Her Türlü Kitap Bağışınız Kabul Edilir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Arkadaşa fazla gelen olursa bende alabilirim. :|

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

oturuyorum bunu yazdı:
    -----------------------------

bi bakalım kitaplığımıza, kitap paylaşmayı hiç semem amma müridlere kurban olsun :D 

edit: yer altı edebiyatından bir kaç örnek versene hocam. 

Bence günümüzün en kaliteli yer altı edebiyatı başlığında eser veren adamı Hakan Günday'dır. Tabi bunun ata babalarını unutmamak lazım. Çoğu edebiyat çevresi belki kabul etmez ama bence yer altı edebiyatı'nın doğuşu Yusuf Atılgan'ın Aylak Adam adlı eseriyle başlar. Her ne kadar postmodern olarak kabul etseler de Oğuz Atay'ın Tutunamayanları da benim gözümde yer altı edebiyatı esintileri taşır. Zaten bu iki roman arasında da baba-oğul ilişkisi vardır. En son olarak 2000 yılında da Hakan Günday'ın Kinyas ve Kayra'sı, Aylak Adam'ın torunu olarak dünyaya gelmiş ve bayrağı alan Hakan Günday günümüze kadar taşımaya devam etmiştir. -En azından benim düşüncelerim bunlar-

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Hatırlarım Hür Fm de bir vatandaş vardı çok severdim adamı  devlet tiyatrolarındada tiyatrocuydu.Zaten programındada ortaoyunu misali spontan oyunlar oynardı :) gece 11 sabah 05 e kadar süren bir programı vardı o zamanlar (herhalde 96-97 de filan) neyse bu vatandaş şöyle bir uygulama başlatmıştı o zamanlar içerisine kitap veya kitapların girebileceği büyükçe bir zarf o zarfda adresin adın ve üzerinde yapıştırılmış pul var sen sendeki kitapları ve o hazırladığın zarfı vatandaşa radyoya gönderiyorsun orada biriken kitaplar içerisinden senin gönderdiğin konulara yakın kitapları senin gönderdiğin zarfa koyarak geri gönderiyordu. Bu şekilde birbirini hiç tanımayan binlerce insan kitap değiştirmeye başlamıştı pul parasına o zaman bende 5-6 defa bu uygulamaya katıldım 3 er 3 er değiştiriyordum. Bu müridim gibi kitap kurdu olanlar için bulunmaz bir nimettir bu olay o zamana göre para veripte alamayacağım tonla şeyi okumamı sağlamıştı keşke bu türlü bir şeyler oluşturabilse Tbt de kendi arasında ki gördüğüm kadarıyla hiçte azımsanmayacak bir ilgili kitle var , hatta o zaman göre bir artı avantajda var herkes elindekini buradan yazma şansına sahip seçici kişide seçme şansına.Keşke bir Tbt kitap klubü filan oluşsa !!!!!

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    tavsiye: madem bu kadar okuma heveslisisin hocam d&r da her hafta 4tl lik kitap rafı ordan beğendiğin illaki bişeler çıkar 2. olarak migros carrefour vb gibi genel içerikli mağazalarda kitap reyonu pek ilgi görmez ilgi görmeyince kitaplar da indirim yapıp bir yığın karışık kitap kutsu oluşturup çok cüzi (4-7tl) arası satılıyor. 3.olarak yol üstünde kitap satanlar var 3te 1 i fiyata geliyor sanırım 4. olarak üni kütüphanesi derya deniz üni kütüphanesi bile yeter bu iş için hadi iyi okumalar.

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

alakasız lakin elinde olan veya bi yerde rastgelen olursa Vladimir Bartol den  'Alamut:Fedailerin Kalesi' adlı kitabı arıyorum müridler , aklınızda bulunsun :)

Hayat Bizi 61 kenara...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wrongly
    wrongly's avatar
    Erkek

oturuyorum bunu yazdı:

bi bakalım kitaplığımıza, kitap paylaşmayı hiç semem amma müridlere kurban olsun :D 

edit: yer altı edebiyatından bir kaç örnek versene hocam. 

türk olarak hakan günday aldı bayrağı götürüyor

fakat yabancı olarak chuck palahniuk gibi herifler bu işi en iyi yapanlardan. ayrıca ayrıntı yayınlarının yeraltı edebiyatı serisi var. tamamlamaya çalışıyorum fakat öğrenci olunca insan, biraz zaman alacak gibi

her türlü yardıma aynı şekilde açığım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kitaplar dağıtılmamalı bence öğrenciyim dedin okuma arzun varsa okul kütüphaneleri oda yoksa milli kütüphaneler il ilçe kütüphanelerinden alabilirsn kitap.

Çok kitabım vardı dağıtı şu hayatımı düzeene koyayım kocaman kitaplık yaptırıp  her ay on on 5 kitap alıp bu kütüphaneyi doldurmayı düşünüyorum açıkcası 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fazladan "Anna Karenina'sı" olan var mıdır ki?

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

en son tüm kitaplarımı satmıştım lan açlıktan vay anasını hüzünlendim şimdi 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    karahanx bunu yazdı:

alakasız lakin elinde olan veya bi yerde rastgelen olursa Vladimir Bartol den  'Alamut:Fedailerin Kalesi' adlı kitabı arıyorum müridler , aklınızda bulunsun :)

yeni baskısı yapıldı hocam o kitabın, yayınevi değiştirdi.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
Toplam Hit: 3198 Toplam Mesaj: 29