Hepsiburadan Kapıdan Öde İle Cep Alcam Ama Sorunlarim Var Deneyimli Olanlar Help
-
-
internetten yarım ton alışveriş ettim hacım. HEPSİNDEDE ÖNCE KUTUYU AÇIP KONTROL ETTİM. ŞU ANA KADAR HİÇBİR GÖREVLİDE "BÖYLE BİŞEYE HAKKIN YOK" DEMEDİ. sonuçta teslim aldığına dair imzayı sen atacaksın. sen imza atmazsan malı zaten geri yollamak zorunda. sana teslim ettiğini nasıl ispatlayacak? herhangi bi sorun olursa teslim almazsın olur biter. senden en kötü ihtimalle alabilecekleri kargo ücreti olr.
-
hmm iyimiş . Diyelim beni alacagim telefon bu aradalar disbirtörlerle biraz zorun yaşaniyor stoklar hakkinda sitede stoklarda var diyor ama cok geç gönderilirlermi ben 2-3 gün beklerim sonra iptal edebilirmiyim başka bi yerden alirim o sure icinde... sonra iptal edip başka bi yerden alirsam gelip göndermesinler sonra :D gönderilersede ne yapcam tam bulamdim sitede kac gun icinde iptal edilebiliyo
-
beğenmedim, geri iade istiyorum gibi bir mazeret olamaz. bütün özelliklerini açıkça yazıyolar sitede.
ancak ayıplı bir mal ( yani çizik,bozuk ) çıkarsa geri verebilirsin ki hepsiburadanın böyle bir mal yollamasına imkan yok... toplamda yaklaşık 500 liralık alışveriş yaptım hb'dan. en memnun kaldığım site:)
-
30 işgünü içinde tamir edilemeyen bir ürün için para iadesi istedim vermediler, sonra mahkeme-icra dairesi uğraşıp durdum 5.5 ay sonra aldım paramı. Büyük firma diyorsunuzda, sikayetvar.com da ekşisözlükte bi aratın derim.
-
:D www.teknobursa.com adli siteden almaya karar verdim adamlar la elden alicam fiyatda hepsiburada ile ayni kargo bekle yok havale gönder bilmem kapidan öde +5lira yok :D elden ele fiyat güzel :D