folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Her Yönüyle PHP 6 | Mehmet ŞAMLI Var Mı?

Her Yönüyle PHP 6 | Mehmet ŞAMLI Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

php 1- 6 arasında çok büyük fark varmı ? 0 dan başlayacak adam nerden başlasın ?

kodlarda çok değişiklik oluyormu ?

ASP mağduru. Aslında mağdur da sayılmaz. Milletin ASP şöööyle çağdışı şöyle zıkkım demesine sıkılmış olsa gerek. ASP.net gibi microsoft dillerinden de illallah etmiş. Malum ileride asp.net++ çıkabilir ozaman da onu mu öğrenecek. Özgürlük PHP'de gibi. Acaba ne yapmalı. Baştan mı başlasa. ASP'yi de iyi biliyordu ha anadili gibi hem de. Off şimdi ingilizce öğrenmek gibi bırakılır mı ASP ya! Kafası karışık...

-

Dışarıdan böyle görünüyor halin ben de böyleyim de hocam yanlış anlama :D

yok hocam sen çok yanlış görmüşsün beni :)

web ortamında çok büyük bi fark yok aslında. yapılabilinirlik açısından.

ama piyasa php istiyor ben işin ekonomisindeyim. asp script yazdırmak isteyen çok az.

ya kurumsal şirketler, yada eskiden asp yazdırmış ona modül yazdırmak isteyenler.

kurumsal şirketler büyük oranda yazılım firmalarına yaptırıyor, freelance çalışana düşen iş yüzdesi çok düşük.

php de bu oran çok yüksek %80 e %20 php - asp diyebilirim.

asp 2000 model  araba php 2010 model araba.

ikiside gider istediğin yere kadar.

birinde klimayı açarsın mp3 dinler müziği sonuna kadar açarsın diğerinde camı açar kaset dinlersin.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı
    by_Tet bunu yazdı
    FOXXLY bunu yazdı

php 1- 6 arasında çok büyük fark varmı ? 0 dan başlayacak adam nerden başlasın ?

kodlarda çok değişiklik oluyormu ?

ASP mağduru. Aslında mağdur da sayılmaz. Milletin ASP şöööyle çağdışı şöyle zıkkım demesine sıkılmış olsa gerek. ASP.net gibi microsoft dillerinden de illallah etmiş. Malum ileride asp.net++ çıkabilir ozaman da onu mu öğrenecek. Özgürlük PHP'de gibi. Acaba ne yapmalı. Baştan mı başlasa. ASP'yi de iyi biliyordu ha anadili gibi hem de. Off şimdi ingilizce öğrenmek gibi bırakılır mı ASP ya! Kafası karışık...

-

Dışarıdan böyle görünüyor halin ben de böyleyim de hocam yanlış anlama :D

yok hocam sen çok yanlış görmüşsün beni :)

web ortamında çok büyük bi fark yok aslında. yapılabilinirlik açısından.

ama piyasa php istiyor ben işin ekonomisindeyim. asp script yazdırmak isteyen çok az.

ya kurumsal şirketler, yada eskiden asp yazdırmış ona modül yazdırmak isteyenler.

kurumsal şirketler büyük oranda yazılım firmalarına yaptırıyor, freelance çalışana düşen iş yüzdesi çok düşük.

php de bu oran çok yüksek %80 e %20 php - asp diyebilirim.

asp 2000 model  araba php 2010 model araba.

ikiside gider istediğin yere kadar.

birinde klimayı açarsın mp3 dinler müziği sonuna kadar açarsın diğerinde camı açar kaset dinlersin.

Güzel düşünce hocam :) Ben de PHP istiyorum artık. Bu microsoft zımpırtılarından sıkıldım garantisi yok. PHP hiç değilse sürekli güncel.

iyibu! yeniden..
Toplam Hit: 3794 Toplam Mesaj: 33