Helal Olsun Amcama - Ermenilere En Güzel Cevabı Verdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

siz dovusmuyorsunuz o yuzden kurtuldu demi vatan ?

hepiniz okumus buyuk insanlarsiniz siz konusarak diplomasiyle anlasirsiniz, anasini satayim bir arnavutluk kadar bile olamadik yanarim ona yanarim

İşte bilmeden konuşma diye buna denir.. Sen zannediyormusun ki şuan kavga , dövüş istense bu kadar rahat olur bu memleket ?

Bence yatın kalkın kağıda bakarak konuşuyor , saçmalıyor diye eleştiriyorsunuz kesin o adama dua edin.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

Ben de bu ipneleri adam bilirdim ya. Yada karıştırıyorum sanırım bu grupları

Neyse asilkan bu arada konulara bakıyom da çok pis gaz yiyion hacı dur bi sakin ol :)

Hacı ben Mersin'de nelere katlanıyorum , neler görüpte sessiz kalıyorum biliyor musun ?

Kendi vatanımda nasıl da kendi değerlerimi yaşayamam ben diye nasıl da kafayı yiyorum sen biliyor musun ?

Üniversitede bir meydan şerefsiz biji pkk derken sessiz kalan üniversite yönetimi , Türk evladının Türklük gününe bin bir kelime laf kıvırarak son anda izin verebiliyorken ben nasıl da üzüldüm sen biliyor musun ?

Sen bide bunlari avrupada gör..

Parmak bassam olurmu?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

hepiniz okumus buyuk insanlarsiniz siz konusarak diplomasiyle anlasirsiniz, anasini satayim bir arnavutluk kadar bile olamadik yanarim ona yanarim

hacı boş boş konuşma yerinde nasıl davranılması gerektiğini öğretemem şimdi ben sana. ama öyle ota boka dövüşmekle hiç bişey çözümlenmez iyice gerilir. Şiddet son çaredir. ama şimdi sen yine boş bi yorum yaparsın benim hakkımda.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ermenilerin, yapilmamis birsey icin meydana cikip bizi suclamasini icinizde sindiriyorsunuz

teroristleri bizim vekillerimiz gidip karsiliyor bunu sindiriyorsunuz

kurtler cok diye sesizinizi cikaramiyorsunuz hic birine 

bastakiler butun millete koyun muamelesi yapiyor  sindiriyorsunuz

biri turkiyeye karsi bir konu actimi bile binlerce kez okunuyor yuzlerce mesaj atiliyor itin gotune sokarim, kafalarini keserim fakat, milletini savunmak icin yapilan soyut seylere acilan konularin sadece goruntulenme sayisi yuzleri gecmiyor, katilim sayisi 20'yi gecmiyor.

ben mhp'nin genclik kolunda 6ay baskanlik yaptim gordum ki bunlarin vatan millet sevgisi sizden farkli degil orayida biraktim. siz ne genis insanlarsiniz, isteyen istedigini desin ister fasist ister kafatasci, ama biseyler yapmazsak bu tolerans sayesinde vatanida boldururuz yakinda

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

hacı boş boş konuşma yerinde nasıl davranılması gerektiğini öğretemem şimdi ben sana. ama öyle ota boka dövüşmekle hiç bişey çözümlenmez iyice gerilir. Şiddet son çaredir. ama şimdi sen yine boş bi yorum yaparsın benim hakkımda.

tamam canim, sevgiler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

ermenilerin, yapilmamis birsey icin meydana cikip bizi suclamasini icinizde sindiriyorsunuz

teroristleri bizim vekillerimiz gidip karsiliyor bunu sindiriyorsunuz

kurtler cok diye sesizinizi cikaramiyorsunuz hic birine 

bastakiler butun millete koyun muamelesi yapiyor  sindiriyorsunuz

biri turkiyeye karsi bir konu actimi bile binlerce kez okunuyor yuzlerce mesaj atiliyor itin gotune sokarim, kafalarini keserim fakat, milletini savunmak icin yapilan soyut seylere acilan konularin sadece goruntulenme sayisi yuzleri gecmiyor, katilim sayisi 20'yi gecmiyor.

ben mhp'nin genclik kolunda 6ay baskanlik yaptim gordum ki bunlarin vatan millet sevgisi sizden farkli degil orayida biraktim. siz ne genis insanlarsiniz, isteyen istedigini desin ister fasist ister kafatasci, ama biseyler yapmazsak bu tolerans sayesinde vatanida boldururuz yakinda

Ulen napiyim çıkar teçizatı sıkalım kafalarına ben sana yapmam mı diyorum ?

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

AsilKan bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

Ben de bu ipneleri adam bilirdim ya. Yada karıştırıyorum sanırım bu grupları

Neyse asilkan bu arada konulara bakıyom da çok pis gaz yiyion hacı dur bi sakin ol :)

Hacı ben Mersin'de nelere katlanıyorum , neler görüpte sessiz kalıyorum biliyor musun ?

Kendi vatanımda nasıl da kendi değerlerimi yaşayamam ben diye nasıl da kafayı yiyorum sen biliyor musun ?

Üniversitede bir meydan şerefsiz biji pkk derken sessiz kalan üniversite yönetimi , Türk evladının Türklük gününe bin bir kelime laf kıvırarak son anda izin verebiliyorken ben nasıl da üzüldüm sen biliyor musun ?

o kadar ezdirmiceksin kendini o zaman, 

anlamiyorum sizi lafa geldimi sizden daha cok vatanini seven yok, sizden delikanlisi yok, ama icraata geldimi hepiniz tirtliyorsunuz madem kaldiramiyorsun bu kadarini sende biseyler yap. 

sen ne yaptın pekı bugune kadar ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asilkan 7-19 yemeyin birbirinizi sonuçta ikinizde aynı taraftasınız

ne alaka diyenleriniz çıkabilir ama bu dtp bdp gibi pkk mensuplarına bu müsemmalar gösterilmese gelmezdik bugünlere tamamen pkk nın sosyal olarak güçlenmesine göz yumulmasının sonucu

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

sen ne yaptın pekı bugune kadar ?

kurtler burada turkiye karsiti sloglanlar atarken yasasin pkk diye bagirirken toplanip elimden geldigince susturdum

kadinlarin etek altlarina sakladiklari elektrik cihazindan yedim

kasima tas geldi yarildi

o 2 gun boyunca kogusta kaldim.

sonra birkere daha oldu, amerikan bayragi yaktilar grupla oldugum icin iceri aldilar birgun orada kaldim

icerde kalmak degilde o 2kurusluk insanlarin icinde yere yatirim kelepce takmalari koyuyor insana vede hic kimsenin mudahale etmemesi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

dead_march bunu yazdı:

asilkan 7-19 yemeyin birbirinizi sonuçta ikinizde aynı taraftasınız

ne alaka diyenleriniz çıkabilir ama bu dtp bdp gibi pkk mensuplarına bu müsemmalar gösterilmese gelmezdik bugünlere tamamen pkk nın sosyal olarak güçlenmesine göz yumulmasının sonucu

Yahu hocam ben elimden geleni yapıyorum..

Hocalı katliamı anma günü yaptık.. Bilgi seminerleri vermekteyiz.. Çeşitli aktivitelerle insanları çekmeye çalışıyoruz..

Ama herkes bize önyargıyla bakıyor.. Forumda kaç kere birşeyler söyleyecek oldum.. Adam diyor ki kendin birşeyler söyle sağdan soldan duyduğunla konuşma diyor.

Daha beni ve yaşadıklarımı , araştırmalarımı bilmeden benimle bu şekilde konuşan adama ben ne katkıda bulunabilirim ki ?

Bak kendi tarafımdan adam bile beni anlamıyor.. Ne yapiyim artık.

...
Toplam Hit: 3217 Toplam Mesaj: 25