Her Makinada Bir Trojen Vardır.!!! Nasıl Silerim Diyenler
-
Gencler, boyle ismini yeni duydugunuz her dosyayi silmeye kalkarsaniz basiniz cok agrir. Bildigim kadariyla Support_388945a0 dosyasi sisteminize yapilacak remote login/support icin gerekli bir dosya. Bunun disinda birden fazla kullanici hesabi olan bir makina kullaniyorsaniz bu dosyaya dokunmamaniz faydaniza olur.
-
yok be kardesim silin bsey olmaz ki zaten hayirli olsa net user olarak durmaz ben siliyorum hep hic bir yan etkisinide gormedim
-
Guest_X bunu yazdı:
-----------------------------
Gencler, boyle ismini yeni duydugunuz her dosyayi silmeye kalkarsaniz basiniz cok agrir. Bildigim kadariyla Support_388945a0 dosyasi sisteminize yapilacak remote login/support icin gerekli bir dosya. Bunun disinda birden fazla kullanici hesabi olan bir makina kullaniyorsaniz bu dosyaya dokunmamaniz faydaniza olur.
-----------------------------
Birden fazla kullaıcısı olan makinalarda o komutu yazdıgında kullanıcı adlarını geçer (dos penceresinde listeler).Ve bu dosyanın diger bir kullanıcı ile hiçbir alakası yoktur.O senin makinanda bulunan gizli bir kulanıcıdır. -
böyle bişey olamaz yoksa microsoft korsan sistemlerin hepsini tespit ederdi hem böyle bir açık varsa niye kimse bu açıkla ilgili trojan yazmıyor???
-
Çok Saol
-
bıdı bıdı bıdı
Toplam Hit: 6875 Toplam Mesaj: 27