folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Hep Kedimi Birazda Kurbağa

Hep Kedimi Birazda Kurbağa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

biraz da balıklar uzerinde çalışsanız   :)))

hani ölürken bile acı çekmiolar ya

Bu niymiş la?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    tatarramazan bunu yazdı:

biraz da balıklar uzerinde çalışsanız   :)))

hani ölürken bile acı çekmiolar ya

abi yaa ben cok uzuluorm bole balık yavas yavas solungacları fln ağzı mağzı cık uzuluom ben balığa :D:D bu arada tospayı tankın altına atmayı deneyin paaat dşye manyak gidior muhaha:D:D

NesTo | same shit diffirent asshole
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

bende bikersinde kurbağayı oltayla yakalamıştım güya balık tutacazya büyük balık gelsin diye kurbağayı saldım suya baktım balık malık gelmiyo köpeklerin önüne atmıştım tam köpek üstüne atlacakken kurtarıyodum ama en sonunda kurbaganın içi boşalınca bırakmak zorun da kaldım

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    bide okula bi biyoloji bölümü okuyan biri gelmişti bize kurabağayı  canlıyken karnını yardı atan kalbi göstermek için bayıltıp tabiki .. kurabağanın suratında ki eteri kaldırmış yerine temiz pamuk koymuştum kurbağa kendine gelince kurbağanın hala açık olan karnına  rasgele iğne batırmaya başladım en sonunda tabi kalbine batırdım yazık olmuştu ama güzel bi deneyim di

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabus
    kabus's avatar
    Erkek

TugrulBaba bunu yazdı:

valla ben bi pikniğe gitmiştim hala oğlu amca oglu falan kurbaga buldum bı tane. Otobusun altına attıydım. Guzel bı sekıl cıkmıstı asfalta..
    Bide bıkac sene once antalya avsallarda bı ıs yapıoduk o sıralar kasım ayı felandı ama havalar guzel kurbaga bulduydum sıtenın onunde bıkac tane hepsını degısık yontemlerle katlettım hele agzından pörrrrç dıye bır ses çıkartırken bagırsaklarının yıne agzından fırlayısı gorulmeye deger.
    Ha bıde koyde yakaldıydım bıkac tane hapsettım bunları bı sepetın altına anneannem ocak yakmıstı aksam vaktı cocugum o zmanlar bunları teker teker yakarak ımha ettıydım. Ben 5 yasından berı psıkopatım yanı anlayacagınız...

senin psikopat oldugun buradan belli oluyor zaten andam sölemene  ne gerek var :Pp

Biz seninle farkinda olmadan ayri pencerelerden ayni yildizlara bakmaya devam edecegiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ule 2 sene oldumu bu fotonun cekılmesınden bu yana gecen sure he andam?

tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 4812 Toplam Mesaj: 17