Heavy Metal???
-
Dark Avengerin bütün albumleri ve tabiki Manowarrrrrrr
-
s*ktir et ya gel sen doom dinle (:
Empyrium - Estatic Fear - Draconian - Saturnus - Anathema - Cemetery of scream - Tenhi - Uaral - Örom - My dying bride - Udom - vs vs..
Ama Triump'un saydıklarında ki "Death-Voice of the soul" Muhteşem bişeydir! kesin onu da dinle.. Black mlack thrash mhrash boşver :D dinleyeceksen de Depresif black tavsiyemdir..
Melankoli seviyorsan pm at arşivimi paylaşabilrim.. -
senfonik dinleyin zinde kalın ^^
within temptation kasın biraz ^ ne o heavy felan günah olm günah -
Garbage - only happy when it rains ;)
-
manowar üstüne tanımam arkadaş
-
opethten 1kaç tane söyleyim:::weakness-face of melinda-in my times of need-to bid you farewell-isolation years
-
Malmsteen dinle sana iyi gelir :P
-
RipperRules bunu yazdı:
-----------------------------Ne demek Heavy Metal müzik değil?
Heavy Metal hayattır, Black Metal ise ölümdür. Black Metal; abuk subuk saçma sapan sözler tek düze ritmler, gitarlar böğürmeler... oha heavy metal müzik değil ama black metal süper öylemi. İlginç.
-----------------------------hoca ben de sendenim black sevmem thrash,death,heavy dinlerim ama biz ne kdr seviosak onlarda black i okdr sevio zewk meselesi ne kadar tartışırsan tartış bi sonuca varmaz yani..
edüt// nu-metal e deyinmicem bile.. metal-rap kırmaları..
-
RipperRules bunu yazdı:
-----------------------------Tartışmıycam zaten, Black Metali Heavy Metale üstün gören hatta Heavy Metali müzikten saymayan kimseyle tartışmam.
Mesele sevmekle ilgili değil, saygıyla ilgili, çünkü onların dinlediği müziği Heavy Metalin ustaları yarattı : Venom, Celtic Frost,...
Ayrıca trash değil Thrash...
-----------------------------Heavy tabiki bencede 1 numara tartısılmaz ama
Venom Heavy deildi dostum
babalar gibi thrash di :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------RipperRules bunu yazdı:
-----------------------------Tartışmıycam zaten, Black Metali Heavy Metale üstün gören hatta Heavy Metali müzikten saymayan kimseyle tartışmam.
Mesele sevmekle ilgili değil, saygıyla ilgili, çünkü onların dinlediği müziği Heavy Metalin ustaları yarattı : Venom, Celtic Frost,...
Ayrıca trash değil Thrash...
-----------------------------Heavy tabiki bencede 1 numara tartısılmaz ama
Venom Heavy deildi dostum
babalar gibi thrash di :)
-----------------------------yok abi direk heavydir onlar thrash deil