HDMI Ile Ilgili Anket
-
Selam arkadaslar, bir arkadas rica etti, bir kac soruluk anket doldurulacakmis..
hdm ile ilgili sorular, sorular yabancisi olanlar icin zor olablir ama anketin basliginda da ima edildigi gibi, bilmiyorsaniz en yakin gelenini secin..
Tesekkurler
-
Misconceptions about HDMIKatılımınız için teşekkür ederim
-
Katilim sagladim merak etmedim degil anket ne gibi bir calisma icin acaba ?
-
tesekkurler arkadaslar @Absolut, tam fikrim hocam hocam benim de, universite ogrencisi anketi.. anladigim kadariyla toplumdaki hdmi bilgisini olcmek istiyor
-
Başarısızlığı kabullenemem, araştırıp yanıtladım :)
-
ja , Ich habe an die ankunft beteiligt. :D meinen Lecturer.
imagine dragon, demon ^^)/
RitmFarbRacourci tarafından 02/Nis/16 12:17 tarihinde düzenlenmiştir -
HarmOniYa bunu yazdıja , Ich habe an die ankunft beteiligt. :D meinen Lecturer.
imagine dragon, demon ^^)/
ankunft değil umfrage olur ankunft varış demek nerden buldun onu :D
şöyle daha iyi;
Ich hab mich in die Umfrage eingebracht mein Lehrer
mesela. İsimlerde büyük yazmayı unutma.
eferim
devam
Sorular çok kazıktı la HDMI ne ara 1.4 ten 2.1 e geçti Display Port var artukun :D
-
tesekkurler arkadaslar, @HarmOniYa, merci vielmol (Schwizerdütsch)
@deja-vu, hocam tuhaf ve onemsiz sorualr var evet.. Zaten sorulara bakildiginda maksat evet insanlarin hdmi bilgisi pek yok dedittirebilmek :)
unbalanced tarafından 02/Nis/16 12:31 tarihinde düzenlenmiştir -
@deja-vu :D
büyük harf konusunda doğru diyorsun. sözlük konusunda, kitaptan, aklımda ne kaldıysa onu kullanıyorum. ich benütze keinen Wörterbuch, wie in dem Saetze :D a umlaut bulamadım. :D
RitmFarbRacourci tarafından 02/Nis/16 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
HarmOniYaFil bunu yazdı@deja-vu :D
büyük harf konusunda doğru diyorsun. sözlük konusunda, kitaptan, aklımda ne kaldıysa onu kullanıyorum. ich benütze keinen Wörterbuch, wie in dem Saetze :D a umlaut bulamadım. :DIch benutze kein Wörterbuch hocam, digerinde ne demek istedin anlamadim..
benutzen fiili akkusativ almaz bildigim kadariyla ayrica das Wörterbuch oldugu icin keinen kullanamazsin (akkusativ de der olmasi lazim -den yapmak icin)
keza in dem Saetze demissin, Saetze (Sätze) de cogul oldugu icin die artikeline sahip olur, ama dativ anlami verdigin icin de die, den olur ve ayni zamanda kelime sonuna -n harfi gelir yani in den Sätzen olmasi lazim
unbalanced tarafından 02/Nis/16 13:06 tarihinde düzenlenmiştir -
HarmOniYaFil bunu yazdı@deja-vu :D
büyük harf konusunda doğru diyorsun. sözlük konusunda, kitaptan, aklımda ne kaldıysa onu kullanıyorum. ich benütze keinen Wörterbuch, wie in dem Saetze :D a umlaut bulamadım. :D
ä sol alt basılı tut 132 yap numpad de, bırak ä çıkar :D ß alt+225 . hadi bakam :D