folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hdd Değişimleri Grubu Yapalım

Hdd Değişimleri Grubu Yapalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

Globalleşen dünyamızda bilgiye ve veriye ulaşım dünyayı globalleştiren internet ile artık çok daha basit olmakta fakat türkiye bu işte biraz yetersin ve yavaş kalmakta malum ttnet in fiyat ve servis politikaları (Bilimum kota v.s) biz tüketicileri zor durumda bırakmaktadır bir yerde protesto için güvercinlerin ayaklarına 4gb lik hafıza kartları bağlayıp karşı tarafa uçurmuşlar ve veri aktarmışlardı bunun da zaman la etkisi ile bende bir düşünce vucud buldu şimdi 

Nedir hdd değişimi : 

Üç aşşağı beş yukarı herkesin ya taşınabilir hdd si yahut flash belleği mevcut karşılıklı güven çerçevesinde mevcut donanımlarımızdaki verilerin takasını yapmaya dayalı 3,5" lik bir hdd nin ağırlığı 600gr 4,5 ytl(değişken) lik bir kargo masrafı ile gb larca veriyi birbirimize 1günde ulaştırabiliriz hali hazırda kotalı olanlar için ideal bişe fakat bir sorunumuz var herkes herkese güvenemeyeceği gibi kargo sırasında malum hassas alet bunlar bozulma ihtimalleride var bunu nasıl aşarız ? 

ortalama sistem : elindeki depolama birimini yazıcaz + içinde ne olduğunu + karşı tarafta ne yi olduğunu aynı şekilde beyan edecek değişim olucak yahut tek taraflı iletim olacak

+ nasıl fikir

tahribat.com a can feda
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    fikir güzel ama hdd ler yolda bozulursa neolacak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hdd olmassa flash bellek olur diye düşünüyorum ama üzerine çok hassas kırılacak yazsak özen gösterirler heralde küçük paket olucağı için hemde onlar içinde kolay olur

olursa değişim olanaklarımız

ikon paketleri - walparlar
    Dvd dvd cd cd gb gb oyunlar
    bisürü bisürü filmler
    Program arşivleri
    işletim sistemleri
    driver arşivleri

EDİT : Ozaman ben kendi donanımımı servise açıyorum arkadaşlar 120gb extarnal disk ide hdd mi kutuya koyup ihtiyaç sahiplerine vericem dolaşsın fakat şöle ki 
    Ön Şartlar : Benim sizde istediğim birşey olmalı
                     Tariqattan benim aşina olduğum güvenebileceğim bir adamdan referans göstermelisiniz 
                     Kargo parası vermem 
                     Sağlam ve dolu gelmeli

Benim arşivim

Donanım özelliklerim : 3,5” segate ide hdd 120gb
    3,5gb program arşivim:  3DSMax, 3dsmax eğitim, Corel Draw 13, DM, borland delphi, plesk 8,2, SQL Server 2005 Enterprise Edition, Autocad 2004, Autocad 2009, arcon, adeko, v.s v.s
    Ders : Ekol hoca mat1 konu anlatımlarının bir kısmı
    Asp-php warez scriptler 
    Film : Sınır Devriyesi - Tr Dublaj, Korkunç Bir Film 3, Ölümün Sesi - Tr Dublaj, A.R.O.G, Doomsday, saw4, Yeni Evli, Prom Night, Avrupa Yakasi 172-73-74, 

İkon walper arşivi : 608mb (2,5 gb di ama boyutu enteresan bi şekilde düşmüş)
    3-3,5gb deth gotic karışık müzik arşivim mevcut çat pat tr müziklerde var

Şimdilik bunlar

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

1. 3-4 tl fazla verip yoladığında özel korunaklı olarak geliyor o iş olur

2. eğer varsa öle biri ben isterim yolasın hepsini alayım geri yollıyım :) 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ben bu devirde kimseye guvenmiyorum.Ama tbt muridleri haric.

https://t.me/pump_upp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    walla hdd mi göndermem ama varsa hdd nizi gönderin 300 küsür gb. mp3 arşivini gönderebilirim. 80.000 civarlarında bir mp3 arşivim var.+ isteyene arşivimle beraber hdd yi de satarım :)

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

oliWeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    walla hdd mi göndermem ama varsa hdd nizi gönderin 300 küsür gb. mp3 arşivini gönderebilirim. 80.000 civarlarında bir mp3 arşivim var.+ isteyene arşivimle beraber hdd yi de satarım :)

Gönderim DVD çek ? 

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    guzel fikir bunlari il bazinda yaparsak daha guzel olur gibi geliyor. :B

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı:
    müzik tarzı nasıl ne kadar istiyorsun

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Seagate ST3250620AS harddiski olan varsa (firmware 3.aad olacak) yollayın bana karşılığında ne isterseniz gönderirim. (bozuk olsa da olur)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SeYFi25
    SeYFi25's avatar
    Erkek

valla süper olur arşivimiz genişler ...

Profilime altıncı yorumumu aldım :D
Toplam Hit: 2017 Toplam Mesaj: 19