Hepinizi Evlendireceğim...(.Çalışmalar Devam Ediyor)..
-
Lan aLayınızın a.q:) abLa sen bunLarın kusruna bakma.Hangi maL kız,bu defelere verirki:) BunLarın hepsi çok kaba.DuygusaL oLun Lan biraz.EvLiLik dio herhaLde demi:D AbLa sen bana şöyLe kör topaL bşiLer buL.Sevişgen oLsun:))
-
Beş yüz gram kemiksiz de ben alabilir miyim?
Sırana geçsene kardeşim...
-
sözüm "verici" isteyenlere antenmi lan bu denyolar ayrıca senıde kınıyorum antitikky bulmussun bır tane bunuyorsun ıkıncısını ıstıyorsun aza kanaat getır olm neyse pilli senın ve horby ın dedıklerını yazdım bıkenara
Not :Verci (anten gibi karı)İsteyeni öpsünler... -
SArisin etine dolgun olsun 906090 olsun 175 le 185 arasin olsa olur :) tr de bi yer olsun hiç vark etmes basar gideriz mumkunse başlık parasi olmaasin :)
-
Banada şöle işlemcisi Kuvettli ramı hasar görmemiş mausesi sağlam bi avrat bulurmusun :)
-
ohayın yaw
milli ablamız deli-manyak herhalde kafa dolduruyorsun
bi de evlendircen :) -
vallah ablacım benim için ilk başta adı önemli pakize fikriye falan olmasın.güzel olsun şöyle.ondan sonra salak olmasın :D
-
kezban olsa olur mu? :p
-
deli_manyag
en begendiğini ayarla bana ( sen nasılsın sende olur zu hahahah)
-
saygıdeger deli _ manyak ablacıgımız
baslatmıs oldugun evlendırme kampanyasına benı de dahıl edersen ılk cocuguma senın nıckını takmaktan buyuk gurur duyarım :P
ozellıklerı cok fark etmez guzel olusa zekı olursa benı ssevebılecek kapasıtesı varsa yeterelı olur. eh malı mulku yerınde olsun yanlızca ceketımı alıp yanına gıdersem daha senden ne ıstenırkı