HDMI Ile Ilgili Anket

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Selam arkadaslar, bir arkadas rica etti, bir kac soruluk anket doldurulacakmis.. 

<= Buradan lutfen =>

hdm ile ilgili sorular, sorular yabancisi olanlar icin zor olablir ama anketin basliginda da ima edildigi gibi, bilmiyorsaniz en yakin gelenini secin.. 

Tesekkurler

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Misconceptions about HDMI
    Katılımınız için teşekkür ederim

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Katilim sagladim merak etmedim degil anket ne gibi bir calisma icin acaba ?

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tesekkurler arkadaslar @Absolut, tam fikrim hocam hocam benim de, universite ogrencisi anketi.. anladigim kadariyla toplumdaki hdmi bilgisini olcmek istiyor 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Başarısızlığı kabullenemem, araştırıp yanıtladım :)

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ja , Ich habe an die ankunft beteiligt. :D meinen Lecturer.

imagine dragon, demon ^^)/

RitmFarbRacourci tarafından 02/Nis/16 12:17 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    HarmOniYa bunu yazdı
    ja , Ich habe an die ankunft beteiligt. :D meinen Lecturer.

imagine dragon, demon ^^)/

ankunft değil umfrage olur ankunft varış demek nerden buldun onu :D

şöyle daha iyi;

Ich hab mich in die Umfrage eingebracht mein Lehrer 

mesela. İsimlerde büyük yazmayı unutma.

eferim

devam

Sorular çok kazıktı la HDMI ne ara 1.4 ten 2.1 e geçti Display Port var artukun :D

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

tesekkurler arkadaslar, @HarmOniYa, merci vielmol (Schwizerdütsch)

@deja-vu, hocam tuhaf ve onemsiz sorualr var evet.. Zaten sorulara bakildiginda maksat evet insanlarin hdmi bilgisi pek yok dedittirebilmek :)

unbalanced tarafından 02/Nis/16 12:31 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @deja-vu :D

büyük harf konusunda doğru diyorsun. sözlük konusunda, kitaptan, aklımda ne kaldıysa onu kullanıyorum. ich benütze keinen Wörterbuch, wie in dem Saetze :D a umlaut bulamadım. :D

RitmFarbRacourci tarafından 02/Nis/16 12:50 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    HarmOniYaFil bunu yazdı

büyük harf konusunda doğru diyorsun. sözlük konusunda, kitaptan, aklımda ne kaldıysa onu kullanıyorum. ich benütze keinen Wörterbuch, wie in dem Saetze :D a umlaut bulamadım. :D

Ich benutze kein Wörterbuch hocam, digerinde ne demek istedin anlamadim..

benutzen fiili akkusativ almaz bildigim kadariyla ayrica das Wörterbuch oldugu icin keinen kullanamazsin (akkusativ de der olmasi lazim -den yapmak icin)

keza in dem Saetze demissin, Saetze (Sätze) de cogul oldugu icin die artikeline sahip olur, ama dativ anlami verdigin icin de die, den olur ve ayni zamanda kelime sonuna -n harfi gelir yani in den Sätzen olmasi lazim

unbalanced tarafından 02/Nis/16 13:06 tarihinde düzenlenmiştir

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    HarmOniYaFil bunu yazdı

ä sol alt basılı tut 132 yap numpad de, bırak ä çıkar :D ß alt+225 . hadi bakam :D

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 2266 Toplam Mesaj: 14
anket hdmi