Her Gün Okunması Gereken Dualar..
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
ya bişi dicem ben gayrimüslimim yani dielimki kendi dualarım haricinde bunları okumaya çalışsam tanrı kabul eder mi ?? ,(
-----------------------------Karışık bir durum :S.. Niyet önemli bence, neye inanıp dua ettiğin önemli..
-
degree bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
ya bişi dicem ben gayrimüslimim yani dielimki kendi dualarım haricinde bunları okumaya çalışsam tanrı kabul eder mi ?? ,(
-----------------------------türkçe anlamlarını okursan cevabı bulursun...
-----------------------------okuduğum için soruorum zaten tmm anlamda din belirtmemiş ama bende anlamak için danışıorum
-
irwa bunu yazdı:
--------------------------önce sahadet getir müslüman ol o zaman bi düsünürler kabul edilsin mi edişmesin mi diye:)) saka bi yana garyimüslim biri kur-an daki sureleri okusa bile pek bir anlamı olmaz.. İslamda ilk Şart önce müslüman olmaktir.. yani Sehadet getirmektir irwacim..
-
Allah(c.c.) razı olsun kardeş çok faydalı çok güzel bir paylaşım. Yüreğine sağlık
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ben onunla konuşur işi tatlıya bağlarım sen sıkma canını
-
baris_ekin bunu yazdı:
ben onunla konuşur işi tatlıya bağlarım sen sıkma canını
-----------------------------Peki onun senle Konuşacağını Sana Kim Söledi..?
-
baris_ekin bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------ben onunla konuşur işi tatlıya bağlarım sen sıkma canını
-----------------------------her post'ta bitane deniz anası çıkmak zorundamı? :S
-
irwa bunu yazdı:
Allah sadece Arapça bilmediğinden ve tek dini İslamiyet olmadığından, neden etmesin ki? -
yani kusura bakmayın da bana saçma geldi bunlar ben ateist bir insan deilim cumadan cumaya kaçırmam giderim ama 2 kelime söylemekle şehit olunmaz onun bir ayrı şerefi vardır burdan 2 kelime şey söyle hop cennette köşk bana saçma geliyor arkadaş herşey insanın eyleminde gönlündedir yoksa bunları ezberlesen okusan nolucak
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Allah sadece Arapça bilmediğinden ve tek dini İslamiyet olmadığından, neden etmesin ki?
:) Allah'ın gönderdiği tek din vardı her zaman.Zamanla diğer dinler tahrife uğrayınca son hak din olan İslamiyet tebliğ edildi.Şimdi birisi çıkacak İslamiyet'in tahrif edilmediğini nerden bileceğiz diyecek konu gene kayacak.Uygulamalarına,doktrinlerine bakarak ne kadar muhteşem bir yapısı olduğunu görebilirsiniz,tabi görmek istiyorsanız.
Sana gelince irwa;tanrı tanrı diyorsun da neye göre kime göre tanrı? Bugün insanlar tanrı diye çeşitli şeylere tapmaktadır.Yaratıcı,kainatın ve alemlerin Rabbi birdir,tektir Allah'tır.İslam ve İman'ın şartlarını yerine getirmeden,onun uygulamalarını gerçekleştirmeye çalışmanın bir manası yoktur.Allah ıslah etsin.