folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hepsiburada Dan Ürün Değişimi

Hepsiburada Dan Ürün Değişimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

dhaa bugün sabah sipariş iptali yaptm.

2 seçenek var. 1. si ürünün parasını hesabına geri yolluyolar.

2.si çek veriyorlar o çekle alışveriş yapıyosn.

ben dün aksam acemilikten para iadesi istedim. sabah onaylandı diye sms geldi ama para filan gelmedi.

neyse dedim gelir heralde 2 ürün sipariş vermiştim. sabahta diğerini iptal ettim ama bu sefer para yerine çek istedim.

micro sd hafıza kartı ile normal büyük hafıza kartını karıştırmışım dikkat etmeden aldım o yüzden hata oldu bende.

çeki kullanıp tekrar aldım istediğim ürünü. m. h. lerine durumu anlatan mesaj attım şu saat oldu dönüş yapmadılar. iyiki onların vereceği cevabı beklememişim diyorum.

not. ödeme gönderildi denilen ödeme halen gelmedi bekliyorm.

ksıaca tekrar alışveriş yapaksna. 2. seçeneği seç.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

dhaa bugün sabah sipariş iptali yaptm.

2 seçenek var. 1. si ürünün parasını hesabına geri yolluyolar.

2.si çek veriyorlar o çekle alışveriş yapıyosn.

ben dün aksam acemilikten para iadesi istedim. sabah onaylandı diye sms geldi ama para filan gelmedi.

neyse dedim gelir heralde 2 ürün sipariş vermiştim. sabahta diğerini iptal ettim ama bu sefer para yerine çek istedim.

micro sd hafıza kartı ile normal büyük hafıza kartını karıştırmışım dikkat etmeden aldım o yüzden hata oldu bende.

çeki kullanıp tekrar aldım istediğim ürünü. m. h. lerine durumu anlatan mesaj attım şu saat oldu dönüş yapmadılar. iyiki onların vereceği cevabı beklememişim diyorum.

not. ödeme gönderildi denilen ödeme halen gelmedi bekliyorm.

ksıaca tekrar alışveriş yapaksna. 2. seçeneği seç.

benim sorunum şu işte benimki kargoya verilmiş. iseğim üründe yüzde 40 indirimde ve sadece 6 günü kaldı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

2006'dan bu yana hepsiburada'dan toplamda 10000TL'ye varan alışveriş yapmışımdır.. müşteri hizmet kalitesi son zamanlarda eskisi kadar iyi değil, baya büyüdüler yetişemiyorlar sanırım.. velhasıl, değişim değil, müşteri hizmetleri menüsünden mesaj ile hediye çeki alarak iade talebi yapıp paketi bile açmadan geri göndermeni, alacağın hediye çekiyle ise diğer ürünü almanı tavsiye ederim.. 6 gün içerisinde diğer ürün indirimden düşmeden bu şekilde hallolur diye düşünüyorum, tabi kutup ayısıyla çölde selamlaşmazsan..

bir diğer ihtimal, paran bolsa, sittiret hediye çekini, beklemeden doğrudan diğer ürünü al, sana geleni iade et para talep et, er ya da geç elbet veriyorlar o parayı, 6 güne iade işlemi tamamlanır mı, diğerini indirimli alabilir miyim alamaz mıyım stresi yaşamazsın, tabi kutuplarda dinleneyim derken çöl kobrasının üzerine oturmazsan. 

muaythaist tarafından 26/Kas/12 22:20 tarihinde düzenlenmiştir

Ali Asaf & Elif Dua & Zeynep Sena & Ayşe Zehra'nın Babası
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    muaythaist bunu yazdı

2006'dan bu yana hepsiburada'dan toplamda 10000TL'ye varan alışveriş yapmışımdır.. müşteri hizmet kalitesi son zamanlarda eskisi kadar iyi değil, baya büyüdüler yetişemiyorlar sanırım.. velhasıl, değişim değil, müşteri hizmetleri menüsünden mesaj ile hediye çeki alarak iade talebi yapıp paketi bile açmadan geri göndermeni, alacağın hediye çekiyle ise diğer ürünü almanı tavsiye ederim.. 6 gün içerisinde diğer ürün indirimden düşmeden bu şekilde hallolur diye düşünüyorum, tabi kutup ayısıyla çölde selamlaşmazsan..

bir diğer ihtimal, paran bolsa, sittiret hediye çekini, beklemeden doğrudan diğer ürünü al, sana geleni iade et para talep et, er ya da geç elbet veriyorlar o parayı, 6 güne iade işlemi tamamlanır mı, diğerini indirimli alabilir miyim alamaz mıyım stresi yaşamazsın, tabi kutuplarda dinleneyim derken çöl kobrasının üzerine oturmazsan. 

:) 

şimdi aradım müşteri hizmetlerini adam değişim talep formu doldurup indirim olayınıda altına not düş diye zaten oanay gelirse o şekilde onay verilir değişiriz dedi

Toplam Hit: 2386 Toplam Mesaj: 15