folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Her Dakika Kazıklanıyoruz. Yardım Lütfen...

Her Dakika Kazıklanıyoruz. Yardım Lütfen...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUTINEER1
    MUTINEER1's avatar
    Erkek

Bilgisayar Manyağıyım Her gün en az 9-10 saat bilgisayar başındayım bilgisayarımı satmak zorunda kladım para mevzuları yeni bi bilgisayar alacam şimdi bi internet cafeye gidiyorum.cafe plus kullanıyo ve saat hesaplarında bize fazladan yazıyo gibi geliyor.bu konuda yardımınıza ihtiyacım var easy cafe c nin içinde program filess ten düzeltiliyodu saat durduruluyodu bunda böle bişi yokmu bu adam bizi nereye kadar kazıklayacak + paraya ihtiyacı olan biride değil...

Bizimle Uğraşmak [G]üven [Ö]zveri ve [T]ecrübe İster...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

hacım bişe yapma girince adam abi böyle böyle kusura bakma sana lafım yok ama geçen böle oldu de kronometre

açıyorum gözünün önünde de o masayı açtımı gözü önünde bas bitince kapat bi bok yiyemez ben bi kere yaptım bunu

zamanınında ama sonra göt oldum :D

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

Tahribat Forum
    Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
          Her Dakika Kazıklanıyoruz. Yardım Lütfen...

bismilahhhh  :( 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek
    ben cafe programı bilmem de fiş yazdır. :)

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    odun_komuru bunu yazdı:
    -----------------------------

hacım bişe yapma girince adam abi böyle böyle kusura bakma sana lafım yok ama geçen böle oldu de kronometre

açıyorum gözünün önünde de o masayı açtımı gözü önünde bas bitince kapat bi bok yiyemez ben bi kere yaptım bunu

zamanınında ama sonra göt oldum :D

Ben İlk Kafeye Gittigimde Saati 500.000 Lira İdi 250.000 Lira Vardı BEnde 2 Saat Oynadım Sonra Adama Abi Bu Beni Kimse Uyarmadı Dedim Yırttım :)

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    başka cafe yok mı mahallede :D

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    FaTHeR bunu yazdı:

Ben İlk Kafeye Gittigimde Saati 500.000 Lira İdi 250.000 Lira Vardı BEnde 2 Saat Oynadım Sonra Adama Abi Bu Beni Kimse Uyarmadı Dedim Yırttım :)

hacı sen yaman çıkmışın ben yapamam onu... yaparsamda bizim burdaki cafeci abinin tepkisi senin cafecinin tepksinden

sert olur bi kaç yıl yatmışlığı varmış rivayetlere göre

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imgesel
    imgesel's avatar
    Erkek
    hacu bece sen yeni bi kafe bul bole program kullanmayan fiş le çalışan onlar daa ii bence ben sıkışınca onlara takılıyom

yenenek olmadan resim <br> ÇİZİLEMEZ <br> çalışma olmadan yetenek <br> FAYDA ETMEZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    texas bunu yazdı:
    ben cafe programı bilmem de fiş yazdır. :)
    :)) mükemmel yaa ,bencede böyle yaptır ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUTINEER1
    MUTINEER1's avatar
    Erkek
    site baya bi değişmiş eskiden(4-5 yıl önce) millet bu kadar geyik yapmazdı ara verdik her şey cok değişmiş şaşırdım valla...

Bizimle Uğraşmak [G]üven [Ö]zveri ve [T]ecrübe İster...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

eger kafede anamakinanın c: ulaşabiliyorsan kafaplus programında bi dosya vardı tam adı aklıma gelmiyor ordan programın şifresini kırar daha sonra deve dışı bırakırsın:D

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 2231 Toplam Mesaj: 13