Hdd Dolumu Yapan Var Mı?
-
aliyk bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Arkadaşlar isteyenler pm atsın bilgileri gönderirim,
Hocam sanırsam sen bu sektörden ekmek yiyorsun
yoksa bu kadar arşivini zevkine kimse toplamaz :D
hele banada elindekilerin tam listesini atıver (dizi,film,oyun,müzik)İnan buna sadece hobi, oyun indirmiyorum, diğerleri yukarıdaki disklerde onları sıralı olarak düzenleyemedim ama istediğin bir şey varsa büyük ihtimal vardır, :)
-
Foxxxxxx bunu yazdı
müdür bir bak bölümü var onun haricinde yer yok bakar söylerim ne kadar yer tuttugunu şimdi iş yerindeyim ben sana yahşi cazibe yerine house M:D atayım onu izle yada internetten bir izle şiddetle öneririm
yada south park bu diziyi göndereyim ne var yahşi cazibede
Hocam yahu, Yahşi Cazibe olmasın tamam, Problem değil, Diğerleri varmı sen ondan haber ver. Yabancı Dizi İstemiyorum...
Zaten Alemin kralı var demiştin. Adanalı ikinci Sezonda var demiştin. Kurtlar vadiside varsa tadından yenmez, Avrupa yakasıda var demişitin...
Buraya kadar sorun yok demi.? Bunlar ne kadar yer tutar.?
-
aliyk bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Arkadaşlar isteyenler pm atsın bilgileri gönderirim,
Hocam sanırsam sen bu sektörden ekmek yiyorsun
yoksa bu kadar arşivini zevkine kimse toplamaz :D
hele banada elindekilerin tam listesini atıver (dizi,film,oyun,müzik)var hocam var hepsi var yahsi cazibe haric
-
benim peder ezel hastasıydı 720p arşivi lazım.
-
Vaybe millet para alıyor tbt müritleri beleşe yardımlaşıyor helal olsun :D hiç bozmayın
-
Herkes farklı yerde. Biri ftp ye atsada çeksek şunları.
Kiminde dibi görünmeyecek kadar film var, kiminde bilgisayar var.
Bende hızlı internet (100 mb fiber) + ftp server var filimler yok.
3tb hdd bir doldurayım paylaşımın belini kıracağım. -
RETRET bunu yazdı
benim peder ezel hastasıydı 720p arşivi lazım.
720 yok müdür divx formatında var gayet güzel formatta
-
Olgunisik bunu yazdıHerkes farklı yerde. Biri ftp ye atsada çeksek şunları.
Kiminde dibi görünmeyecek kadar film var, kiminde bilgisayar var.
Bende hızlı internet (100 mb fiber) + ftp server var filimler yok.
3tb hdd bir doldurayım paylaşımın belini kıracağım.müdür sen boş 3 tb hdd yi gönder ben dizileri göndereyim yerli yabancı dolar sanırım
-
Diski yollayamam ağda hizmet veriyor ama 1-2 günlüğüne sorun olmaz. Kargo yapsam girmesi gelmesi 5-6 günden önce olmaz. Elden bulmam lazım seni.
çorlu görünüyor profilinde. Benim bildiğim tek çorlu tekirdağda. Gelsem nasıl bulurum seni. Seni ve arşivini yani :-) gerçi zor gelirim taşınıyorum şu anda. -
hay cloudflare yi resimleri tek tek koyduydum uçtu :/
neyse bu linkten bakıver hocam başka arkadaşlarda isterse ankarada elden yada kargo ile hdd alınıp doldurulup teslim edilir :)
filmlerin %99 unda altyazısı var bi kaç film dual sesde 1080p ağırlıkta isteyen pmden ulaşsın :)
http://www.caglarcaglayan.com/hdddolum/