Hepsiburada'dan Alışveriş Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

hepsiburadanın en iyi müşterilerindeydim 7 yıllık müşterisiydim ben bile tövbe ettim 2 ay önce düşün artık

60 ı geçkin siparişim vardı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:
    -----------------------------

öğrenciyim diye devlet anadan gelecek param da 1 ocakta yatacağından tam bana göre bir durum. word 

pek alakalı olmasada ayın birinde yatmamıştı gecen sene ayın 20 sini bulmustu snırsam ilk paralar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

piradomim bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

öğrenciyim diye devlet anadan gelecek param da 1 ocakta yatacağından tam bana göre bir durum. word 

pek alakalı olmasada ayın birinde yatmamıştı gecen sene ayın 20 sini bulmustu snırsam ilk paralar

alakalı hocam :S söylediğin için sağol gerçekten ona göre hesp yaparım.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek

2007-2011 yılları arasında 16 kere sipariş vermişim hepssiburada'ya ufak tefek sorunlar çıktı ama çözülmeyen hiçbir sorun çıkmadı. tek kötü yanı telefonla adam gibi hizmet alamıyorsun. mesaj ttığımda genelde 24 saat içerisinde cevap yazıyorlar. bir kere ürün iade ederken sıkıntı yaşaadım(iade etmem 60 günü buldu) ama genede ürünü iade ettim. ben genelde memnunum hepsiburada'dan. ama bu günlerde farklı site arayışındayım. hepsiburdanın müşterileri çoğaldığı için fiyatları biraz yükseldi.  hepsiburada genelde şimdi kampanyalı ürünleri piysanın altına veriyor diğer ürünleri genelde pahalı. kendime çeşidi bol, güvenilir ve telefonla müşteri desteği olan fiyatlarıda hepsiburada'danucuz olan  adam gibi firma arıyorum.

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kesinlikle bir daha düşün bende bir hepsiburada.com mağduruyum,

Hepsiburada.com [5030/18152] 18152 şikayet boru değil verdikleri cevaplar ise hepsine aynı çözüm ve muhatab varmı kesinlikle hayır,

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/481/f/549

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sacmalama ya hem öğrenciyi diyorsun hem de gidip 100lira fazla vereyim diyorsun. Bu al ürünü hepsiburadadan kaynedecehim bişey yok en geç 1 haftada gelir o telefon pazartesi günü gidecegin yere istediğiniz ama 2gunde gelmez zaten bence kaçırma en ucuzu oraysa

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ayrıca hızlı gonderideki urun bu cumartesiye bile elinde olur bu bence eger istanbuldaysen hemen simdi siparis ver cumartesi kesin elinde olur.

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Ben de hepsiburada müşterisiyim. Hatta hepsiburadadan ben de Samsung B7722 cep telefonu aldım. Yanında 2 GB hafıza kartı hediyesi çıkması gerekiyordu, çıkmadı. 3 defa mailleştikten sonra gönderdiler. 2 hafta sürdü ama olsun :)

Öncelikle hepsiburadanın diğer bütün satış yerleri ile arasındaki farkı söyleyeyim. Satış sözleşmesini kelimesi kelimesine okudum. Buna göre, cep telefonu aldığında, kutuyu açsan bile telefonun koruyucu yapışkanları çıkmadığı ve telefon zarar görmediği müddetçe 7 gün içerisinde kullanıp beğenmezsen iade edebiliyorsun. Diğer site ve satış yerlerinde kutu açıldığından itibaren iade şansın yok. Bu bakımdan, hepsiburadadan cep telefonu alımı nispeten daha mantıklı. Diğer taraftan, müşteri hizmetleri her ne kadar ilgili olsa da, bazı bölümleri taşınma evresine giriyor ve senin taleplerin 2-3 belki de 4 hafta gecikebiliyor. En azından en son bir şey için aradığımda öyle söylemişlerdi :)

Ben şahsen hepsiburada dan gayet memnunum. Her konuda yardımcı oldular ve yaptığım alışverişlerde de çok şükür pişman olmadım. Ama sana tavsiyem, hangisi içine siniyorsa onu yap. Ben telefonu almadan önce telefon satan dükkanlarda telefonu inceledim, ondan sonra sipariş verdim :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

dahada almam.yok öyle müşteri memnuniyetsizliği sunan başka bi site

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

hepsiburadanın en iyi müşterilerindeydim 7 yıllık müşterisiydim ben bile tövbe ettim 2 ay önce düşün artık

60 ı geçkin siparişim vardı

aynen alperin durumundayım. aradılar özür falanda dilediler ama artık ordan alışveriş yapmayı düşünmüyorum. bitane hepsiburada konusu vardı forumda. onu bulursan bak konu başı hepsi buradayı savunuyordum  bir kaç sayfa sonra başıma geldi :D

Toplam Hit: 5797 Toplam Mesaj: 35