folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Herhangi Bir Yeriniz Kesildiğinde Bayılma Hissi (Bugün Elimi Neşterle Kestim De :))

Herhangi Bir Yeriniz Kesildiğinde Bayılma Hissi (Bugün Elimi Neşterle Kestim De :))

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    kisiye bagli herhalde doktorlara sorsaydinn ben bi gün kan vermistim yardim için sonra çiktim baya yürüdüm bisi yok sonra eve geldim bulasik yikiyom az daha yerdeydim :d
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek

bende kesilmesine gerek yok simdi okurken biLe parmagımı sıkıyodum kan dursun die :D kendimde hissediom amk :D gecmis olsun..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

dai ne delmişisn mübarek 10 dikiş yane benim vücudumda bole alerji gibi bişi var istanbula hastaneye gittim bunun yüzünden yaraya çevirmişti çünkü bole cüzzam gibi ama alakası yok nesee parça vericem uzandım kadın aldı eline iğneyi gelio yavaşça ittirdi o dk kadar bişi yok gerçi ondan sonrada yoktu emme ulan anestezi ne iğrenç bi iğnedir ole birden yanıom ama nası yanıom bole farya huleynnnnnnnnn dedim doktor bi baktı işole noldu dedi yoq bişi dedim sadece iğnelere gıcığım dedi bişi yok bitti saten dio ulan gelde bana sor bide sonra aldı eline neşteri kesmeye biçmneye başladı beni bende bakıom filan kadın bi ürperdi soğukkanlıyım tabe izlerkenem kadın baktı şole şok geçirmiş gibi 3 yerimden parça verdim sadece iğne kısmı canımı yaktı ki doğaldır onu yapmasa mızıklıcaz işini bitrdi bole karnın sol tarafı böbreğimin oraya doğru bole bez gibi bişi tutturuodu açtım baktım bende ayy ne meraklısın be dio :P sonaa dikişledi bastım gittim ewe hiç bişi olmadı

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tatarramazan
    tatarramazan's avatar
    Erkek

kurbanın kafa derisini yüzerken parmağımı kestim

bıcak işaret parmağımın iç tarafına  girip de eti keserken, duymadığım ama hissettiğim o "kıyırtı" bi acaib etmişti beni...<<<düzeltemediğim bi anlam bozukluğu var bu cümlede :)) >>>

öyle rahatsızlık falan  vermedi 

sanırım herşey yolunda  

Bu niymiş la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    abi sert tutuyordum o ibne aleti. şimdi aklıma geldi kesildikten sonra gözümün önenden şeritler geçti a.q gidiyoruz dedim.

. . .. . ... .
Toplam Hit: 2855 Toplam Mesaj: 16