Hep Kedimi Birazda Kurbağa
-
evet psikopatlık serisine benimde payım olsun..
kurbağayı alıoruz bide pipet alıoruz sonra pipetimizi kurbağanın arkasına takıoruz ve şişirioz(cok gusel oluor)sonra isteğe gore ister patlatın ister daha baska pislikler dusunun... neyse sonra bacaklarını iiceme ayırıp sallayıp sallayıp duvara sallayıp şaaap manyak bi ses ve kurbağa bide bilgisayarda bi program buldum blendırda kurbağa nasıl olur die kurbayı sanal ortamda blendıra atıon cevirion vs.. baya gusel şeyler oluor inndir.comdan avuc içinden onu bulabilirsiniz vs.. -
Bize yeni bişi lazım hocu onlar eskidi.
-
sizin psikopatliginiz ancak kedilere kurbagalara söker. daha birinin cikip dobermana, pitbulla psikopatlik yaptigini goremedik
-
ahahahah ole d*tü olan birisi varsa bekleriz :D:D
-
iide abi doberman gayet asil ve piskopat bi hayvan saden bemim ona ne pişikopatlıım ossun kardes sayılırık :P
-
Sapıklar.
-
Bu kurbağaların çektikleri ne yaw bööle :)) Ben küçükten beridir pipet dürtülüp şişiriliyo zavallı hayvanlar :D
Bu arada Pitbull u bilmemde ben 1 yaşındaki (Kuzu kadar olmuştu..) Boxer ile iyi tepişmiştim..Eski çalıştığım işyerinin teknik servisi hara gibiydi Yani futbol dahi oynanırdı :) Aldım biraz besleyim felan diye hani köhne yerdeyim ya servisçiler hep böyledir bodrum felan.. İtide aldık klube felan derken bu havlıyo canım sıkılıyo susturuyom felan..Sonraları sıkmaya başladı bi kodum ite :D itin feleği şaştı..Tabi gençken futbol lisansını boşuna almadık..
Sonraları boxer benden korkmaya başladı :)) Ama itte alışkanlık olmuştu tepiyom yoyo gibi geri geliyo tepiyom geliyo felan..Ama acımıyoda deildim yani..Akacak kan damarda durmaz misali..O benim kafamı mikmeseydi ne güzel geçinecektik bodrumda :))
-
küçükken mahalledeki abilerimiz örettiydi :)
şimdi kurbağayı alıyosunuz ortadan ikiye blüyosunuz midesini açıyosunuz hızlı olun hemen öldükden sonra yapmanız lazım çünki içi açılan hayvanın içine kolanya sıkıyounuz çosss edip bütün canlı hücreler ölüyo gözleri falan patlıyo hayvanın :) böyle psikolojik bountularınız warsa 1 e 1 dir
-
valla ben bi pikniğe gitmiştim hala oğlu amca oglu falan kurbaga buldum bı tane. Otobusun altına attıydım. Guzel bı sekıl cıkmıstı asfalta..
Bide bıkac sene once antalya avsallarda bı ıs yapıoduk o sıralar kasım ayı felandı ama havalar guzel kurbaga bulduydum sıtenın onunde bıkac tane hepsını degısık yontemlerle katlettım hele agzından pörrrrç dıye bır ses çıkartırken bagırsaklarının yıne agzından fırlayısı gorulmeye deger.
Ha bıde koyde yakaldıydım bıkac tane hapsettım bunları bı sepetın altına anneannem ocak yakmıstı aksam vaktı cocugum o zmanlar bunları teker teker yakarak ımha ettıydım. Ben 5 yasından berı psıkopatım yanı anlayacagınız... -
-
-
walla onu bilmem de biz reflekslerin beyinden değil de omurilikten geldiğini ispatlamak için deney yaptık da geçen fakultede...kafasını kopardık abi kurbaanın...ayağını asite batırdık..deli gibi çırpınıo görmelisiniz...suya sokuosunuz o zaman duruo..tekrar asit tekrar çırpınıo manyak gibi....güsel olaydı..du bakalım 1 ay sonra fare kesicekmişiz eterle bayıltıp..gördüklerimi anlatırım o zaman da...