Hdd Neden Öter
-
evet Arkadaşlar yeni hdd aldım samsung cır cır cır ötüyor acaba neden öter bilgisi olan varmı ?
-
Power kablosunu yanlış yere takmışsındır
-
çalışıyordur.
sabitle
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------çalışıyordur.
sabitle
------------------------------nasıl yani ?
-
sağa sola değip zırıltı yapıyordur sabitlenmediyse
o açıdan ;)
-
TnGu bunu yazdı:
-----------------------------
-------------------------------resimli anlatım yapabilirmisin donanımdan anlamam..
-
ötmeden ötmeye fark var sen dinlet ötme sesini sölesinler sana hdd eski olduğunu..;)
-
hyb bunu yazdı:
ötmeden ötmeye fark var sen dinlet ötme sesini sölesinler sana hdd eski olduğunu..;)
-------------------------------15 günlük hdd neresi eski :) 500 Gb samsung
-
bir ince kablo birde 4 tae dişi olan fiş tarzı bi kablo olacak onları çıkartıp tak pc kapalıyken(pc kapalıyken diyorum çünkü geçen bi arkadaş açıkken yapmıştı :) ).Daha sonra amele'nin dediği gibi sabitle zangır zangır titremesin
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------TnGu bunu yazdı:
-------------------------------resimli anlatım yapabilirmisin donanımdan anlamam..
-----------------------------Hocam resimli anlatım nasıl yapim senin harddiskinin senin anakartına nasıl takacağının modellerini bilmiyorum genelde 2 tane güç kablosu olur eğer yeni model aldıysan onlardan 1 tanesini bağla power soketine 2 tane bağlayınca bazen sorun çıkabiliyo yada harddiskin bozukta olabilir sen dediklerimi dene olmazsa harddiski başka pc de dene eğer yine aynı hatayı verirse garantiye gönder
-
lordvader89 bunu yazdı:
bir ince kablo birde 4 tae dişi olan fiş tarzı bi kablo olacak onları çıkartıp tak pc kapalıyken(pc kapalıyken diyorum çünkü geçen bi arkadaş açıkken yapmıştı :) ).Daha sonra amele'nin dediği gibi sabitle zangır zangır titremesin
-------------------------------ya bi program açtıgım zaman ötüyor vidalarını sıktımm sonuna kadar