Hemster Arıyorum Arkadaslar=)
-
la bırakın o cihazdan almayın ao ,arkadaş aldı 2 tane önce biri birini yemiş , sora da yien ölmüş :)
-
iyi güzel tatlı hayvanlarda kokuyolar yaw bir süre sonra.ama o salıncakta debelenişi çok şahane bişi
-
Hoca Hamster Alma Kobaylardan Al Daha Akıllı Ve Büyükler Hamsterlar KAyboluyor Ev İçinde 35-40 Lira Arası Kadıköyde Bahariyede Var Pet Shoplar Ortalama 80-100 Tutar Sulugu kafesi yemlik oyuncak derken Bakılması Kolay ve eğlencelidir ama herkez bakamaz Düşünerek al..
-
Hocam böyle küçük pet shoplarda,yani bir kaç balık satan,kuş satan vs pet shoplarda olması lazım.Genellikle büyük pet shoplardakinden daha ucuz oluyorlar Bostancı'dayım demişsin,ben İçerenköyde oturuyorum ve buradan 3 defa falan hamster almıştım birer sene arayla aldığım için fiyatlar hep 5'er lira oynamıştı son aldığım 20 liraydı.. Saygılar =)
-
kardeş takala bitane Sehir Faresi . su kocaman olanlardan Tak Tasmayı gotur Arkadasına Canı sıkıltıkca Gezdirsin..
-
bostancıda arkadaşımın petşop dükkanı vardı geçen konuştuk kapatmış 1 ay önce kadar arasaydın 2 liradan satıyodu batan geminin malları olarak...
-
Nolüüü Layn Biri X Hamster mi Dedi
-
mrb eminönünden alma bence onlar sağlıklı değil .. benimde bi hamster'ım var petshoptan aldım ..1 yıl oldu hiç hastalanmadı da .. kafesini de netten sipariş verdim 35 tl kafes ,yemi 6 tl illa petshoptan almana gerek yok hamster sahibi olan kişiler yavrularını ücretsizde veriyor onlardan da alabilirsin.dwarf olanlar yani rus hamsterlar 2 yıl falan yaşar syrian hamster lar daha pahalıdır onlar 5-6 yıl yaşıyolar hemde büyüyolar ..
-
boşver alma hamster falan. beslemesi çok zor onların. mesela yavru iken yavrulara dokunursan annesi yavruları yiyor falan filan cart curt...
-
Balık al gardaş, ben balık alacam... Hem senin balıkla çiftleştiririz... Betta melek cikleti alacağım ve ayni kafese koyacağım bunları...