HD Filmler DVD"Si 3 Lira [Her Dvd 4 Film]
-
Mr_Dark bunu yazdı:
-----------------------------Benimde elimde 700 ama sadece DVD 1 -1 Menülü Çift ses + Mp4 Film 300 Adeti 30 TL + 34 DVD Full Belgesel Karışık Divx 40 TL + 35 DVD Full Konser 40TL + DVD oyunlar 1 DVD +Cover+Poşet 1,5 TL + PS2 Oyun DVD+Cover+Poşet 3 TL Ki bence 300 GB yanında çöp gibi kaldı : )
-----------------------------arşivin kaç gb/tb ?
-
Walla elimde tam bi arşiv yok sadece evimde 4 TB kendi film, dizi, belgesel konserlerim duruyo oyun cart curt tık diye geliyo zaten : )
-
bu ne la yan yana duran işportacılara dondunuz :D
-
ben 2 dvdyi 5 e veriom :P
-
Geenmeboo bunu yazdı:
-----------------------------
ben 2 dvdyi 5 e veriom :P
-----------------------------20 DVD 30 TL 300 Film nası : )
-
hacım harddiskim doldu.o yüzden 300 gb arşiv var dedim.bulundugum yurtta 100tb'lik paylaşım var ve ağdan 15mb saniyede indirme hızı ile istediğim filmi bi kaç dkde indirirm.yani anlıycağınız 100 tblik arşiv var.hd'den kastım divxlerdi.ancak sunucuda hd filmlerde var,bunların boyutu 7-8 gb arasında değişiyo.isteyene hd filmde çekerim paşa gönlünüz bilir.2dvd bi hd film alır.
arşiv bakımından kimsede daha geniş arşiv olacağını düşünmüyorum.100tb öle basit bi arşiv değil 13 yılda oluşturmuş herifler ;)
he filmoynattada konu açtım ve şu an ilk günden 30 dvd hazırda bekliyo pazartesi kargoyla yollıycam.isteyene tertemizden veririm.
dileyene hoca zorla değil..kimse sik yarışına girmesin daha ucuza daha sağlama satarım diyosanız konunuzu açın orda ötün sevgili müridler...
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------HD dediğin film en az 4.37 gb normal olarak 8 gb daha kaliteli görüntüler için BD Remux denilen Bluray'in komple sıkıştırılmadan 20 küsür yada 40 küsür gb'lık boyutlardan oluşur. kaldı ki senin 1 gb 1.5 gb dediğin filmden bunların yanında cacık olmaz.bende 500 küsür veya daha fazla HD film var (720p+1080p).
bu da 500 x 8gb = 4tb eder. ki senin 300 gb lık "arşiv"inin yanına bile yaklaşamaz :)
millet bilmiyo sanki HD film ne 700mb'lık film ne :)
-----------------------------hacım bu ahkam niye anlamadım,kuyruğuna ne zaman bastım hatırlayamadım?
100 tb arşiv var diyom hala ötüyon 3-4 tb'le.valla benim babam senin kadar zengin değil 4tb'lik harddiskim olsn.hdye anca 300 mb sığıyo geri kalan 99 gb 700 mblık arşivdede 1 gb yaklaşık 1dkde bilgisayara inio.
yinede bu celal niye anlayamadım neyse çükün sağolsun kardeşim ;)
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Şimdi yaptığın ayıbı belgeledin yani beleş arşv var isteyene vermektense sat hemde faiş fiyatlara DVD lazım olursa söyle tanesi 0,25 TL den satayım Daha fazla kar edersin :)
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------hd'den kastım divxlerdi.ancak sunucuda hd filmlerde var,bunların boyutu 7-8 gb arasında değişiyo.isteyene hd filmde çekerim paşa gönlünüz bilir.2dvd bi hd film alır.
nası yani yaa ?????
hd den kastım divxlerdi demek ne demek hocam ?????
hani HD idi filmlerin , hani 1 dvd ye 3-4 film sığıyordu ??????
kendin diosun HD filmler 7-8 gb die ?????????
kendin diosun 2 dvd bi HD film alır die ???????
şu konuda sordum HD film satan yok mu die : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=97139&sayfa=1#1048963
kendin atladın bende var , 1 dvd ye şu kadar şığıor die, hatta ben de 3 film bi dvd ye nasıl sığıyor die sordum HD olduunu düşünerek
ne işşşşşşşşşşşş ?
-
60dk dan uzun 720p film ortalama 3.5 gb dan fazla olur. MKV ye cevrilmiş çakma divx lere para verilmez. Senden 5 dvd alacaklarına limitsiz adsl alsınlar.