Her Gün 100 TL Daha Fazla Kazansaydınız Ne Yapardınız.
-
GusFring bunu yazdı
Hocam 100 tl'ye ne pompası? Suriyeliye mi gidiyorsunuz.
Sözleşme yaparsa ucuza gelir belki:)
-
Aklıma birden bu geldi nedense.
Ben olsam yakınımdaki insanlara her gün yemek ısmarlardım çaylar kahveler de benden
-
Bir arkadaşımın kredi kartıyla yüksek miktarlı alışverişler yapardım, günlük 100 tl yi de ona verirdim :D
sayılır heralde bu harcıyorum parayı sonuçta :D
-
Her gün ihtiyaçlarımın üstünde kalanı fakir muhtaç komşularıma gıda eksiklerini tamamlardım.. Fakirin çocuklarını sevindirmek kadar beni mutlu eden bir şey yoktur.
-
Garip kimse söylememiş. Çalışmayı bırakırdım. 100-100 de olsa toplamda 3000 tl geçinmeye yeter.
Mesela ayın ilk 5 günü mutfak alışverişimi gider 100 tl lik paketler halinde alırdım. Sonra kiramı ev sahibine 100 tl olarak 6-7 günde öderdim. Tabi manyak mısın derdi ama sonuçta ödüyorum.
Geri kalan asıl zenginlik ise günün 24 saatinin bana ait olması. Bu zaman aslında 3000 tl den çok çok daha değerli. "5 yıl sonra nerede olacağınızı 2 şey belirler; okuduğunuz kitaplar ve tanışacağınız insanlar." Bu tarz bir söz okumuştum. Bu ikisiyle uğraşırdım.
-
Bloom bunu yazdıGusFring bunu yazdı
Hocam 100 tl'ye ne pompası? Suriyeliye mi gidiyorsunuz.
Sözleşme yaparsa ucuza gelir belki:)
Her gün 100tl getiren sabit bir müşteri var. Niye kazanmak istemesinler. Zaten her gün 1 saat sürmeyecek, günde 1 kez hormon fazlaligindan kurtulsan yeter :) sonra ondan da bikarsin hayatı bir kez daha sorgularsin
-
Anadoluda yokluk çeken insanlar bulup gönderirdim. Büyük şehirlerde para bulmak için çok yol var ama küçük yerleskelerde böyle imkanlar yok.
-
Pazartesi- 1 gram
Salı- Yemek alışverişi
Çarşamba- Muncies alışverişi
Perşembe- 1 gram
Cuma- Kıyafet alışverişi
Cumartesi- Sinema/Bar/Gezi
Pazar- Teknoloji Alışverişi/Hediye alışverişi
Bir süre sonra yani egomu tatmin ettikten sonra bazıları değişir. Bazı günler yardım paketi yaptırıp bazı aileleri ziyaret ederim, bazen yardım kuruluşlarına bağış yaparım. Tabi bu sadece şu an aklıma gelenler. Para bi gelse kim bilir neler yapılır.
-
Her gun cin'den bir seyler siparis eder, aldiklarimi da satardim. (:
-
baking soda i got baking soda