HDD Dolu Ama Boş Gözüküyor :(
-
gecmıs olsun kardesım bılgısayrında bı vırus war
u vırus attıgın dosyaları gızlı klasor halıne cevırıpmekle kalmıyo bunları wındows ısletımının gızlı dosyarı gıbı
normal gızlı dosyalarda gorunmeyecek hallede gızlıyo
gızlı klasorlerı gıster de ve bır kac satır altında korunan ısletım sıstemı dosyarını gızle sekmesınde tıkı kaldır dosyalrın ortaya cıkacakdır
trojan programları ıle pc nı tarat ve dosyaları yenı kalasor ac tası o kalsorden gızlılılten cıkmıyo :D
-
Dostum arkadaşların söylediği gibi virüs olabilir yanlış şunada dikakt et derim FAT ve NTFS dosya sistemlerinin farkındanda bunu yapıyor olabilir. Çünkü benimde başıma gelmişti flash diskte,sonrada bir arkadaşımın söylediğine göre FAT kurulu ise windowsun NTFS daha güveinlir ve sıkıştırılabilir bir dosya sistemi olduğu için bazen FAT NTFS i göremiyor.Sadece bir ihtimal hani...
-
http://rapidshare.com/files/148089688/sil.rar.html
bana olduğunda bunun içindeki exeleri kullandım ve gizlilik problemi kalmadı gizli değil gibi görünüp gizliyodu benim pc de..
dosya içinde olan açıklamalar :
Bu dosya Autorun.inf dosyasını kullanıp yayılan virüs sürümleri için temizleme paketidir
aşağıdaki bilgileri sırayla takip edin
1-Sil12052008.bat : virüs temizleme aracıdır, virüs olmasa bile çalıştırılmasında bir sakınca yoktur. ama çalıştırdıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatmayı unutmayın.
2-Sil12052008.bat tekrar çalıştırın ama bu defa bilgisayarı restart etmeyin, hemen ardından kill_amvo_virus_usb_tr.vbs ldosyasını çalıştırın kayıt girmeyi onaylayarak tamamlayın
3- Eğer D,E,F... sürücülerinizde bulunan bazı klasörler virüsler tarafından gizlenebiliyor. ve gizlilik özelliği pasif oldugundan kaldıramayabiliyoruz. böyle klasörleriniz var ise klasörlerin bulundugu sürüceye gizliaktifolsun.bat dosyasını kopyalayıp çalıştırın. O sürücüdeki bütün gizli dosyaları görünür hale getirecektir. Dikkat C sürücüsünde yada windows yüklü oldugu sürücüde çalıştırmayınız. tüm sistem dosyalarını da gözükür duruma getirir.
Not: Eğer gizli klasör probleminz yoksa 3. adımı yapmadan 4. adıma geçin.
4-son olarakta kill_amvo_virus_usb_tr.vbs dosyasını çalıştırıp işlemleri tamamlayın.
BU UYGULAMA;
* bu adımlar autorun .inf virüslerine çözüm olacak* Klasör seçeneklerndne "gizli dosyaları göster" özellğini seçip gizli klasörlerinizi görmenizi sağlayacak
* Sürücülere çift tıklama esnasında birlikte aç sorununu giderecek.