folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Hepsiburada.Com 10 Dakikada 300 Ürün Şok Oldum :)

Hepsiburada.Com 10 Dakikada 300 Ürün Şok Oldum :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Yeğenin doğum günüyde kaykay la dizlik dirseklik felan siparişi verdm

2 gün oldu 1. ürün gelmiş 2. ürün gelmemiş bende kısmi gönderdedim aradan biraz zaman geçti öbür ürün gelmiş onuda gönderdiler ama ayrı ayrı kargolanmış

Elime 2 kargo 2 fatura geçti fatura zamanlarına baktım 10 dakika yanlaşık aralarında fark var seri numalarına baktım arada 300 Ürün kesilmiş

vay a.q aydın doğan iyi kazanıyo :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    hepsiburada kazıkçı mekanı hiçbirşey almam ordan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

efet iyi kazanıyor

amk nasıl yükseldi o adam birdenbire tüm kanalların sahibi oldu

biryerde diyodu önce karalıyor sonra alıyor diye 

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kroo bunu yazdı:
    -----------------------------

efet iyi kazanıyor

amk nasıl yükseldi o adam birdenbire tüm kanalların sahibi oldu

biryerde diyodu önce karalıyor sonra alıyor diye 

abi hepsiburada.cbom başkasındaydı internet güvenliği şifre çalınmaları felan filan bastılar haberleri sonra aydın amcan gitti aldı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı:

2 gün oldu 1. ürün gelmiş 2. ürün gelmemiş bende kısmi gönderdedim aradan biraz zaman geçti öbür ürün gelmiş onuda gönderdiler ama ayrı ayrı kargolanmış

Elime 2 kargo 2 fatura geçti fatura zamanlarına baktım 10 dakika yanlaşık aralarında fark var seri numalarına baktım arada 300 Ürün kesilmiş

muhasebeci oldugun cok iyi anlasişiyor :) yada  yada dosyalama ve kaydetme sekilleriini iyi calismissin :) ....

bu arada bir soru sorayim sigortalarlar ilgili...bir arac var zorlunlu mali sigortasini bir sirkete yaptirdik mesela bu nu baska bir sirket gorebilir mi yani merak ettigim sigorta edilen tutar ilgili sirkette tutuluyor degil mi ortak bir databaze filan yok yani ? ..

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

thrbtcell bunu yazdı:
    DJ_Alper bunu yazdı:

muhasebeci oldugun cok iyi anlasişiyor :) yada  yada dosyalama ve kaydetme sekilleriini iyi calismissin :) ....

bu arada bir soru sorayim sigortalarlar ilgili...bir arac var zorlunlu mali sigortasini bir sirkete yaptirdik mesela bu nu baska bir sirket gorebilir mi yani merak ettigim sigorta edilen tutar ilgili sirkette tutuluyor degil mi ortak bir databaze filan yok yani ? ..

http://www.tramer.org.tr/tramer/policePublicSorgulamalar.mxx?cmd=sorgulamalar

trafik sigortalarının ortak havuzudur herkes herkesi görebilir :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

hepsi burdada mı aydın doğana ait. vay a.q.  memleketi parsellemişler. bir daha alışverişim olmaz ordan .

Temel adalettir .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    E bay ortak olmadı mı,baktımda eskiden logosu falan vardı şimdi o da yok..Eğer ortaklık gerçekleştiyse ok zaten gitgide büyüyordu,ama e bay olmadan bu kadar büyüttüyseler işi helal olsun..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    Hepsiburada.com dan yaklaşık 2.500 ytl lik alışveriş yapmışımdır. Genel olarak bi sorun yaşamadım. Bazı gecikmeler ve 2 tane ürün arızalı çıkması haricinde. Geçenlerde 2 ayrı siparişle 2 adet cep telefonu siparişi vermiştim. Adamlar 2 sini de farklı kargo firmalarıyla aynı adrese gönderdiler.

Naber la?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    harbi kazıkçılar haa nike turkuaz formaya 99 lira yazmışlardı.. :|

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    sanane bunu yazdı:
    Hepsiburada.com dan yaklaşık 2.500 ytl lik alışveriş yapmışımdır. Genel olarak bi sorun yaşamadım. Bazı gecikmeler ve 2 tane ürün arızalı çıkması haricinde.
    ben ürüne şase yaptırdım eridi geri gönderdim değiştirdiler :)

Toplam Hit: 2252 Toplam Mesaj: 15