Herbalife Hakkinda Ne Biliyorsunuz ?
-
Hacilar doktora gittim yavsak doktor bana bir surup verdi yiyip icip uyutuyordu ama o bana ters ,benim ayik kalmam gerek ,surubu icince doydugumu bilmiyordum paso yiyordum ,3gun kullandim sonra kullanmadim ,vucudum uyusuyor hareketsiz kaliyorum...tamam zaten fazla hareket etmiyorum 12-13saatim makine basinda geciyor ,ne bilim benim 5-10 kilo almam gerek :D Body salonlarina gidip gorussem saglikli kilo aldirma yontemleri varmidir acaba ,hem spor+kilo tipim bozulmaz :D yag sarkmasin hafif kasta olsun :D
-
http://azkilo.blogspot.com
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------Hacilar doktora gittim yavsak doktor bana bir surup verdi yiyip icip uyutuyordu ama o bana ters ,benim ayik kalmam gerek ,surubu icince doydugumu bilmiyordum paso yiyordum ,3gun kullandim sonra kullanmadim ,vucudum uyusuyor hareketsiz kaliyorum...tamam zaten fazla hareket etmiyorum 12-13saatim makine basinda geciyor ,ne bilim benim 5-10 kilo almam gerek :D Body salonlarina gidip gorussem saglikli kilo aldirma yontemleri varmidir acaba ,hem spor+kilo tipim bozulmaz :D yag sarkmasin hafif kasta olsun :D
-----------------------------body kesin çözümdür hem kilonu alırsın hemde vücut düzgün olur 4 ay kadar bi süre yeter... ilaç felanda alırsın ben
yakında başlayacağım bi salona aylık 40 ytl eski bi bodyci çalışıtırıor gittim konuştm ne istedğini sölyüyorsun ne ölçülere
ulaşmak istedğni sölüorsun ona göre sana antreman+belsenme+ilaç programı hazırlıyor zaten önce ölçülerini alır yağ
oranını nabzını zartını zurtunu alırlar tam komplike bi çalışma olur bunu belirli bi süre uygularsın
kiloda alırsın vücudunda düzene girer kaliteli bi salonla git konuş derim... fakat dediğim gibi işleten adam emekli memur
olmasın bu işle uğraşmış bi adam olsun...
-
ben bir horbıllıfe zedeyim a.q onların sattıklarınında satacaklarınında bırak başka işe bak üstad bulk diye bişe var ona bak
-
ilaç kullanma ilaçla kilo alırsın bırakınca yine aynı kilona düşersin keçi boynuzu pekmezi kilo aldırır tadı iyidir deneyebilirsin birde aktarlara bak onlarda dogal kilo aldırıcı bitkiler var onları dene illa ilaç alacam dersen tarım bakanlıgı onaylı degil saglık bakanlıgı olanlarını al tarım bakanlıgı onaylılar saglına zarar verir
-
hocam ilaç hakkında bi bilgim yokta bildiğim şey ;kilo tamamen metobolizma meselesi.3defa ayri ayrı doktorlara gitmiştim lisedeyken kilo alamama derdinden.ilki balık yaği kapsüllerinden verdi 2 kutu bi kaç kilo aldim sadece ikincisi yine balık yaği kapsüllerinden yazıyordu uyardım dedim para etmedi bunun üzerine "xe" yle başlayan acip isimli bi toz verdi.ilaca verdiğim paraya yazık ssklı halimle 21miyona almıştım taa o zaman..3.süne gittim daha onceki deneyimlerimi analttım.günde 5öğün ve çok yiyorum dedim.Sonra zamansız yemekten olabilir diyenler oldu düzenli yemeğe başladım ama yine olmadı dedim. direk sigara içiyormusun dedi.Evet dedim.olup olmadık şeylr hakkında bir çok şeyi çok kısa bi zaman aralığında düşünüyor musun dedi evet dedim.uyku ve odaklanma problemin her ikiside varmı dedi evetdedim.Senin metabolizman çok hızlı işliyor ancak bu 3.nden kurtulursan dengeli ve cabuk kilo alabilirsin dedi
Bu arada NOD32'ye karşı ilk kez güvenim zedelendi amk. http://www.herbalifeburada.com/ 'da hiç bi uyarı vermedi :(
sana nod'dan daha cok guveniyom compü antivürüsüm olur musun :D -
Bende almak istiorum kilo olmuo ak xD İki kişilik yemek yiyom yine aynı 1,78 cm boy 62 kg böhü :P Herkes bulk ta bulk diip duruo almak lazım ne varsa bu bulk yav$aanda http://www.dogalecza.com/index.php?p=show&pid=72&k_id=16
-
Ben valla faydasını gördüm zamanında annem bu işe heves etmişti bende arada içiyodum yüzüme felan renk geldi ama öyle 1 ayda kilo yapmaz sürekli kullanacan pahalıydı aq bide
-
Benim kopege icirdigim protein + karbonhidrat ilaci var ondanmi icsem :P
Ya body salonuna gidemem ,osuracak vakit yok ,neyse yinede body salonlarini falan bir arastirayim soyle uygun zamanda gidebilecegim yer olursa gideyim :) 10kilo alsam yeter mk :D ilacada cok guvenmek istemiyorum ,sakata geliriz falan 10kilo icin olmeyek :D
-
Tokat!..