Hepinizi Evlendireceğim...(.Çalışmalar Devam Ediyor)..
-
sen bir katalog yolla ordan seçelim öyle evlendir
-
snmez bunu yazdı:
yazılanları okumadım belki söylenmiştir ama anladığım kadarıyla kerhane işletiyosun işler kesat iflas ettin karılar elinde kaldı hayrına dağıtıyosun.
:D:D:D:D:D:D koptum yaa.. bende böle bişi yazacaktım da konuyu yazan kadın olduğu için yazmak istemedim sen yazdın sen, destekliyorum :D -
artık evlenmek ısteyen yok galipaa..
-
dEli_Manyak bunu yazdı:
artık evlenmek ısteyen yok galipaa..
Walla evlenmek isteyenlerin hepsi yazdı,top sende artık :) -
Alev Alev Alevleniyorum Gözünüz aydın ben evleniyorum .... oyoyoyo
Bende isterim sarışın olsun çıtır olsun Mavi gözlü tercihim Evliyim ama 2.alacam kime ne aman ha unutulmasın ...
-
Kocasina sadik,eline erkek eli deymemis tertemiz ama bi o kadarda guzel olsun:)Mirik olmasin.Vericide olmasin evlenince alirim ben:P
-
yaw beyler fake mail olsa yutmazsınız ama fake olayı biraz boyut değiştirip fake girl gibim bişey oldu hepimizde yuttuk a.q.lan bu kızın bişey bulacağı yok bırakın bu işleri,başkasına muhtaç olacağıma abaza olurum daha iyi
-
pingattack bunu yazdı:
yaw beyler fake mail olsa yutmazsınız ama fake olayı biraz boyut değiştirip fake girl gibim bişey oldu hepimizde yuttuk a.q.lan bu kızın bişey bulacağı yok bırakın bu işleri,başkasına muhtaç olacağıma abaza olurum daha iyi
içlerinde fakeyi en güzel yiyen de sen oldun :Dburadaki herkez biliyo bulmayacanı :D töbe töbe
-
:)))))))))))) cok yasayin be ya koptumm a.q
-
antivir-US bunu yazdı:
-----------------------------
----------------------------zuhaha
Toplam Hit: 14883 Toplam Mesaj: 104