Her Makinada Bir Trojen Vardır.!!! Nasıl Silerim Diyenler
-
Şu forumda sürekli yazı yazanlardan kaç kişide orjinal cd-keyli windows var çok merak ediyorum.!
-
Ne bilem orayı da siz duşunun :)
Valla daha çok iş yerleri ile ilgileniyorlar.Zaten eve gelip de açın laynn kapıyı.Pc nizin sisteminin kaçak olup olmadığına bakcaz diyemesler.Anca iş yerlerine guçleri yetio -
x11 bunu yazdı:
-----------------------------
Şu forumda sürekli yazı yazanlardan kaç kişide orjinal cd-keyli windows var çok merak ediyorum.!
-----------------------------
Bende windows var.C de 98 D de xp.
win98 orjinal xp kaçak :)
-
Tamamda ben yıllardır crackli windows kullanıyorum.Vede bunu yapanların sayısı hiç de az değil..
-
Evet çoğu kişi crackli win kullanıyor ama 3 ay once falan aradılar butun işyerlerini.Bize de uğradılar tabi :)
AMa biizmki allahtan orijinal idi :P -
guzel kardeslerim microsoft isyerleri ve buyuk birolarla ugrasiyor ve piyasada copya windows kullananlerin sayisi orjinallerden cok ve ayrica ograsmakta istemiyor. ugrasmakta cok zor zaten cunki bu birzda cikarlarina geliyor cunki programini herkese kullandirtmak ta istiyor. iste bunun yaratacagi avantajlari dusun.
ayrica yukarisi doru soyluyor cmd ile SUPPORT u silin makinanizdaki ajan o !
ayrica guncellemeler icin microsoft a ihtiyac yok bu paketleri baska download veren adreslerdende tegmin edebilirsin. googleden aratilabilinir
yada emule programi ile www.eselfilme.com dan indirilebilinir.
-
XP DE CMD ÇALIŞIR
AMA WIN98 SE , ME GIBI SEYLERDE ÇALIŞMAZ
WIN98, MILLENIUM İÇİN O KOMUT command veya command.com "dur. -
ya xp lisansı ile 98 kullanabiliyomuyuz ya bilen war mı?
elimde 10 makinalık xplisansıwar ama 8"ini 98 olarak kullanıyorum .öte gelmiyelim -
xp lisansı ile 98 kullanamazsın.Yani olmaz.
-
hadii z.çtık osaman desene. nese allahtan arklar fln war ilk önce büyük şirketlerden başlıyorlarmış yoklamaya, bise haber werirler inşallah yoklama yaparlars. Du ben bi ariyim şunları.
Toplam Hit: 6876 Toplam Mesaj: 27