hesabına gönderilecek.
İlgilenenler istedikleri filmlerin listesini konu altına eklerlerse ve msn adreslerini pmle yollarlarsa 3-4 saat içinde kargoya verilir :)
-----------------------------Hocam HD olduğuna emin misin? Normal divxler, bile 700mb tan aşağı olmuyo, film biraz uzunsa zaten 2 parçaya ayırıyolar etti mi 1.5gb.. HDler 3gb dan fazla oluyo diye biliyorum ben..
-
Ben LasTMohicaN ile 4 dvd'yi 10 liraya ayarladım :\ 2 lira da 2 liradır :D
-
hdler en az 1.5 gb'dan başlıyor :| nasıl sığdırcan :-|
-
SivilPadisah bunu yazdı:
-----------------------------
hdler en az 1.5 gb'dan başlıyor :| nasıl sığdırcan :-|
-----------------------------Çift katman dvd'lere sığdırabilitesi var da dvd oynatıcılar için uygun olur mu bilmem :S
-
4,7 den veyahut 6 veya 8 Gb lik filmler olsun..300gb lik bir arşiv hiçbirşey..Daha düşük kalite diyorsan da Bluray demeye gerek yok..
Tbt de bir çok kişi zaten 200gb den fazlasını bir ayda indiriyor..Dolayısıyla bir çok film Dvd ye bile sıgmazken kaldı ki 8Gb lik flash ı bile aşıyorken sen ticaretini yapar olmuşsun :)
-
HD Filmler Yüksek Kalite demek sen bi DVDye 4 Film atıyosun HDRip bence onlar ki HDRip mp4 Film var bende 300 Tanesini 45 TL ye veriyiom : )
-
Nasil is bende anlamadim haa .Bunlar HD mi, HD-Rip mi anlamadim !
-
HD dediğin film en az 4.37 gb normal olarak 8 gb daha kaliteli görüntüler için BD Remux denilen Bluray'in komple sıkıştırılmadan 20 küsür yada 40 küsür gb'lık boyutlardan oluşur. kaldı ki senin 1 gb 1.5 gb dediğin filmden bunların yanında cacık olmaz.bende 500 küsür veya daha fazla HD film var (720p+1080p).
bu da 500 x 8gb = 4tb eder. ki senin 300 gb lık "arşiv"inin yanına bile yaklaşamaz :)
millet bilmiyo sanki HD film ne 700mb'lık film ne :)
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hocam elindeki filmlerden 3-5 DVD yapar misin bana ?
-
Benimde elimde 700 ama sadece DVD 1 -1 Menülü Çift ses + Mp4 Film 300 Adeti 30 TL + 34 DVD Full Belgesel Karışık Divx 40 TL + 35 DVD Full Konser 40TL + DVD oyunlar 1 DVD +Cover+Poşet 1,5 TL + PS2 Oyun DVD+Cover+Poşet 3 TL Ki bence 300 GB yanında çöp gibi kaldı : )