folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Hepsiburada Rezaleti, Çok Bozdu

Hepsiburada Rezaleti, Çok Bozdu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Arkadaşlar gözünüzden kaçırdığınız bişey var,

Hepsiburada.com dan aldığınız tüm ürünlerde sizinle muhattap hepsiburada oluyor. Hesabınızdan parayı çeken, kapınıza gelen üründe adı yazan hep hepsiburada. Zamanında kendi satışlarıyla da bir kaç sorun yaşadığım oldu, hızlıca çözdüler. Ama böyle üye mağazalar olduğu zaman aylar sürüyor demek ki çözüm. İade konusuna gelince, 14 günlük iade babalarının hayrına verdikleri bir şey değil, yasal süre böyle. Normal şartlar altında, gelişmiş avrupa ülkelerinde, fiziksel mağazadan alınan ürünler için de 14 gün koşulsuz iade hakkı var. Burda bimekste vatan pcde ödemeyi yaptığınız saniye vaz geçtim iade edeceğim deyin bakalım ediyorlar mı :))

Neyse, hepsiburada iyiydi, güvenilirdi, hâlâ güvenilir. Paranız kalmaz muhtemelen. Sadece, eskiden 24 saatte çözdükleri problemi çözmeleri artık 1 ay sürüyor, iade muhtemelen 2 ay sürer falan, hem içimi döktüm hem uyarayım istedim.

Öyle 3 modemi sıkıntı çıkarmadan iadeye kabul etmeleri falan hikaye, istersen 30 tane alıp iade edersin, 14 gün içerisinde iade hakkın var yasal olarak. He yokuşa sürerlerse tüketici heyetine giderssin, ama yine alırsın paranı :)

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek

Evet hepsiburada, n11 buralardan yuksek ilucretlerde alisveris yapilmaz hepsiburadayi 2009 dan beri kullaniyordum.

Onerim kesinlikle gittigidiyordan alisveris yapmaniz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

n11 den oldukça memnunum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Ben gittigidiyor diyorum

Not late for nothing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Hepsiburada ilk siparişim 2004 yılıdır. hepsiburadanın her aşamasına şahit oldum doğan holdinge satılması taşınması üst düzey yönetileriylede birebir muhatap oldum

sonuç: son 3 senedir alışverş yapmıyorum n11 den yapıyorum herzaman tüketicinin yanında

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

n11'den 2 kez alışveriş yaptım, 1'inde sorun yaşadım. Ürün gelmedi, para iadesi olmadı, müşteri hizmetleri ilgilenmedi, para 1 ay sonra iade edildi, tekrar müşteri hizmetlerini aradım, satıcıya olumsuz puan verin, bizim yapacağımız birşey yok dediler.

Hepsiburadadan da, zamanında büyük indirim dedikleri bir ürünü satışa koyup kimseye göndermedikleri için çok uzun zamandır alışveriş yapmıyorum.

Gittigidiyor iyidir...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Satıcı kısmında hepsiburada yazmıyorsa ürünü almadan önce telefonla satıcıyı arayın, daha sonra ürünün siparişini verin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.