folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hepsiburada Rezaleti, Çok Bozdu

Hepsiburada Rezaleti, Çok Bozdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Merhaba,

Son zamanlardaki tüm siparişlerimde sıkıntı yaşamaya başladım. Alınan ürünlerin çoğu yanlış geliyor.

En son Anneme aldığımız telefonun Beyaz modeli yerine, 100 ₺ kadar daha ucuz olan Siyahını gönderdiler.

Telefonu kullanmaya başladığımız için iade alamayacaklarını söylediler. Fiyat farkını istediğimde ise ürünü geri gönderirseniz iadeye uygunsa iade alınır sonra doğru ürün siparişi verirsiniz dediler. Oysa ki sipariş yanlış değildi gelen ürün hatalıydı :)

Neyse tüketici mahkemesi falan deyince 25₺ kadar bi hediye çeki tanımladılar. 7 günlük kullanma süresi ile :)))) :D

Neyse ısrarlar devam etti, yarısı kadar bi ödemeyi hesaba yolladılar. Sonra tekrar tekrar uğraştım ( bu arada aradaki fark 100 ise onların hesabı 40 ve sen düzeltmeden düzeltmiyorlar ) doğru hesabı gösterdim. Kabullenip iade ettiler.

Geçen ay da kardeşim 3 oto aksesuar siparişi vermiş. 2si doğru sıkıntısız geldi, üçüncüsü farklı bi ürün yine. 

İletişim kuruldu, geri gönderim için kargo kodu vs. verdiler. Ürün geri yollandı. 20 gün falan oldu, ürün ulaştı diye mail attılar ama sitedeki sistemleri güncellenmedi. Hâlâ gönderim yapmanızı bekliyoruz diyor.

Yani hatalı ürünü geri aldılar, ürünün parası kendi hesaplarında, yeni ürün gönderimi için "işlemleri tamamlıyorlar" 20 gündür

Ne işlemi tamamlıyorsunuz lan??

Neyse, ben bundan sonra zorunda kalmadıkça HPSB'dan alışveriş yapmayacağım. Sizin de aklınızda olsun diye belirtmek istedim. Sistemi farklı mağazalara açıp N11 gibi olmak istediler ama clearly s*tılar. 

Konu da herkese açık kalsın, ne kadar vatandaşı mağduriyetten kurtarabilirsek o kadar iyidir.

Selametle 

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

farklı forum siteleri ve şikayet var'a gerektiği kadar tag ekleyip bildir hocam.

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam o kadar şey aldım hıc sorun yaşamadım sana denk gelmiş :) hepsiburada bana göre iyidir.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı

Hocam o kadar şey aldım hıc sorun yaşamadım sana denk gelmiş :) hepsiburada bana göre iyidir.

Sanırım asıl sıkıntı kendi depolarından değil de, yancı firmalardan izin verdikleri satış.

Ama yine de sorun yaşandığı zaman 1 ay bekletme lüksleri olamaz 20 liralık jant parlatma spreyi için. ya gönderirsin ya iade edersin :Ω

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Satıcı hepsiburada mi? 

Yoksa hepsiburadaya üye saticimi? 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Çok zorunda değilsen satıcısı hb olmayan firmalardan ürün alma. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    noname bunu yazdı
    h2run bunu yazdı

Sanırım asıl sıkıntı kendi depolarından değil de, yancı firmalardan izin verdikleri satış.

Ama yine de sorun yaşandığı zaman 1 ay bekletme lüksleri olamaz 20 liralık jant parlatma spreyi için. ya gönderirsin ya iade edersin :Ω

Bu zamana kadar aldıgım butun urunler eksıksız geldı hatta gecen hafta lacoste tisort aldım  begenmedım adamlara gerı yolladım 2 gun  ıcınde parayı hesaba yatırdılar sıkıntı olmadan .

Şans işi bırazda sanırım bu işler. n11 den urun almıstım adamlar parayı cektı elımızde o urunden kalmamıs dedı.. Olmayan bı urunu sattılar yanı o yuzden bırdaha o siteden alısverıs felan yapmadım. YAPMAM DA :)

h2run tarafından 09/Ağu/16 19:51 tarihinde düzenlenmiştir

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

geçen n11 den bisiklet dış tekeri aldım . ertesi gün kargo verdi firma ürünü . 2. adrese ulaştı dış tlastikler.

başka bi firmadan iç lastik siparişi verdim 3 gün bekledim kargo vermediler . firmaya sordum cevap vermediler . iptal ettim sabah paramı geri gönderdiler .

tamamen şans işi. ole aman aman güvenilecek firmalar değil. sonçta adamlar komisyonuna bakıyor.  ürünler kendi depoundan falan çıkmıyor.

Minimalist Değilim Tembelim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

satıcısı hepsiburada ise gözüm kapalı alırım ve en ufak sorun da yaşamadım şimdiye kadar.

50 nin üzerinde siparişim var tek sorun yok.

sen sanırım satıcısı hepsiburada olmayan yerlerden alışveriş yaptın.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lazmania61
    Lazmania61's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

3 kere modem alıp geri gönderdiğimi biliyorum sıkıntısız kabul ediyorlar ve herhangi bir sebep söylememide istemiyorlar.

Lazmania61 tarafından 09/Ağu/16 20:57 tarihinde düzenlenmiştir

Bize Tahribat.com'da TRABZON:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Hepsiburada dan bir sürü alışverişim oldu. Geri verdiklerim de oldu. Tek sıkıntı yaşamadım.