Hepsiburadan Kapıdan Öde İle Cep Alcam Ama Sorunlarim Var Deneyimli Olanlar Help
-
Arkadaşlar biliyorum başlik biraz uzun oldu...
Ben hepsiburadan Samsung B5310 alıcam Ama kapima gelince diyorum ki kalitesiz birşey filan olursa yada eksik birşeyler geri göndermek istiyorum ve hiç almamak...
Yani adamlar sonra proglem yapmasinlar kargola gönderdik almadin :D filan
-
Kargoyu teslim almadan kutuyu açtırmıyorlar ama güvenilir bir site öle bişi olucagını sanmıyorum.
-
Valla dostum yakın dönemde ben aynı şekilde aldım. Herhangi bir problemle karşılaşmadım alet edevatı tam olduğu gibi ertesi günü elimde oldu ki zati onların kargoya veriş anından itibarende takip edebiliyorsun kargon nerede. Hepsi burada bu konuda bayağı bayağı iyi. Çoğu site cep telefonlarında oluşan bu sürekli telefonu beğenmeyince iade olayından dolayı kapıda ödemeye cep telefonlarını dahil etmemeye başladı ama hepsi burada devam ediyor sonuçta çok kalitesiz olan ürünleri satışa sunmadığı için. Ne alacağından ( yani telefondan eminsen ) hiçbir problem çıkmayacağını düşünüyorum ama telefonun modelinden filan emin değilsen bilemem. Bunun yanında belli bir süre ( sanırım 7 gün ) yinede iade şansın var bildiğim kadarı ile.
-
İnternetten alışveriş yapıyorsan zaten kutuyu kargo görevlisinin yanında açın diyorlar.aç baktın problemmi var tutanak tutuyor kargo görevlisi ve iade ediyorsun.ama sağlam bir gerekçeyle (kırık, çizik, eksik parça) alırlar. sırf beğenmediğin için alırlarmı bilmiyorum.
-
kargocunın yanında aç ,rapor tutsun
-
Beyler kargocunun yanında aç rapor tutsun diye bişi yokmuş kargocuyla bu yüzden kagva ettim onu internette satmak amaçlı kullanıyorlarmış . Kargocu bana diyoki isterse içinden hiç birşey çıkmasın ben bu kutuyu gene geri alamam o seninle satıcı arandaki mesele diyorlar.
-
Beyler kargocunun yanında aç rapor tutsun diye bişi yokmuş kargocuyla bu yüzden kagva ettim onu internette satmak amaçlı kullanıyorlarmış . Kargocu bana diyoki isterse içinden hiç birşey çıkmasın ben bu kutuyu gene geri alamam o seninle satıcı arandaki mesele diyorlar.
--------------
Yanlışın var dostum öyle şey olmaz yada sana bunu söyleyen kargocunun canı kavga çekmiş. Hiç tartışma kargocularla makbuzlarının arkasında sözleşme var oku maddeyi bul gözüne sok.
-
Kargo görevlisinin yanında açmak kaydıyla eğer üründe problem varsa Durum Tespit Tutanağı tutulup iade edilir. sen bize inanmıcaktın neden sordun :) internetten alışveriş yapıyorum + sürekli gittiğim kargo şubesini aradım sordum.kargo görevlisini dövebilirsin.
-
Viole bunu yazdı:
-----------------------------Kargo görevlisinin yanında açmak kaydıyla eğer üründe problem varsa Durum Tespit Tutanağı tutulup iade edilir. sen bize inanmıcaktın neden sordun :) internetten alışveriş yapıyorum + sürekli gittiğim kargo şubesini aradım sordum.kargo görevlisini dövebilirsin.
-----------------------------
Alala dostum o durum tespit tutanagı kutunun dışında herhangi bi fiziksel darbe oldugu durumlarda olmasın ? -
hayır üründe herhangi bir problem varsa eksik kırık çizik yada farklı ürün bunun içinde tutanak tutup iade edilebiliyormuş. valla kargo cu öyle söyledi. hatta isimde vereyim yurtiçi kargo .7 gün içinde ki iadeyi bende yaptım ama kapıdakinden emin olamadığım için aradım. onun yalancısıyım.
-
hmm yani tel saglamsa mike mike aliyoz ha :D postacinin mika korum :D artislik yaprsa hepiciginiz saol