folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hdd Değişimleri Grubu Yapalım

Hdd Değişimleri Grubu Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    zahmetli iş yaw,dual 350 gb hdd alın geçin kotasıza 24 saat arşiv düzenlesin Flashget amcam sizlere :)

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    hocam iyi fikirde biraz zahmetli,zahmetinden ziyade riskli de bi' olay =)
    malum haricinin arızalanması herkesin kabusu,bende 1tb lık hdd var yarısı dolu filmle felan, bi' müride yolladık şans bu ya müridin elinde patladı alet, sorun değil garanti kapsamıydı vs hallettik diyelim 500-600 gb film nolcak =)
    "hdd kimiin,hangi müridin elinde patladıysa filmleri de o geri toplasın" derseniz de, o kadar filmi toplayabiliyorsa zaten benim hdd ye ne ihtiyacı var =)

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Güzel bir fikir. Arşiv deyince aklıma geldi. Genelinizin arşivlerine şöyle bi baktım. Genelde mütevazi rakamlar ve program müzik vs hepsinden bi miktar mevcut. Ben yurtta kalıyorum. Burada enteresan biri var. Adamın sadece +18 arşivi 760 GB :D Her geçen günde hayvan gibi büyümekte. Ortalama rakamlarla hesaplama yapsanız toplamda 2.8 ay gibi kesintisiz bir video süresi yapıyor. Adam milli sapık olmakta emin adımlarla ilerliyor. Bakalım nereye kadar...

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Güzel bir fikir. Arşiv deyince aklıma geldi. Genelinizin arşivlerine şöyle bi baktım. Genelde mütevazi rakamlar ve program müzik vs hepsinden bi miktar mevcut. Ben yurtta kalıyorum. Burada enteresan biri var. Adamın sadece +18 arşivi 760 GB :D Her geçen günde hayvan gibi büyümekte. Ortalama rakamlarla hesaplama yapsanız toplamda 2.8 ay gibi kesintisiz bir video süresi yapıyor. Adam milli sapık olmakta emin adımlarla ilerliyor. Bakalım nereye kadar...

elemanın adı emrah mı??

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    UCANTENEKE bunu yazdı:

BRK35 bunu yazdı:

elemanın adı emrah mı??

Yok hocam Emre diye biri. Demek yalnız değilmiş :D

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=87922

ilgilenirsen pm

(not : takas için) 

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Zamanında travian birlik konuları açılıp herkez tamam dedi sonuç sıfır.

bende böyle konu açmıştım raabet görmemişti.

Şimdi sen  açtın hadi bakalım hayırlısı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    Mr_Dark bunu yazdı:

oliWeR bunu yazdı:
    walla hdd mi göndermem ama varsa hdd nizi gönderin 300 küsür gb. mp3 arşivini gönderebilirim. 80.000 civarlarında bir mp3 arşivim var.+ isteyene arşivimle beraber hdd yi de satarım :)

Gönderim DVD çek ? 

mevcut arşivi bir hdd den başka bir hdd ye taşımak 5-6 saat sürüyor dvd ye yazmak herhalde 3 haftamı alır. bir dvd 4 gb desek 300 gb arşiv 75-80 dvd cd si yapar bunu cd ye çekecek delikanlı varsa gelsin benim dükkanda çeksin :) 

fifsonic bunu yazdı:
    oliWeR bunu yazdı:
    walla hdd mi göndermem ama varsa hdd nizi gönderin 300 küsür gb. mp3 arşivini gönderebilirim. 80.000 civarlarında bir mp3 arşivim var.+ isteyene arşivimle beraber hdd yi de satarım :)
    müzik tarzı nasıl ne kadar istiyorsun

müzik tarzı yok yani hertelden var ben ticaret amaçlı zamanında birazda kazık yiyerek sadece arşivi 400 tl ye almıştım. cd yapıp satıyorum. hemen hemen her yeni çıkan albümüde ekledim/ekliyorum. arşivin tamamı düzenlidir. şarkıcı / albüm / şarkı adı / çıkış yılları. (eskilerinde çıkış yılları yok sadece 2004/2005 yılından sonrakilerde çıkış yılları eklenmiş(istisnalar hariç)) eğer sende ticaret amaçlı kullanıcaksan satın alabilirsin. dinlemek için istiyorsan eğer boş yere para verme. istediğin müziği netten indirebilirsin.

yok ben illa satın alacağım dersen 400 gb philips 3,5 inçlik hdd ile beraber 250 TL ye verebilirim. hdd yi yaklaşık 1,5 senedir kullanıyorum faturalı dır hala garantisi devam etmekte 2 yada 3 yıldı garantisi tam emin değilim istersen faturasını garantisini bulup bakabilirim. günün neredeyse 12 saati çalışıyor ısınma sorunu yada yavaşlama sorunu asla yok. (yani ısınması sorun olacak kadar çok değil!) internet cafelere kurulum yaptığımda yükleyebileceğim 10-15 tane portable oyun var içerisinde. herneyse fazla reklama gerek yok :) birde dediğim gibi eğer ticaretini yapmayacaksan o kadar parayı vermene gerek yok. 

yok ben o  hdd ye o parayı vermem dersen al bi hdd gönder bana ben tahribata özel kopya yapar gönderirim beş kuruşta para almam :D

walla halamın oğluna bile bedavaya vermedim bu arşivi kıymetinizi bilin :D

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
Toplam Hit: 2016 Toplam Mesaj: 19