folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Her Yöne 250 Dk , Turkcell 250 Dk. Heryöne 1000 Sms, 2 Gb İnternet (+) Larıyla Beraber 25 TL

Her Yöne 250 Dk , Turkcell 250 Dk. Heryöne 1000 Sms, 2 Gb İnternet (+) Larıyla Beraber 25 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

beş para etmez bir tarifeymiş.

bu türkselliler ben anlamıyorum.

kaliteli hat kullanıyorum diyorlar aldıkları hizmet ultra fakir amk. her yöne 250 dakika nedir abi ? :D ezikmiyim ben amk.

ben hayatımda türkselli kadar fakir bir müşteri görmedim. nerde bir türkeslli varsa çağrı atmaktan başka birşey bilmiyor.

aylık araba taksidi kadar fatura kontur ödüyor ama dakika yokki amk.

ulan lamborginiye biniyorum diyorsunuz arabaınzda pazara gidecek kadar benzin yok. tüp takırın bari.

alın siz babayiğit aveanın o tarifesi.

höryöne 1000 dakika +avea içi 3000 dk+ 2 gb internet+ heryöne 2000 sms = 24 lira .

artı olarak bayramda seyranda özel günlerde sizin türksellilerin tarifesi kadar konuşma bedava :D

mesela bana her bayramda 250 dakika beleş hediye geliyor sağolsunlar.

aveanın online işlemler hizmeti de bir harika zaten. yapamayacağınız bir işlem yok.

vodafone kullanıclarının geçikmiş faturası olduğunda self servise bile giremiyorlar :S

illa kaliteli hizmetmi istiyorsunuz ? 70 liraya dünya ile konuşun. gold olun her hizmet ayağınıza gelsin. maximum hizmetler önünüze sergilensin.

çekmiyor diyenlere sesleniyorum . izmirden vana kadar olan güney bölgesinde türkselin çekmediği yerde bizler görüntül konuşuyoruz.

avealı olmak ayrıcalıktır.

ucuza alınabilecek ne taşşaklı hizmettir.

aveada çalışan görevliler bile nezih insanlardır.

cihazınınızın üzerindeki aeva yazısını gördüğünüzde mutlu olabilmektir.

aveanın o yaratıcı reklamlarını izledikten sonra türksellilerle karın kaslarınız ağrıyana kadar taşşak geçip gülebilmektir.

kasılmadan dakika kontrolü yapmadan özgürce heryeri arayabilmektir. 

kimin hangi operatoru kullandığını zikine takmamaktır. 

avealı olmak çok para ödeyip bir yeri arayamayan operatorlerin piskolojik çöküntü içinde iken '' al müdür benden ara üzme kendini '' diye bilmektir.

Avea nın çekmediğinden, çekse bile konuşma imkanı vermediğinden bahsetmemişsin hiç. 3 mesaj üstünde bahsedilen Kamu mega paketinden alma imkanım var ama almıyorum. Onun yerine Turkcell den kamu eko (her yöne 600 dk + 600 sms) + özel 4gb kullanıyorum. Her ay ortalama 400 dk konuşuyorum ve konuşmadığım kadar dk ertesi aya geçiyor. Avealı olup 27 tl ye konuşmayacağım binlerce dk + sms almak da gereksiz. Üstelik iş yerimde, Ankaranın göbeğinde çekmiyor. Dağda falan olsak çıldırtır. O yüzden 30 tl nin hesabını yapmayıp veriyoruz. Fakirliğin de lüzumu yok paran varken. Niye kendi paramla eziyet çekeyim ki?

avea nerde çekmiyo hoca? Ben 2 yıldır kullanıyorum, sikko yerler haricinde ne internetinin ne de telefonunun çekmediği yere denk gelmedim? 4 gb internet paketim var ama yetmiyor, oturup tv izliyorum (takılmadan). 

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Dakikalar artık direk her yöne. 250 dakika olayı değişti. 

Tarifeye Mart ayına kadar geçebilirsiniz ve 12 ay boyunca kullanabilirsiniz. Ondan sonrası Allah bilir. 

Avea genel olarak çekmiyor kimse kusura bakmasın. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

beş para etmez bir tarifeymiş.

bu türkselliler ben anlamıyorum.

kaliteli hat kullanıyorum diyorlar aldıkları hizmet ultra fakir amk. her yöne 250 dakika nedir abi ? :D ezikmiyim ben amk.

ben hayatımda türkselli kadar fakir bir müşteri görmedim. nerde bir türkeslli varsa çağrı atmaktan başka birşey bilmiyor.

aylık araba taksidi kadar fatura kontur ödüyor ama dakika yokki amk.

ulan lamborginiye biniyorum diyorsunuz arabaınzda pazara gidecek kadar benzin yok. tüp takırın bari.

alın siz babayiğit aveanın o tarifesi.

höryöne 1000 dakika +avea içi 3000 dk+ 2 gb internet+ heryöne 2000 sms = 24 lira .

artı olarak bayramda seyranda özel günlerde sizin türksellilerin tarifesi kadar konuşma bedava :D

mesela bana her bayramda 250 dakika beleş hediye geliyor sağolsunlar.

aveanın online işlemler hizmeti de bir harika zaten. yapamayacağınız bir işlem yok.

vodafone kullanıclarının geçikmiş faturası olduğunda self servise bile giremiyorlar :S

illa kaliteli hizmetmi istiyorsunuz ? 70 liraya dünya ile konuşun. gold olun her hizmet ayağınıza gelsin. maximum hizmetler önünüze sergilensin.

çekmiyor diyenlere sesleniyorum . izmirden vana kadar olan güney bölgesinde türkselin çekmediği yerde bizler görüntül konuşuyoruz.

avealı olmak ayrıcalıktır.

ucuza alınabilecek ne taşşaklı hizmettir.

aveada çalışan görevliler bile nezih insanlardır.

cihazınınızın üzerindeki aeva yazısını gördüğünüzde mutlu olabilmektir.

aveanın o yaratıcı reklamlarını izledikten sonra türksellilerle karın kaslarınız ağrıyana kadar taşşak geçip gülebilmektir.

kasılmadan dakika kontrolü yapmadan özgürce heryeri arayabilmektir. 

kimin hangi operatoru kullandığını zikine takmamaktır. 

avealı olmak çok para ödeyip bir yeri arayamayan operatorlerin piskolojik çöküntü içinde iken '' al müdür benden ara üzme kendini '' diye bilmektir.

Avea nın çekmediğinden, çekse bile konuşma imkanı vermediğinden bahsetmemişsin hiç. 3 mesaj üstünde bahsedilen Kamu mega paketinden alma imkanım var ama almıyorum. Onun yerine Turkcell den kamu eko (her yöne 600 dk + 600 sms) + özel 4gb kullanıyorum. Her ay ortalama 400 dk konuşuyorum ve konuşmadığım kadar dk ertesi aya geçiyor. Avealı olup 27 tl ye konuşmayacağım binlerce dk + sms almak da gereksiz. Üstelik iş yerimde, Ankaranın göbeğinde çekmiyor. Dağda falan olsak çıldırtır. O yüzden 30 tl nin hesabını yapmayıp veriyoruz. Fakirliğin de lüzumu yok paran varken. Niye kendi paramla eziyet çekeyim ki?

avea nerde çekmiyo hoca? Ben 2 yıldır kullanıyorum, sikko yerler haricinde ne internetinin ne de telefonunun çekmediği yere denk gelmedim? 4 gb internet paketim var ama yetmiyor, oturup tv izliyorum (takılmadan). 

Ben Atatürk Orman Çiftliği yakınlarında çalışıyorum. Burada çekmiyor çoğu yerde. Çektiği zamanlarda da bağlantı çok zayıf. Doğuda çalışanlar zaten Turkcell harici çekmiyor diyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    zalimadam bunu yazdı

Avea nerde çekmiyor . 3 ay kullanmam yetti nerde çekmediğini bilmemnde.

salonda çekmiyor , banyoda çekmiyor , aspat beach de çekmiyor , bağla yolunda çekmiyor ( bodrum )

limanda çekmiyor , datça yolunda çekmiyor. 

etc. boşa geçmedim bende turkcell e : ) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

beyler geçmeyin ben gectim berbattı aveanın neti daha hızlı. adamlar internetr hızına sınır koyuyo. watsapdan mesaj yazamadığımı bilirim. aveaya geri döndüm düşünün o derece. ikinci sınıf müşteri muamelesi yapıyorlar. 50 sefer durumu bilmeme rağmen mü.hizm. aradım adamlar bana sacma sapan teklifler sundu. sim kartınız yüzünden internet yavas olabilir lütfen yenisini çıkartın 15 tl falan. insan düdüklüyorlar haberiniz olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    BosphorusPasha bunu yazdı

beyler geçmeyin ben gectim berbattı aveanın neti daha hızlı. adamlar internetr hızına sınır koyuyo. watsapdan mesaj yazamadığımı bilirim. aveaya geri döndüm düşünün o derece. ikinci sınıf müşteri muamelesi yapıyorlar. 50 sefer durumu bilmeme rağmen mü.hizm. aradım adamlar bana sacma sapan teklifler sundu. sim kartınız yüzünden internet yavas olabilir lütfen yenisini çıkartın 15 tl falan. insan düdüklüyorlar haberiniz olsun.

turkcell.png%20%28630×552%29

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@panxer

Hocam arkadaş haklı bu tarifede hız kısıtı var fakat oda 7.2 Megabit hız üstüne çıkamıyorsunuz. Kaldı ki bence gayet yeterli 2 GB kota için bu hız.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@panxer

Hocam arkadaş haklı bu tarifede hız kısıtı var fakat oda 7.2 Megabit hız üstüne çıkamıyorsunuz. Kaldı ki bence gayet yeterli 2 GB kota için bu hız.

turbo olmayan peketler 7.2 mbps hız limiti vardır aynısı vodafone dada vardır. 

evde 8 mbps adsl i doğru alamadığımızı varsayarsak gayet iyi bir değer ki ben avea internetinden çok çektim. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

@panxer

turbo olmayan peketler 7.2 mbps hız limiti vardır aynısı vodafone dada vardır. 

evde 8 mbps adsl i doğru alamadığımızı varsayarsak gayet iyi bir değer ki ben avea internetinden çok çektim. 

Vodafone'da hız kısıtlaması yok. 15-20 Megabit rahat hız alıyorum olduğum yerde. Kaldı ki tarifemde Red falan değil.

Toplam Hit: 4507 Toplam Mesaj: 30