Hediye Yardımı
-
http://www.buldumbuldum.com/hediye/istiridye_icinde_gercek_inci_kolye/
beğenir misin bilmem ama orjinal bir hediye olur :)
-
hocam ben kız arkadaşıma doğum gününde hediye alamamıştım,bazı sebeplerden.herkes hediyesini verirken ben bekledim.sebep arıyordum kendi kendime.sonra yanıma geldi.bende hediyeni gecenin sonunda vericem dedim.ama elimde hediye falan yoktu.gecenin sonunda yanıma geldi,hediye beklercesine yüzüme baktı. o anda aklıma birşey geldi.Annemin bana yıllar önce aldığı bi kolye vardı,yanımda taşıyordum çoğu zaman onu çıkardım.bana ait olan birşeyi sana vermek istedim,bunu ömrünün sonuna kadar sakla falan dedim,benim için önemli bi kolye olduğunu söyledim bikaç güzel cümle... bana nasıl sarıldığını hala unutmuyorum.
Böyle birşey deniyebilirsin hocam
-
Teşekkür ederim hepsini değerlendireceğim
-
Sen bana uy bana.
-
hediye kişinin karakterine göre birşeydir.
özel hediyede ne için olduğunuda söyleseydin evlenme teklifimi doğum günümü. bütçe ne? kız kısadan nasıl biri. genel bilgi verki özele gidelim
erkeklerin hemen aklınada takı geliyor. şahsen ben çok takı takarım ama takıyı artık çok klasik buluyorum hediyede.
bence gün içinde bir plan yap. mesela seni sabahtan alıcam evden de şu saatte eve bırakırım de
sonrada sinema cafe orası hayal gücüne göre gez eğlen her gittiğiniz yerde resim çekinin sonra bir ara yanından ayrıl fotoğrafçıda resimleri bastır önceden aldığın resimliğe o günün fotoğraflarını koydur getir kıza ver ve güzelde birşeyler söyle artık.
-
futurist bunu yazdı
özel hediyede ne için olduğunuda söyleseydin evlenme teklifimi doğum günümü. bütçe ne? kız kısadan nasıl biri. genel bilgi verki özele gidelim
erkeklerin hemen aklınada takı geliyor. şahsen ben çok takı takarım ama takıyı artık çok klasik buluyorum hediyede.
bence gün içinde bir plan yap. mesela seni sabahtan alıcam evden de şu saatte eve bırakırım de
sonrada sinema cafe orası hayal gücüne göre gez eğlen her gittiğiniz yerde resim çekinin sonra bir ara yanından ayrıl fotoğrafçıda resimleri bastır önceden aldığın resimliğe o günün fotoğraflarını koydur getir kıza ver ve güzelde birşeyler söyle artık.
Evden alma gibi bir durum söz konusu değil , hatta hediyeyi kıza verme gibi bir durum bile söz konusu değil. Hediye tamamen kızdan habersiz bu kıza karşı ilk açılma olacak. Yani kefilimin bana anlattıgı bukadardı :) benim bilgim bu kadar :)
-
Maddox bunu yazdıfuturist bunu yazdı
Evden alma gibi bir durum söz konusu değil , hatta hediyeyi kıza verme gibi bir durum bile söz konusu değil. Hediye tamamen kızdan habersiz bu kıza karşı ilk açılma olacak. Yani kefilimin bana anlattıgı bukadardı :) benim bilgim bu kadar :)
ooo bu iş baştan yaş desene..
ben sevgili sandım. hiç konuşmadığı birine ise hiç hediye falan boşuna para harcamasın. yada iadesi olan bir mağazadan alsın. kız akıllıysa pat diye dikilip hediye veren birini red edecektir zaten. yok kabul edecekse aha şuraya yazıyorum ilişki süresi 1 bilemedin en fazla 2 aydır.
ama arkadaş çevresinde hoşlandığına açılacaksa o mantıklı. o zamanda maneviyatı olan birşey olması lazım
bir filmde kız arkadaşına
"ne zaman doğmuşum bilmiyorum ama annem ilk kar yağdığında demişti " der
arkadaşı sallayınca kar olan süsler var ya ondan alır ve " bunu salladıkça kar yağacak ve her günün doğum günü gibi olsun" deyip vermişti.
tabi filmi seyretmelisiniz.
buda tabi karşındakini iyi tanımakla alakalıdır.
-
bu vav ın elifin olayı nedır?
vaavv şaşırtıcı güzelliktsin, :D
elif dünyada bir tanesin filan ;D -
Su filmin ismini biliyorsan bizede atarmisin belki bir kaç bi şeyler öğreniriz :-)
-
5Agustos1921 bunu yazdıbu vav ın elifin olayı nedır?
vaavv şaşırtıcı güzelliktsin, :D
elif dünyada bir tanesin filan ;Dvav harfine bakarsan kıvrımlıdır. mütevazliği simgeler dini olarak soruyorsan.
anne karnında çocuk vav şeklindedir.senin karşında boynum bükük gibi deniyor.
elif kolye yok sanırsam çünkü elif dik duran biraz mağrur anlamında oluyor.
şöyle bir söz vardı: insan vav gibi mütevazi olmalı elif gibi kibirli olmamalı.. tamamını hatırlarsam yazarım