folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Her Yöne 250 Dk , Turkcell 250 Dk. Heryöne 1000 Sms, 2 Gb İnternet (+) Larıyla Beraber 25 TL

Her Yöne 250 Dk , Turkcell 250 Dk. Heryöne 1000 Sms, 2 Gb İnternet (+) Larıyla Beraber 25 TL

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Müridler Bilen Bilmeyen var mı bilmiyorum ama ben Perşembe günü taşıma başvurusu yaptım hattımı Avea dan Turkcell e ...
    Bugun sabah 06:57 gibi cins bir saatte geçiş işlemi gerçekleşti ...

:)

Şartlar şu şekilde :

Yıldız 500 Paketi

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Hazır Kart’a gelenlere, 1 yıl boyunca ayda sadece 19 TL’ye her yöne 250 dakika ve Turkcell’lilerle 250 dakika olmak üzere toplam 500 dakika konuşma fırsatı!

YILDIZ 500 yaz 2222’ye gönder

Yıldız Ek Genç Paketi

Yıldız Ek Genç Paket’ten, son 90 gün içinde numara taşıma ya da yeni bir hat alarak Turkcell genç ve genç plus tarifelerine geldiysen veya 25 yaşından küçük olup diğer ön ödemeli tarifelere geldiysen ve son 10 gün içerisinde Yıldız 500, Aylık Nar Paketleri, Her yöne 500 dakika ya da Ben Yaptım 400 paketlerini almışsan yararlanabilirsin.

Yıldız Ek Genç Paketi ile 6 TL’ye 30 günlük 2 GB internet ve her yöne 1000 SMS alabilirsin.

YILDIZ EK GENC yazıp 2222’ye gönder.

Detaylar;

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-500-paketi

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-ek-genc-paketi

http://www.turkcell.com    

30 Nisan Son gündü bildiğim kadarıyla ...

Bu sabah 30 TL yüklememle 30 Mesaj birden geldi :)

Ekran Göruntulerını Paylaşıyorum ...

30 TL yüklemeye Verdikleri ...

* 250 Dk Turkcell ile konuşma ...

* 250 Dk Heryöne Konuşma ...

* 1000 Sms Heryöne ...

* 1000 Sms Turkcelllilerle ...

* 2048 Mb İnternet ...

* 100 Mb İnternet ...

* 100 Mb İnternet ...

Turkcell den pek umulmayacak hareketler bunlar ama yapmış , oldu :)

Ekran Göruntulerım ....

Bugun veya Yarın başvuracak olursanız sanırım 30 Nisan ' a kadar yetişir ...

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

Turkcell musterisiyim, illa hat almak veya numara mi tasimak lazim yahu, keske eski musterilerine de olsa. 

ne diyon?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Avea nın , Vodafone un da benzer tarifeleri var.

Ama TRKCELL kazıkçılığının yanında , TURKCELL kalitesinin de hepsinden ön planda oldugunu dusunursek geçilebilecek bir tarife ...

EDİT : Kendimde  23 TL  (HerYöne 500Dk , Heryöne 5000Sms , 2Gb İnternet) Woops Avea dan geçtim

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Daniel-Koo bunu yazdı

Turkcell musterisiyim, illa hat almak veya numara mi tasimak lazim yahu, keske eski musterilerine de olsa. 

Aynen Hocam eskılere vermıyor ...

Şu da ilave Bilgi Olsun :)

30 Nisan 2014′e kadar son 90 gün içinde numara taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Turkcell bireysel Hazır Kart’a gelip pakete başvuran abonelere Yıldız 500 paketi sunulacaktır.
    Numarasını son 30 gün içinde Turkcell’den taşımış aboneler kampanyadan yararlanamamaktadır. Yıldız 500 paketi ile 19 TL karşılığında 30 gün boyunca geçerli yurt içi her yöne 250 dk ve Turkcell’lilerle geçerli 250 dk konuşma kazanılır.

30 Nisan 2014′e kadar son 90 gün içinde numara taşıyarak ya da yeni bir hat alarak Turkcell Genç ve GençPlus tarifelerine gelen veya 25 yaşın altında olup diğer ön ödemeli tarifelere gelen; son 10 gün içerisinde Yıldız 500, Aylık Nar Paketleri, Her Yöne 500 Dakika, Ben Yaptım 400 paketlerini almış abonelere Yıldız Ek Genç Paketi sunulacaktır. Yıldız Ek Genç Paketi ile 6 TL karşılığında 30 gün boyunca geçerli yurt içi her yöne 1000 SMS ve 2 GB internet kazanılır. Paketlerin ücretlendirme periyodu 60 saniyedir. İptal edilmedikçe paketler 30 günde bir otomatik olarak yenilenecektir. 12 ay süresince ay sonunda ana paketlerden biri olduğu sürece Yıldız Ek Genç Paketi tekrar tanımlanır. 2 GB sonrası paket aşım ücreti Hazır Kart’lı hatlar için 2 kuruş/100 KB’tır.Pakette dakikalar bittikten sonra aboneler kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Faydalar transfer edilemez ve kullanılmadığında bir sonraki aya devretmez. Paket fiyatlarına KDV ve ÖİV dahildir.

Ayrıntılı bilgi; www.turkcell.com.tr

İmza YOK !!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Faturalılara yapmıyorlar bu güzelliği?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Walla normal de TURKCELL yapmazdı boyle guzellıgı ne faturalılara ne de hazırkartlılara ama nerden costular bılemedım :D

Sanırım Rekabet koymaya başladı artık :) Zaten olması gereken de bu ...

Turkcell in Coca Cola misali ayrı bir kategorı de resmen iş adamı , zengın musterı , vs  portfoyunde takılması yerıne halka karısması lazım :D

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

turkcellin güzelliğine denk gelmişsin. bir hafta sonra rekabet kurulu o tarifeyi kaldırır.

boş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Esquire bunu yazdı

turkcellin güzelliğine denk gelmişsin. bir hafta sonra rekabet kurulu o tarifeyi kaldırır.

Turkcell ci elemla konustum o konuyu zaten , şöyle dedım ya turkcell de yapsın baba kampanyalar falan dıye ama senın dedıgını dedı ...

Rekabet kurulu musade etmıyor , kaldırtıyor , yaptırmıyor oyle guzel ozellıklı kampanyaları dıyor :)

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    Esquire bunu yazdı

Turkcell ci elemla konustum o konuyu zaten , şöyle dedım ya turkcell de yapsın baba kampanyalar falan dıye ama senın dedıgını dedı ...

Rekabet kurulu musade etmıyor , kaldırtıyor , yaptırmıyor oyle guzel ozellıklı kampanyaları dıyor :)

onları yaptırmayan rekabet kurulu felan değil turkcell in kendsi . 

23 tl ye 5.000 sms her yöne 500 dk her yöne 2 gb + sınırsız internet avea.

ben vodafone dan daha ucuz oldugu için avea ya geçtim geçmiş olsun hacı sana. turkell asla ucuza birşey yapıp satmaz . rekabet kurulunu da avea  ve vodafone un üstüne salan turkcelldir , zamanında avea ve vodafone un sınırsız internet paketlerini  (aylık 7 tl olan ) kaldırtan yine turkcell dir. 

büyük geçmiş olsun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    Esquire bunu yazdı

onları yaptırmayan rekabet kurulu felan değil turkcell in kendsi . 

23 tl ye 5.000 sms her yöne 500 dk her yöne 2 gb + sınırsız internet avea.

ben vodafone dan daha ucuz oldugu için avea ya geçtim geçmiş olsun hacı sana. turkell asla ucuza birşey yapıp satmaz . rekabet kurulunu da avea  ve vodafone un üstüne salan turkcelldir , zamanında avea ve vodafone un sınırsız internet paketlerini  (aylık 7 tl olan ) kaldırtan yine turkcell dir. 

büyük geçmiş olsun.

Geçmiş olan ne hacı anlamadım?

Bence paket gayet ıyı , sıkıntı nerde?

İmza YOK !!!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Walla normal de TURKCELL yapmazdı boyle guzellıgı ne faturalılara ne de hazırkartlılara ama nerden costular bılemedım :D

Sanırım Rekabet koymaya başladı artık :) Zaten olması gereken de bu ...

Turkcell in Coca Cola misali ayrı bir kategorı de resmen iş adamı , zengın musterı , vs  portfoyunde takılması yerıne halka karısması lazım :D

cuma gunuydu sanirim turkcelin bi davasi ya teliasonera yada rus alfa grubuyla ilgili bi davasi sonuclajmisti. bi sekilede. bazi borclarini odemesi ic!n para gerekiyor. yonetimdeki bazi haklarini kaybetmemek !cin.. bana gore yok yani 3 kurrusa 5 kofte. RitmFarbRacourci tarafından 27/Nis/14 15:06 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 4674 Toplam Mesaj: 30