Hdd Neden Öter
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------hyb bunu yazdı:
-----------------------------
ötmeden ötmeye fark var sen dinlet ötme sesini sölesinler sana hdd eski olduğunu..;)
-------------------------------15 günlük hdd neresi eski :) 500 Gb samsung
hocam sıfırmı aldın ilk senmi taktın o sata nın kablosunu -
hyb bunu yazdı:
caves bunu yazdı:
ötmeden ötmeye fark var sen dinlet ötme sesini sölesinler sana hdd eski olduğunu..;)
hocam sıfırmı aldın ilk senmi taktın o sata nın kablosunu
-------------------------------evet 0 aldım ilk ben taktım kabloyu Eski hdd den cıkardıgım gibi yenisine taktım..
-
caves bunu yazdı:
hyb bunu yazdı:
caves bunu yazdı:
-------------------------------evet 0 aldım ilk ben taktım kabloyu Eski hdd den cıkardıgım gibi yenisine taktım..
-----------------------------hocam o ses powerden gelmesin yada işlemci fanından kontrol et ilk önce işlemci fanını...
-
hyb bunu yazdı:
caves bunu yazdı:
hyb bunu yazdı:
caves bunu yazdı:
-----------------------------hocam o ses powerden gelmesin yada işlemci fanından kontrol et ilk önce işlemci fanını...
------------------------------hemen bakıyomm
-
garantisi varsa hiç kurcalama götür servise kabloları yanlış takmak veya benzeri bi olasılık yoktur bide sabitle aşırı titreşimden dolayı ses yapıyor olabilir aynı sesi kasanın dışındada yapıyorsa hiç uğraşma götür servise
-
cır cır dediğine göre kafanın oynamasından ötürü oluşa bi ses gibi görünüyo boyutunun 500gb olduğunu war sayar ve birazcık daşaklı bi program çalıştırdıını war sayarsak ve xp kullandıını düşünürsek hdd nin bi ucuna bi veri diğer ucunda aynı verinin bi parçasını yazdıı içün her iki veriyede ulaşa bilmek için kafa daha fazla oynar ve car die çıkması gereken ses caaaar diye çıkar = çözüm ace ultilitesi indirip bilgisayardaki gereeksiz dosyaları sidikten sona windowze defragmenter yane disk birleştiriciyi çalıştırmak ve diski birleştirmek bölece iki ayrı uçtaki veri bi yere toplanır kafa daha az oynar caaar sesi car a döner eer wista kullansaydın dosyaları otomatik tek bi yere toplardı ama bisnues preinyum öle yapıyordu yapmayada bilir tam emin değilim ama bi dene
-
Samsung Hard disk'Lerde o ötme problemi normal ilk ürettiği yıllardan bu yana bunun önüne gecemedi daha... Normal Dilde Kafa vurma olayı belli bir süre sonra Hard Disc Tamamen bozuluyor ve Sector'ler tamamen gidiyor. yeni almıssın gidip Değiştir yoksa cok basını agrıtır. Belli bir süre sonra zaten bad sector olacaktır o sekilde kullanmaya devam edersen. Gidip değiştirmen daha iyi
-
Bende de Samsung Maxtor serisi var amk sanırsın Dj cıgıcıgıcıgı :D