Hepsiburada'dan Alışveriş Yapmak
-
-
Güvenilir... ben çok ürün aldım sorun olmadı..
-
Öğrenci ve HTC Desire Z 1,5 GB 779,90 TL ?
-
bende yıllardır alışveriş yaparım herhangi bir sorunla karşılaşmadım hocam :)
-
link e bakmadan yanlış yönlendirmeyin adamı ürün şuan stokta ve süper hızlı gönderide yani şimdi satın alsa bugun kargoya çıkarır yarın elinde olur. benim 80 e yakın siparişim oldu hepsi de sıkıntısız eksiksiz sağlam bir şekilde geldi. 2 tane cep telefonu aldım 1 tane televizyon 1 tane bulaşık makinası aldıklarımın arasında :D garantisi ve herşeyi full geliyor içinde gidipte normal mağazadan almak ahmaklık bence en son siemens bulaşık mak aldım ben bayi fiyatı peşin 775 tl hb de 629 tl idi hemde 12 taksit :B
-
hepsiburada ile ilgili olumsuz yorumlar yanlış algılanıyor.
Aldığınız ürünü tabi ki göndermeliler ve haliyle gönderiyorlar da.
Sıkıntı gelen, teslim edilen ürünlerde değil, bir sorun ya da karışıklık çıkarsa asıl sıkıntı o zaman başlıyor.
Satış sonrası destek berbat, muhattap bulamıyorsunuz, bulsanız bile süreci hızlandırmıyor.
Ben de onlarca sipariş geçtim, hemen hemen hepsini sorunsuzca teslim aldım. Ama teslimatta sorun çıktığında, burnumdan getirdiler.
İncelemekte fayda var:
http://www.tahribat.com/Forum-Hepsiburada-Com-Ve-Bitmeyen-Tedarik-Sureci-140488/
Şahsi olarak yaşadığım sorun:
http://www.tahribat.com/Forum-Hepsiburada-Com-Ve-Bitmeyen-Tedarik-Sureci-140488/4/#1663570
-
hocam vatan bilgisayardan al.. world kart a kdv kadar indirim yapıyorlar piyasa değerinden 10-20 lira arasında daha ucuza denk geliyor. ayrıca servis konusunda da sıkıntı yaşamazsın. yüz lira fazla ver en azından karşında muhattap olabileceğin somut birilerini bul. daha dün dört yüz küsür lira verip vatandan c-5 aldım. pişmanda değilim.
-
3 tane tencereyi 2 haftadan fazla bir sürede gönderen bir site.
gerisini sen hesap et artık.
-
daha önce hepsiburadayı eleştiren herkese karşı çıkardım her ürün elime 3 gün içerisinde gelirdi taki en son siparişime kadar 6-7 ay önce HD media player ve usb bellek aldım 1 ay sonra gönderdiler irtibata geçmek için sürekli aradım hat kopuyor kimse bakmıyor şikayet ticketi açıyorum 3 hafta sonra standart cevap metni geliyor taşınıyoruz ondan vs vs diyorlar deli ettiler beni ama sonunda elime ulaştı flash bellek aldığım ikinci gün bozuldu garantiye hepsiburada.coma gönderdim ve orada ürünümü kaybettiler 1 ay boyunca bunun mücadelesini verdim arıyorum taşındığımızdan bi aksaklık çıkmıştır diyorlar kargo teslim etttiği adamın ismini söyledi soruyorum diyorlarki kayıp olmamıştır 2 güne sisteme düşer vs vs 1 ay mücade ettimve bıraktım 22 liralık flash belleği hiç ettiler telefon faturası ve streste cabası aldığım media playerda bozuldu ama göndermeye cesaret edemiyorum 5 ay önce giden flash bellek piyasada yok arasam şimdi bekleyin sisteme düşecek diyecekler yine o yüzden boş ver bulaşma verdikleri indirimi böyle çıkartıyorlar bi yerden satış sonrası destek 0 yani
-
Hepsiburada dan vazgeçtim hocalar :D