Herkes Diyor Polis Ol Polis Ol. Bu Polis Nasıl Olunur?
-
Arkadaşlar benimde içimde var polis olmak ama bu polis nasıl olunur.?
nerden başlamak lazım ne yapmak lazım.
ben 24 yaşında yım 2 yıllık muhasebe bitirdim 4 yıllıkta tamamladım işletmeye.nerdeen başlanır bu polis olmaya öss yemi giricez kpss yemi giricez ne olcak
Mod not : TAG ın ne olduğunu google den öğrenebilirsin!
-
polis olma ya
-
polis olma abi, haftasonu yok gece gündüz yok.
-
Hayatın boyunca emir eri olmaya niyetin varsa buyur.
Aileden biliyorum, polis oldun mu borun anca sokaktakine öter. Karşındaki bilinçli birisiyse ona bile sesini çıkaramazsın. Amirinin altında ezilirsin.
Sabit para için onurunu ayaklar altına almak niyetindeysen herhangi bir kpss kursuna ya da benzer yere sor sana yardımcı olurlar.
Polislik yapılacak iş değil. Tecrübeyle sabittir. Bakma milletin çok atarlandığına, kral olursun vs. dediğine. Tatil yok, izin ara sıra o da bir vukuat olmadığında. İt uğursuz uğraşıyorsun. Tabi polisliğin de seviyeleri var. Ama birisi diğerinden belki iki tık iyidir. Ayrıca son zamanlarda olan hep polislere oluyor. Sağolsunlar enteller, cihangirciler de sivil baskı yapıyor, terör örgütleri fiziki saldırı yapıyor. İtin bir yerine soktular mesleği.
-
ol.
özellikle yunus ol. kızlar artık onlara yöneliyor. ilik gibi kızları götürüyor ibneler.
imkanlardan extrem yararlanırsın. çorba parası ile idda oynarsın. beleşe esnaf yemeği yer , polis arabası ile çocuklarını okula götürür eşini pazara bırakırsın.
-
POMEM arastir.
-
Akbil beleş, yemek beleş, polis aracın olabiliyo, benzin masrafın yok, araç vergisi masrafın yok, ortalamanın üstünde maaş alıyorsun, havuzda biriken rüşvetten aldığın pay oluyor. lojmana çıkabiliyosun, minimum gider ortalama gelir ile standart üstü hayat sürersin ama tüm polislerden nefret ediyorum :)
-
Polislik yapılacak iş değil uzak dur
-
Yorumlara bakılırsa kimse polis ol dememiş.
-
ol hocam olduktan sonra iyiki oldum dersin
-
yapmak istediğin sevdiğin işi yap. ama iyisini yap.
takma sen olma diyenleri.