folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Herbalife Hakkinda Ne Biliyorsunuz ?

Herbalife Hakkinda Ne Biliyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaslar kilo almak istedigim icin ,bu herbalife denen gidaya rastladim , bide bunlar anyway gibi ticaret falan isleri varda zikime kadar ,ben ilac ise yariyormu onu merak ediyorum ,kullanan tecrubesi olan varmi zayiflama/kilo alma yonunde bilgisi olan varsa sey ettirsin...

ayrica Tr sitesi :  http://www.herbalife.com.tr

birde herbalifeburada. com diye site var oraya girmeyin ,online satis yapiyor adamlar ama index te trojan var ,galiba musterileri cc bilgilerini calmak icin ,bi gireyim demeyin ha sonra sakata gelirsiniz  :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Hocam bizim burda sokakta salak bir adam satıyor çocukluğumdan beri hep aynı yerde durur dayak mı yemez azar mı işitmez ... ama o kadarda yüzsüz adamdır bi türlü siktir olup gitmedi.. kimsede tasvip etmiyor bu ürünü.. bana sorarsn geceleri nişasta ağırlııklı yemeye dikkat et kilo alcam diyorsan ... zaman bulursanda Body Building e git ve o yağları sıkıştırıp güzel bi fizik yap.. sarkmasın yaani. kilo almak basittir vermesi zor... basit olanı yapıcaksın :D ben ister istemez yapıorm bunu :D haa bak bide bira iç.. bira da çok güzel kilo yapar Bkz. Kendimmm.. :|

dont think twice its all right
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

hevesini kırmak istemem ama ne yazık ki bir faydası olduğunu zannetmiyorum kullanan tanıdıklarım oldu kilo almaya ve vermeye calısan bir sonuc yok tamamen kapitalist cılgınlık madem ilaç almaya falan razısın bir diyetisyene git derim hem daha sağlıklı olur sonuçta bu ürünleri bile kafana göre kullanmamakta fayda var

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yok hoca bende oyle bir metabolizma varki gece 3 adana kebap yesem yedikten 15dk sonra cikartirim , tatli ,nisasta ,balik yagi ot bok yemedigim sey kalmadi amk 65-70 arasi gidip geliyoruz 75 olsam mukkeml olacak ...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Walla Özetle Bi Şey bilmiom ama abi ;

Kilo Falan almak istiyorsan Ekmek Ye Abi Bolca Günde 3-4  tane ekmek ye:)

Pilav Mı yiyorsun Ekmek Ye
    Makarna Mı  Yiyorsun Ekmek Ye
    Evde Sulu Yemek Varsa Sadece Çorba Falan İç:D
    Canın Pilav Makarna Cekmesse cak bi ekmek yanına bi ayran ekmegin içine domatis,peynir,salata,kaşar vs gibi yiyeceklerden cak ye fıstık gibi şahsen ben yaz tatilinde pilav makarna ekmekle yedim 55 kiloydum 60-65 arası değişiyor bu aralar kilom  akm:D

edit : Çıkarması da zor olur he:P Çıkardınmı da çok pis olur:)şsdfkgşdfkgf:C

[22817//kaanabak]
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

geceleri yatmadan önce kola cips kek ve türlerini yemeyi dene istersen :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

protein haplarını al kıçı yay bi yere sürekli yat hapları almayı unutma o proteinler harcanmayınca bi güzel yağ olsun alırsın

kiloları...yemek çözüm değil metobolizma meselesi.. abur cuburla hiç şişmanlayamazsın hele iyiden iyiyhe sağlığnı bozar

hacım.. bol karbonhidrat+bol yağ+az hareket... ama haberin ola kilo iyi bişey değil başımdan oldğndan biliyorum

edit:ayrıca bodybulding sitelerine takıl sen biraz toplu görünmeye çalışıon anladğm kadarıyla bu kas yığını adamların

şişmek için kullandıkları yollar var onları deneyebilirsin

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nikita
    nikita's avatar
    Erkek

ya bi arkadaş var senin gibi oda şişmanlamak istiyor, ne derdiniz var halinizden anlamıyorum

ye ye paso ye :D oh ne güzel

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yok hoca bende oyle bir metabolizma varki gece 3 adana kebap yesem yedikten 15dk sonra cikartirim , tatli ,nisasta ,balik yagi ot bok yemedigim sey kalmadi amk 65-70 arasi gidip geliyoruz 75 olsam mukkeml olacak ...
    -----------------------------

ne güsel amk ben buyaştan 60 ım ama birazda boy var (= 

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

karbonhidratlı yiyecekler tek çözümdür makarna pilav patates vs ..ve çok yemek çözüm değildir. çok yersen, çok yediğin çıkar dışarı. vücut sadece ihtiyaç duydugu kadar alır gerisini yollar barsaklara,demekki az ama sık yiyecegiz ki sürekli ihtiyac duydugumuz protein karbonhidrat vitamin vücutta bulunsun,eger bunlar azalırsa,sistem vücuttaki yağları yakmaya başlayacaktır yani cepten yemiş olursun.birde eğer şişmanlamak istiyorsan bir doktora git gerekli tahlilleri (kan şeker tansiyon vs=yapıp en iyi çözümü sunacaklardır.

birde agzından gece uyurken salya geliyorsa ilk iş gidip bir andazol al ve midedeki ortaklarından kurtul bu ortaklar her insanda vardır ve her insanın 6 ayda bir andazol kullanması gerekir.andazol midedeki kurtcukları ve solucanları döker .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek
    Antalya şubesin de  bir serverları  vardı ..oranın baskanı genc bir kadın; Tıfıl bişey..Kocası Kendisini aldatıyor....fazla yemiş bir adam....Belli aralıklar oturum duzenleniyor..Hersey ayarlanıyor..Kim ne dicek..Ne hikaye anlatılacak..Mesela En basitlerinden biri.. Biz burda tanısarak biribiriize asık olup evlendık..gibi bir hikaye kaleme alınıyor... bn bilgisayarlarının yalancısıyım:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
Toplam Hit: 7482 Toplam Mesaj: 27