folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hemster Arıyorum Arkadaslar=)

Hemster Arıyorum Arkadaslar=)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

la bırakın o cihazdan almayın ao ,arkadaş aldı 2 tane önce biri birini yemiş , sora da yien ölmüş :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

iyi güzel tatlı hayvanlarda kokuyolar yaw bir süre sonra.ama o salıncakta debelenişi çok şahane bişi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Hoca Hamster Alma Kobaylardan Al Daha Akıllı Ve Büyükler Hamsterlar KAyboluyor Ev İçinde 35-40 Lira Arası Kadıköyde Bahariyede Var Pet Shoplar Ortalama 80-100 Tutar Sulugu kafesi yemlik oyuncak derken Bakılması Kolay ve eğlencelidir ama herkez bakamaz Düşünerek al..

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek

Hocam böyle küçük pet shoplarda,yani bir kaç balık satan,kuş satan vs pet shoplarda olması lazım.Genellikle büyük pet shoplardakinden daha ucuz oluyorlar Bostancı'dayım demişsin,ben İçerenköyde oturuyorum ve buradan 3 defa falan hamster almıştım birer sene arayla aldığım için fiyatlar hep 5'er lira oynamıştı son aldığım 20 liraydı.. Saygılar =)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

kardeş takala bitane Sehir Faresi . su kocaman olanlardan Tak Tasmayı gotur Arkadasına Canı sıkıltıkca Gezdirsin..

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

bostancıda arkadaşımın petşop dükkanı vardı geçen konuştuk kapatmış 1 ay önce kadar arasaydın 2 liradan satıyodu batan geminin malları olarak...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Nolüüü Layn Biri X Hamster mi Dedi

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

mrb eminönünden alma bence  onlar sağlıklı değil .. benimde bi hamster'ım var petshoptan aldım ..1 yıl oldu hiç hastalanmadı da .. kafesini de netten sipariş verdim 35 tl kafes ,yemi 6 tl illa petshoptan almana gerek yok  hamster sahibi olan kişiler yavrularını ücretsizde veriyor onlardan da alabilirsin.dwarf olanlar yani rus hamsterlar 2 yıl falan yaşar  syrian hamster lar daha pahalıdır onlar 5-6 yıl yaşıyolar hemde büyüyolar ..

Başarı için kişilikte değişim şart..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zula
    zula's avatar
    Erkek

boşver alma hamster falan. beslemesi çok zor onların. mesela yavru iken yavrulara dokunursan annesi yavruları yiyor falan filan cart curt...

Dünyada "10" çeşit insan vardır; binary saymayı bilenler ve bilmeyenler..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Balık al gardaş, ben balık alacam... Hem senin balıkla çiftleştiririz... Betta melek cikleti alacağım ve ayni kafese koyacağım bunları...

Toplam Hit: 3210 Toplam Mesaj: 25