Helal Olsun Amcama - Ermenilere En Güzel Cevabı Verdi
-
Haydarpaşa'da '1915' gerginliği!
İnsan Hakları Derneği (İHD) İstanbul Şubesi üyesi bir grup saat 13.30 sıralarında Haydarpaşa Garı girişinde toplandı. 24 Nisan 1915’te İstanbul’da Ermeni toplumunun önde gelen isimlerinin tehcir edildiğini söyleyen grup yaptığı basın açıklamasında, "İnsan hakları savunucuları olarak bu olayların adının konulmasını istiyoruz" denildi. Grup daha sonra denize karanfiller attı.
Grup dağılacağı sırada, gar çevresindeki bazı vatandaşlar tepki gösterdi. Tepki gösteren vatandaşlar,"Önce Ermenilerin yaptığı katliamları okuyun. Burası özür dilenecek yer değil" diye bağırdı. Polis araya girerek vatandaşları, gar çevresinden uzaklaştırdı.
VIDEO:
http://video.milliyet.com.tr/Haydarpasada-1915-gerginligi_1_37815.htm?auto=1
-
Yahu yerimde oturamıyorum kanım fokur fokur kaynıyor delecem bu hainleri ben. amcalarıma helal olsun keşke yanlarında olsam keşke destek olabilsem :(
-
Memleketin KARA AYDINLARI. Evet bu sözü tuttum.! Helal olsun denir.
-
Amcam Fena :D Valal helal olsun :)
-
Ben de bu ipneleri adam bilirdim ya. Yada karıştırıyorum sanırım bu grupları
Neyse asilkan bu arada konulara bakıyom da çok pis gaz yiyion hacı dur bi sakin ol :)
-
bu akşam asıl bomba :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
Neyse asilkan bu arada konulara bakıyom da çok pis gaz yiyion hacı dur bi sakin ol :)
-----------------------------Hacı ben Mersin'de nelere katlanıyorum , neler görüpte sessiz kalıyorum biliyor musun ?
Kendi vatanımda nasıl da kendi değerlerimi yaşayamam ben diye nasıl da kafayı yiyorum sen biliyor musun ?
Üniversitede bir meydan şerefsiz biji pkk derken sessiz kalan üniversite yönetimi , Türk evladının Türklük gününe bin bir kelime laf kıvırarak son anda izin verebiliyorken ben nasıl da üzüldüm sen biliyor musun ?
-
AsilKan bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Hacı ben Mersin'de nelere katlanıyorum , neler görüpte sessiz kalıyorum biliyor musun ?
Kendi vatanımda nasıl da kendi değerlerimi yaşayamam ben diye nasıl da kafayı yiyorum sen biliyor musun ?
Üniversitede bir meydan şerefsiz biji pkk derken sessiz kalan üniversite yönetimi , Türk evladının Türklük gününe bin bir kelime laf kıvırarak son anda izin verebiliyorken ben nasıl da üzüldüm sen biliyor musun ?
-----------------------------o kadar ezdirmiceksin kendini o zaman,
anlamiyorum sizi lafa geldimi sizden daha cok vatanini seven yok, sizden delikanlisi yok, ama icraata geldimi hepiniz tirtliyorsunuz madem kaldiramiyorsun bu kadarini sende biseyler yap.
-
7-19 bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
anlamiyorum sizi lafa geldimi sizden daha cok vatanini seven yok, sizden delikanlisi yok, ama icraata geldimi hepiniz tirtliyorsunuz madem kaldiramiyorsun bu kadarini sende biseyler yap.
-----------------------------benim anlamadığımda vatanını sevmeği bi tek dövüşmek savaşmak zanneden sen gibiler.
-
siz dovusmuyorsunuz o yuzden kurtuldu demi vatan ?
hepiniz okumus buyuk insanlarsiniz siz konusarak diplomasiyle anlasirsiniz, anasini satayim bir arnavutluk kadar bile olamadik yanarim ona yanarim
-
7-19 bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ağzını açan bu lafı söylüyor.. Sonra bir kesim insan çıkıyor bu vatanı siz mi kurtaracaksınız diyor ve kendini bizden soyutluyor..
Biz de 3 Mayıs Türkçülük ve Turancılık günü için birşeyler hazırlıyoruz fakat dediğim gibi üniversite yönetimi elinden gelse ona bile izin vermeyecek.
Meslek yüksek okulunda komunist düşünceye izin verilmiyor diye türlü bahanelerle myoyu kampüs dışına taşıma planları yapıyorlar..
Eğer senin birşeyler yap dediğin cingar çıkartmaksa , onlar yapınca demokrasi arayışı kardeşlik isteği oluyor.
Polis taşlamak , askere sıkmak insan hakları arayışı içindeki bir grup gerillanın savaşı olarak nitelendiriliyor.
Ama biz meydana çıkınca faşizm oluyor kafatasçılık oluyor.
Biz bu değerler için savaşmaktan , kan dökmekten kaçınmayız fakat hertürlü önümüz kesiliyor anlatabiliyor muyum ?