Hemster Arıyorum Arkadaslar=)
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------
Balık al gardaş, ben balık alacam... Hem senin balıkla çiftleştiririz... Betta melek cikleti alacağım ve ayni kafese koyacağım bunları...
-----------------------------ben söliyim beta ciklete ciklet meleğe sonra hepsi meleğe :D
-
zula bunu yazdı:
boşver alma hamster falan. beslemesi çok zor onların. mesela yavru iken yavrulara dokunursan annesi yavruları yiyor falan filan cart curt...
arkadaş kendisi beslemicek hediye edicek sanırım. ayrıca beslemek zor değilki hakkında biraz olsun bilgi sahibi olursa bakıcak kişi bi sorun olmaz. bende besliorum yavruyken aldım önceleri ısırıyodu ama sonra alıştı şimdi elimden inmiyo .. bazı hamsterlar tek yaşar ( syrian ) bazıları toplu ortamda da yaşayabilir ( rus cüce hamster ) pet shoplar onlara gonzales der.. -
berraa bunu yazdı:
zula bunu yazdı:
boşver alma hamster falan. beslemesi çok zor onların. mesela yavru iken yavrulara dokunursan annesi yavruları yiyor falan filan cart curt...
arkadaş kendisi beslemicek hediye edicek sanırım. ayrıca beslemek zor değilki hakkında biraz olsun bilgi sahibi olursa bakıcak kişi bi sorun olmaz. bende besliorum yavruyken aldım önceleri ısırıyodu ama sonra alıştı şimdi elimden inmiyo .. bazı hamsterlar tek yaşar ( syrian ) bazıları toplu ortamda da yaşayabilir ( rus cüce hamster ) pet shoplar onlara gonzales der..
bende bir süre önce besledım arkadaşın dedigi gibi bakılması zor degil fakat dikkat edilmesi gerekenler var mesela dişi hamster tavsiye etmem üreme ile ilgili yanlışlıkla erkekte alırsan onun yanına sorun olabilir dişi dogum yaptıgında 4-5 tane felan cıkartıyor eger bıde yavrularına temas edersen sen derindeki kokudan anlıyor anne ve yavrularını yıyor.Gonzales alabilirsin fakat onlar digerlerine göre biraz daha hırcın oluyor.Isırıklara maruz kalabilirsin.Ayrıca kafesini haftada 1kez felan temızlemen gerekıyor dışkıları kokuyor bıraz.Onun dışında spor yapması için kafesinin geniş olması ve cember felan olması gerekıyor aksi halde kilo alıyor çok.Bunların dısında bakılması cok güzel.Ama bende BALIK tavsiye ederım...Eger kız arkadaşınsa hediye edilcek kişi 2 tane balık alırsın bu sen bu ben dersin :D:D -